Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, broxopios είπε

Έχουμε κάνα καλό free VPN πρόγραμμα; Έχω το tunnelbear αλλά δίνει συγκεκριμένα mb. 

Χρησιμοποιώ expressVPN με συνδρομή 3χρονων εδώ και αρκετό καιρό. Μου είχε βγει σε προσφορά με κωδικό promotion στα 79.99$ για 3 χρόνια  περίπου 2.2€ ο μήνας 

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, kostis2790 είπε

SOS έχασα 67 ευρώ με τη Brazil από cdkeys 

Έβαλα σήμερα από από Ελλάδα συνδρομή Brazil με VPN(tunnelbear) από κινητό και ενώ στην αρχή την αναγνώρισε σαν 12 μηνη μόλις έβαλα τον κωδικό μετά που προχώρησα έβγαλε σφάλμα και δεν τη πρόσθεσε στο λογαριασμό μου το έκανα και με 2η 12 μηνη Brazil και πάλι τα ίδια.. Μετά έλεγε ότι έχει γίνει redeemed αλλά τσέκαρα το λογαριασμό μου και δεν έχει προστεθεί κανένας μήνας 

Το cd keys που την αγόρασα λέει ότι έχει γίνει redeemed.. Και δεν μπορεί να κάνει κάτι.. 

Ξέρει κανείς τι έχεις συμβεί.. 

99% έβαλες τους κωδικούς σε άλλο account που έχεις και δεν το κατάλαβες. Το έχουν κάνει αρκετοί.

Έχεις ή δεν έχεις τουλάχιστον 2 accounts / mails, σε microsoft / x box?

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dream21 είπε

Χρησιμοποιώ expressVPN με συνδρομή 3χρονων εδώ και αρκετό καιρό. Μου είχε βγει σε προσφορά με κωδικό promotion στα 79.99$ για 3 χρόνια  περίπου 2.2€ ο μήνας 

Free δεν υπάρχει δηλαδή; Θα το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για xbox game Pass. Γενικά δεν χρησιμοποιώ VPN. 

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, και εγω πριν λιγα λεπτα το ιδιο επαθα ,αγορασα απο sdkeys 2 12μηνες Brazil ,κατεβαζω το tunnelbear στο android συνδεομαι βραζιλια ,μπαινω ms redeem αναγνωριζει τους κωδικους σαν 12μηνη ,και μετα μου πεταει οτι εχουν χρησιμοποιηθεί .Εχω εναν account στην ms!!!Και για να σας βοηθησω αν παιζει ρολο δεν ξερω, ειχα ηδη μεσα 5 μηνες gold .Μηπως δεν παιζω καλα με το vpn ?Ισως..

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, broxopios είπε

Free δεν υπάρχει δηλαδή; Θα το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για xbox game Pass. Γενικά δεν χρησιμοποιώ VPN. 

Γιατί να χρησιμοποιείς VPN στο Game pass?!

19 λεπτά πριν, sadvampire είπε

Καλημερα παιδια, και εγω πριν λιγα λεπτα το ιδιο επαθα ,αγορασα απο sdkeys 2 12μηνες Brazil ,κατεβαζω το tunnelbear στο android συνδεομαι βραζιλια ,μπαινω ms redeem αναγνωριζει τους κωδικους σαν 12μηνη ,και μετα μου πεταει οτι εχουν χρησιμοποιηθεί .Εχω εναν account στην ms!!!Και για να σας βοηθησω αν παιζει ρολο δεν ξερω, ειχα ηδη μεσα 5 μηνες gold .Μηπως δεν παιζω καλα με το vpn ?Ισως..

Μίλα με CdKeys να σε ενημερώσουν ημερομηνία που χρησιμοποιήθηκε για αρχη.

• Like 1
Δημοσ.

έχω φορτώσει για 30 μήνες και έχω κάνει τη μετατροπή σε ultimate.

υπάρχει κάποιος οικονομικά συμφέρον τρόπος να φορτώσω και τους άλλους 6 μήνες ή όχι;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Γιατί να χρησιμοποιείς VPN στο Game pass?!

Μίλα με CdKeys να σε ενημερώσουν ημερομηνία που χρησιμοποιήθηκε για αρχη.

OK ευχαριστώ ναι αυτό εκανα. Περιμένω απάντηση απο cdkeys 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, The__Blade είπε

έχω φορτώσει για 30 μήνες και έχω κάνει τη μετατροπή σε ultimate.

υπάρχει κάποιος οικονομικά συμφέρον τρόπος να φορτώσω και τους άλλους 6 μήνες ή όχι;

Εγώ έχω 27 μήνες και θα χώσω 2 ετήσιες ΕΑ. ώστε να πάρω άλλους 8 μήνες και να κλειδωσω στους 33. Από εκεί και πέρα να είμαστε καλά εαν σταματήσει το πανηγυρακι αυτό με τα brazil και τα vpn θα παω με την καρτούλα μου με 12.99 το μηνα και τελος.

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dream21 είπε

Εγώ έχω 27 μήνες και θα χώσω 2 ετήσιες ΕΑ. ώστε να πάρω άλλους 6 μήνες και να κλειδωσω στους 33. Από εκεί και πέρα να είμαστε καλά εαν σταματήσει το πανηγυρακι αυτό με τα brazil και τα vpn θα παω με την καρτούλα μου με 12.99 το μηνα και τελος.

Πως γίνεται αυτό, είναι κωδικός για το microsoft redeem? 1 ετήσια σου δίνει 3 μήνες ultimate?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, The__Blade είπε

Πως γίνεται αυτό, είναι κωδικός για το microsoft redeem? 1 ετήσια σου δίνει 3 μήνες ultimate?

https://www.eurogamer.net/articles/2020-09-29-heres-a-cheeky-way-to-get-four-months-xbox-game-pass-ultimate-for-only-gbp20

προσθέτεις ένα χρόνο ΕΑ  Access  και η 12 μήνες στις 10 Νοεμβρίου θα γίνουν 4 μήνες Ultimate απο την Microsoft 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dream21 είπε

https://www.eurogamer.net/articles/2020-09-29-heres-a-cheeky-way-to-get-four-months-xbox-game-pass-ultimate-for-only-gbp20

προσθέτεις ένα χρόνο ΕΑ  Access  και η 12 μήνες στις 10 Νοεμβρίου θα γίνουν 4 μήνες Ultimate απο την Microsoft 

καλύτερα με κάρτα ή μέσα από το λογαριασμό κανονικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πάρω από eneba.com https://www.eneba.com/xbox-ea-access-pass-code-12-months-xbox-live-key-global  και θα εξαργυρωσω τον κωδικο στο account

UPDATE:

Aγόρασα 2 χρονάκια τα έβαλα και 10 Νοεμβρίου η συνδρομή ultimate απο 3/1/23 θα πάει 3/9/2023 :) 

Σύνολο 101,72 ÷ 36 = 2.82€ o μήνας Ultimate Game Pass

Screenshot 2020-11-02 at 13.36.35.png

Screenshot 2020-11-02 at 13.43.48.png

Screenshot 2020-11-02 at 13.36.48.png

Επεξ/σία από dream21
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostis2790 είπε

Τελικά το θέμα μου λύθηκε με επικοινωνία στη Microsoft..Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. 

Από περιέργεια τι έγινε? Σου πέρασαν αυτοί τις δύο βραζιλιανικες στο ευρωπαϊκό σου λογαριασμό? Δε σου είπαν τίποτα? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...