Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το xbox και πριν το ανοίξω προσπάθησα να ακολουθήσω τα βήματα του πρώτου τρόπου.

Εκεί στο 7: "Βάζουμε τον 1ο κωδικό του CD Keys και ενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση μετά το 1ο 12μηνο (recurring) . Μας δίνει 1 μήνα τσάμπα επιπλέον. Την απενεργοποιούμε". με τα ενεργοποιούμε, απενεργοποιούμε μάλλον το έχασα λίγο και δεν απενεργοποίησα (μαλλον την επιλογή). Υπάρχει τρόπος να το κάνω τώρα;

Βλέπω αυτό

Screenshot.png

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, chriskourou είπε

Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το xbox και πριν το ανοίξω προσπάθησα να ακολουθήσω τα βήματα του πρώτου τρόπου.

Εκεί στο 7: "Βάζουμε τον 1ο κωδικό του CD Keys και ενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση μετά το 1ο 12μηνο (recurring) . Μας δίνει 1 μήνα τσάμπα επιπλέον. Την απενεργοποιούμε". με τα ενεργοποιούμε, απενεργοποιούμε μάλλον το έχασα λίγο και δεν απενεργοποίησα (μαλλον την επιλογή). Υπάρχει τρόπος να το κάνω τώρα;

Βλέπω αυτό

Screenshot.png

Μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι αφου έχεις φτάσει εδώ. Αν και βλέπω ότι έχεις βάλει 12+12+2 μήνες. Αυτοί οι 2 μήνες είναι ο 1 δώρο με κάθε 12μηνο? Ή ειναι κάτι άλλο?

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Μήπως το παλληκάρι ρωτάει αν μπορεί να απενεργοποιησει την αυτόματη ανανέωση τώρα γιατί δεν το έκανε στο καπάκι; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, foler79 είπε

Μήπως το παλληκάρι ρωτάει αν μπορεί να απενεργοποιησει την αυτόματη ανανέωση τώρα γιατί δεν το έκανε στο καπάκι; 

Ίσως να είναι και έτσι τώρα που το διαβάζω ξανά! Απλά πατάει απενεργοποίηση αν το θέλει.

Να μας πει να τον βοηθήσουμε αν δεν το έχει βρει ήδη :)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, foler79 είπε

5 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Ίσως να είναι και έτσι τώρα που το διαβάζω ξανά! Απλά πατάει απενεργοποίηση αν το θέλει.

Να μας πει να τον βοηθήσουμε αν δεν το έχει βρει ήδη :)

Καλησπέρα, ναι αυτό θέλω να κάνω. Στο 7ο βήμα δεν την απενεργοποίησα και για να μην κάνω κάποιο επιπλέον λάθος, είπα να ρωτήσω για το πως μπορώ να το κάνω τώρα. Επίσης στη φωτογραφία που ανέβασα δεν είχα κάνει το 11ο βήμα, τώρα πλέον μου εμφανίζει αυτό.

1.png.b45d8fd91b735fd2abdb61023292bc0a.png

Μπορεί κάποιος να μου πει αν τα έχω κάνει όλα σωστά καθώς και πως θα δω το θέμα με την αυτόματη χρέωση; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chriskourou είπε

Καλησπέρα, ναι αυτό θέλω να κάνω. Στο 7ο βήμα δεν την απενεργοποίησα και για να μην κάνω κάποιο επιπλέον λάθος, είπα να ρωτήσω για το πως μπορώ να το κάνω τώρα. Επίσης στη φωτογραφία που ανέβασα δεν είχα κάνει το 11ο βήμα, τώρα πλέον μου εμφανίζει αυτό.

1.png.b45d8fd91b735fd2abdb61023292bc0a.png

Μπορεί κάποιος να μου πει αν τα έχω κάνει όλα σωστά καθώς και πως θα δω το θέμα με την αυτόματη χρέωση; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !

Ολα σωστά τα έχεις κάνει αφού έχεις πληρωμένη συνδρομή μέχρι 4/8/2022.

