Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Στο instant gaming για αγορά ultimate τι χώρα να βάλω στο billing γιατί Ελλάδα φυσικά βαράει καπέλο λόγω ΦΠΑ. 

Εγώ έβαλα την πρώτη American Samoa

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Volgende rekening op 18-9-2028

Τσατίζομαι μεν αλλα δε μετανιώνω. 140 για 12+1 μήνες για στακάρισμα σε υπάρχον λογαριασμό. 
2-3 παιχνίδια υπόθεση ρεαλιστικά. Αν βάλεις και κάτι χαζοπερκς πχ τσαμπς στο λολ και τέτοια είναι ανεκτή τιμή για να μη ξανακοιτάξω πίσω. 

Απο κει και μετά βλέπουμε. Ήδη την έχουμε αρμέξει τη μαικροσοφτ τόσα χρόνια. Παράπονο δεν έχω.

Άνοιξαν οι κωδικοί στο instant gaming για όποιον νοιάζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, klainmaingr είπε

Volgende rekening op 18-9-2028

Τσατίζομαι μεν αλλα δε μετανιώνω. 140 για 12+1 μήνες για στακάρισμα σε υπάρχον λογαριασμό. 
2-3 παιχνίδια υπόθεση ρεαλιστικά. Αν βάλεις και κάτι χαζοπερκς πχ τσαμπς στο λολ και τέτοια είναι ανεκτή τιμή για να μη ξανακοιτάξω πίσω. 

Απο κει και μετά βλέπουμε. Ήδη την έχουμε αρμέξει τη μαικροσοφτ τόσα χρόνια. Παράπονο δεν έχω.

Άνοιξαν οι κωδικοί στο instant gaming για όποιον νοιάζεται.

@klainmaingr πως ακριβώς το έκανες; Πως στακαρες σε υπάρχοντα λογαριασμό; Εγώ έχω ultimate ντόπιο για άλλους 12 μήνες. 

Επεξ/σία από epsilon753
Δημοσ.

Μπορείς ακόμα και σε υπάρχον λογαριασμό να το κάνεις μέσω Ινδίας?

Νομίζω είχανε μπλοκάρει της xbox live core gift cards άλλων χωρών για την Ελλάδα.

Τις ξεμπλόκαραν πάλι και μπορείς να τις βάλεις σε λογαριασμό? Ή μόνο σε νέο Ινδικο λογαριασμό μπορείς?

Δημοσ.
15 minutes ago, epsilon753 said:

@klainmaingr πως ακριβώς το έκανες; Πως στακαρες σε υπάρχοντα λογαριασμό; Εγώ έχω ultimate ντόπιο για άλλους 12 μήνες. 

Οι κάρτες απο το instant gaming είναι 3μηνες ultimate Europe. Δεν κάνουν κάτι convert. Οπότε απλά τις έβαλα με redeem πάνω στην υπάρχουσα συνδρομή μου και το πήγα όσο πάει.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Οι κάρτες απο το instant gaming είναι 3μηνες ultimate Europe. Δεν κάνουν κάτι convert. Οπότε απλά τις έβαλα με redeem πάνω στην υπάρχουσα συνδρομή μου και το πήγα όσο πάει.

Βάζοντας μια τέτοια κάρτα (που είναι out of stock) σου προσθέτει 3 μήνες ultimate;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...