Πάτα τώρα το κουμπάκι που δείχνεις στη φωτό σου και λέει διαχείριση, και απενεργοποίησε την αυτόματη χρέωση που θα ξεκινήσει στις 4/8/2022.

Καλό παιχνίδι τώρα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Ολα σωστά τα έχεις κάνει αφού έχεις πληρωμένη συνδρομή μέχρι 4/8/2022.

Πάτα τώρα το κουμπάκι που δείχνεις στη φωτό σου και λέει διαχείριση, και απενεργοποίησε την αυτόματη χρέωση που θα ξεκινήσει στις 4/8/2022.

Καλό παιχνίδι τώρα!

Τέλεια, ευχαριστώ πολύ και μπράβο για το νήμα 

Δημοσ.

Να σας πώ και εγώ την εμπειρία μου ακολουθόντας τις οδηγίες στο πρώτο πόστ.

Οι οδηγίες είναι σαφέστατες και ουδεμία ευθύνη έχουν για το ''λάθος'' που έγινε με εμένα.

Κάνω κανονικά τα βήματα προσθέτοντας πρώτα το πρώτο 25ψήφιο κωδικό κάνω την υπόλοιπη διαδικασία με το recurring billing, βάζω τον δεύτερο κωδικό κάνω πάλι την διαδικασία με το recurring billing, αγοράζω με ένα ευράκι το ultimate, με ενημερώνει ότι θα τα κάνει όλα ultimate πατάω οκ μπάινω να δω τους μήνες που έχω και λέει έως 06/2021 !!!

Έπαθα ένα σοκ λέω θα κόλησε η σελίδα, κάω refresh τίποτα αυτό.... Βλέπω στο payment&billing ότι έχω μια συνδρομή gold που έγινε redeem και το ultimate με το ένα ευρώ...

Πουθενά η δεύτερη συνδρομή.... Σκατά! Για να μην σας κουράζω μίλησα με έναν τύπο εκεί στην Μικρομαλακή και μου είπε ότι κάτι έπαθε το σύστημα και από που πήρες τους κωδικούς και δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα και  κάτι τέτοιες μαλακίες. Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να ξανά περάσω τον πρώτο κωδικό (που ήταν αυτός που για κάποιο λόγο δεν δούλεψε) και μου έκανε τους 12 μήνες σε 4...

Οπότε τώρα αντί για 07/2022 η συνδρομή μου λήγει 10/2021...

Πάλι κερδισμένος είμαι και ευχαριστώ για τον αναλυτικότατο οδηγό.

Περισσότερο το έγραψα αυτό ώστε αν γίνεται να βλέπετε πρώτα ότι πήρε τον πρώτο κωδικό και μετά να βάλετε τον δεύτερο και μετά αυτό με το ένα ευρώ..

Screenshot_2020-04-08-01-17-11-269_com.mi.globalbrowser.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kabamaru2372 είπε

Να σας πώ και εγώ την εμπειρία μου ακολουθόντας τις οδηγίες στο πρώτο πόστ.

Οι οδηγίες είναι σαφέστατες και ουδεμία ευθύνη έχουν για το ''λάθος'' που έγινε με εμένα.

Κάνω κανονικά τα βήματα προσθέτοντας πρώτα το πρώτο 25ψήφιο κωδικό κάνω την υπόλοιπη διαδικασία με το recurring billing, βάζω τον δεύτερο κωδικό κάνω πάλι την διαδικασία με το recurring billing, αγοράζω με ένα ευράκι το ultimate, με ενημερώνει ότι θα τα κάνει όλα ultimate πατάω οκ μπάινω να δω τους μήνες που έχω και λέει έως 06/2021 !!!

Έπαθα ένα σοκ λέω θα κόλησε η σελίδα, κάω refresh τίποτα αυτό.... Βλέπω στο payment&billing ότι έχω μια συνδρομή gold που έγινε redeem και το ultimate με το ένα ευρώ...

Πουθενά η δεύτερη συνδρομή.... Σκατά! Για να μην σας κουράζω μίλησα με έναν τύπο εκεί στην Μικρομαλακή και μου είπε ότι κάτι έπαθε το σύστημα και από που πήρες τους κωδικούς και δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα και  κάτι τέτοιες μαλακίες. Το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να ξανά περάσω τον πρώτο κωδικό (που ήταν αυτός που για κάποιο λόγο δεν δούλεψε) και μου έκανε τους 12 μήνες σε 4...

Οπότε τώρα αντί για 07/2022 η συνδρομή μου λήγει 10/2021...

Πάλι κερδισμένος είμαι και ευχαριστώ για τον αναλυτικότατο οδηγό.

Περισσότερο το έγραψα αυτό ώστε αν γίνεται να βλέπετε πρώτα ότι πήρε τον πρώτο κωδικό και μετά να βάλετε τον δεύτερο και μετά αυτό με το ένα ευρώ..

Screenshot_2020-04-08-01-17-11-269_com.mi.globalbrowser.jpg

Βλέπω τη φωτό που ανέβασες. Καλά ρε συ, με ενεργό VPN του μίλαγες? Και καλά "γεια, είμαι Gustavo απο τη Βραζιλία και δεν μου πήρε τους κωδικούς το xbox?" 

χαχχαχαχαχα. Αλητεία μεγάλη!!!!! 😀

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Βλέπω τη φωτό που ανέβασες. Καλά ρε συ, με ενεργό VPN του μίλαγες? Και καλά "γεια, είμαι Gustavo απο τη Βραζιλία και δεν μου πήρε τους κωδικούς το xbox?" 

χαχχαχαχαχα. Αλητεία μεγάλη!!!!! 😀

Ναι το έκανα γιατί ήξερα ότι θα μου ζητούσε τους κωδικούς των gold οπότε θα ήξερε ότι είναι βραζιλιανικοι και αν με ρωτούσε θα του έλεγα ότι είμαι Βραζιλία...αλλά δεν τον ένοιαζε καν αυτό το μόνο που με ρώτησε ήταν από πού τους αγόρασα.  

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς το κολπάκι με την βραζιλιάνικη κάρτα xbox live gold 12 μηνών με vpn που είναι μέσω firefox plugin σαν αυτό ή μέσω κάποιου site χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα?

O τρόπος που περιγραφεται με το κινητό, επιβεβαιωμένα παίρνει λιγότερο χρόνο απ οσο σου πηρε να γραψεις το Post. Προτίμησε τον.

Απο κει και πέρα, κάθε vpn δουλευει εφόσον διαλέξεις βραζιλία. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μάλλον κάπου τον έχασα αυτόν τον τρόπο.

Μπορείς να δώσεις λινκ αυτού του ποστ σε παρακαλώ πολύ.

image.png.62fb72b76af266414af125eeb479c216.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Και στο κινητό κατεβάζεις εφαρμογή.

Κάτι που να μην χρειάζεται να κατεβάσεις σε free vpn δεν παίζει?

To προβλημα με το να κατεβάσεις εφαρμογή, ποιο ειναι?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστη είναι η κάθε εφαρμογή και ειδικά από τη στιγμή που δεν θα την εγκαταστήσω σε δικό μου κινητό.

έχει πάνω απο 10.000.000 εγκαταστάσεις και 215.000 reviews με 4,3/5 αξιολόγηση. 

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν όλοι αυτοί? 

Whatever. Τοση ώρα θα το είχα κάνει για 10 χρήστες. Ψάξε και αν βρεις κάτι πιο γρήγορο και αξιόπιστο γράψτο.

Δημοσ.

Το φτιάξα και γω σήμερα που ειχε παει η συνδρομη 24eur . Ευχαριστώ sphinxgr για το φοβερό tutorial.

Υ.Γ. 1 Εφτιαξα νεο account για να εκμεταλευτω την προσφορα 1 euro η μονη διαφορα που εχει ειναι μονο στο κατεβασμα παιχνιδιων πρεπει να μπω απ'το νεο account ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα στο κυριο account

Υ.Γ. 2 Ελπιζω τωρα που γινομαστε πολλοι να μην μας παρουν χαμπαρι και μας κανουν ban 😜

gpu.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...