Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγα λόγια για το επεισόδιο.

Spoiler

Μου άρεσε πολύ, είχε σε πολύ καλό mode τον άρχοντα Tommy, αλλά νομίζω ίσως θα ήταν καλύτερα να ήταν αυτός με τον Joel αντί για την Dina, η ηθοποιός της Abby έκανε πολύ καλή δουλειά. Η Abby σιχαμένη όπως και στο παιχνίδι, το ίδιο και η παρέα της, και μου άρεσε που έδειξαν και στην σειρά πως είναι με την λάθος πλευρά. Εξηγώ: ο πατέρας της ήταν απροστάτευτος, ε; Η Ellie τι ήταν; Ουστ. Και φυσικά δεν ήταν ούτε απροστάτευτος ούτε αγγελικά πλασμένος ο πατέρας της, ένα καθίκι ήταν που ήθελε να σφάξει ένα αθώο παιδί. Πολύ καλογυρισμένο γενικά το επεισόδιο, γενικά η σειρά συνεχίζει στα ίδια πολύ υψηλά επίπεδα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, Nate said:

Λίγα λόγια για το επεισόδιο.

Hide contents

Μου άρεσε πολύ, είχε σε πολύ καλό mode τον άρχοντα Tommy, αλλά νομίζω ίσως θα ήταν καλύτερα να ήταν αυτός με τον Joel αντί για την Dina, η ηθοποιός της Abby έκανε πολύ καλή δουλειά. Η Abby σιχαμένη όπως και στο παιχνίδι, το ίδιο και η παρέα της, και μου άρεσε που έδειξαν και στην σειρά πως είναι με την λάθος πλευρά. Εξηγώ: ο πατέρας της ήταν απροστάτευτος, ε; Η Ellie τι ήταν; Ουστ. Και φυσικά δεν ήταν ούτε απροστάτευτος ούτε αγγελικά πλασμένος ο πατέρας της, ένα καθίκι ήταν που ήθελε να σφάξει ένα αθώο παιδί. Πολύ καλογυρισμένο γενικά το επεισόδιο, γενικά η σειρά συνεχίζει στα ίδια πολύ υψηλά επίπεδα.

Spoiler

κοιτα, και στο παιχνιδι, ενω αρχικα την παρουσιαζει οπως τα λες (αιμοσταγη , τυφλωμενη για εκδικηση κλπ κλπ), με τον καιρο σου παρουσιαζει κ την πλευρα της και βλεπεις οτι οκ εχει καποια λογικη απο πλευρας της (ασχετο αν συμφωνει καποιος ή οχι με την λογικη της, αυτο ειναι υποκειμενικο). Περα απο αυτο, το παιχνιδι στην ουσια σου δειχνει οτι σε μια τετοια κατασταση, θανατου, πεινας, απελπισιας και γενικα απειλης να εξαφανιστει η ανθρωποτητα, δεν υπαρχει σωστη ή λαθος , καλη ή κακη επιλογη, συχνα ολες οι διαθεσιμες επιλογες ειναι κακες εως πολυ κακες και οτι η διψα για εκδικηση, ειτε απο πλευρας abby ειτε μετα απο πλευρας ellie, απλα οδηγει σε περισσοτερο πονο κ θανατο (φιλοι της αββυ, εγκυος γιατρος κλπ).

Περα απο αυτα, εγω ενω στην αρχη μισησα την abby, σε οτι αφορα το παιχνιδι την εκτιμησα ως επιλογη μιας και σου εδινε μια διαφορετικη προσεγγιση στο game play , ειχες δηλαδη επιλογες να παιξεις πιο 'στα ισια' τους αντιπαλους σου, και απο πλευρας διαθεσιμων οπλων (πιο military grade) αλλα και απο πλευρας σωματοδομης που μπορουσες να ριξεις ξυλο στα ισια και δε χρειαζοταν τοσο πολυ stealth mode.  Βεβαια προφανως γουστα ειναι αυτα.

game spoilers.

Επεξ/σία από epp
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, epp είπε

Απο κει κ περα , ακομα δυσκολευομαι να ξεπερασω το ποσο κακο καστινγκ ειναι η ελλιε και πλεον και η abby. (Η ντινα παραδοξως πολυ σωστο καστ).

το saving grace σχετικα με το cast της Kaitlyn Dever ειναι οτι ειναι φοβερη ηθοποιος.

απο κοντα και η Merced.

Το αστειο ειναι πως ειχε περασει casting για το ρολο της Ellie η πλεον Abby και της εδωσαν ακυρο... βλεπεις οι δεσμοι με το ΗΒΟ επρεπε να αποδωσουν καρπους για την πατατα.

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως που βλέπω τις αντίστοιχες σκηνές στο παιχνίδι αφού δω τα επεισόδια μου φαίνονται πολύ πιο κακοπαιγμένες, οι ηθοποιοί στη σειρά είναι μακράν πιο ταλαντούχοι και ειδικά η Ellie που δεν έχω καταλάβει ούτε στο ελάχιστο το hate που τρώει. Η γνωστή σκηνή του 2ου επεισοδίου ούτε καν πλησιάζει το game το πόσο καλύτερη είναι στη σειρά, είναι τόσο καλύτερα στημένο το σκηνικό και τόσο καλύτερα καλογυρισμένο και καλοπαιγμένο στη σειρά

Σημειωτέον το πόσο οικτρά console-grade είναι τα γραφικά ακόμα και στα 50 remaster που δεν πλησιάζουν καν πόσο cinematic είναι το Cyberpunk σαν σύγκριση, ασχέτως writing

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Confused 2
  • Moderators
Δημοσ.

Για μένα, 2 πράγματα:

Spoiler

1. Ρε Joel, γιατί κάθεσαι τρομαγμένος και δεν λες ούτε μια λέξη...; Πες κάτι!

2. H ηθοποιός της Abby φέρνει πιο κοντά στην Ellie του παιχνιδιού.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γελάω με την βαθμολογία του IGN (6/10), μόλις είδα το επεισόδιο και πραγματικά παίζει να ήταν το καλύτερο απ' όλα μέχρι σήμερα (εννοώ και από την πρώτη σαιζόν)! Ένταση, ζόμπια σαν από το Days Gone, φοβερή μουσική, τρομερές ερμηνείες  και απίστευτα συναισθήματα άσχετα αν όσοι έχουμε παίξει το παιχνίδι γνωρίζαμε τι θα γίνει.

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.

Μου άρεσε  και εμενα το δεύτερο επεισόδιο απλα δεν ξέρω αυτή τη φορά ένοιωσα ένα σφίξιμο με την σκηνή του  Joel και είμαι από τους υποστηρικτές με το τι ήθελαν να παρουσιάσουν οι δημιουργοί στο part 2. Μαλλον ατελείωτη τροφή για σκέψη , ίσως αυτό ήθελαν κιόλας …

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, mtifosi said:

Μαλλον ατελείωτη τροφή για σκέψη , ίσως αυτό ήθελαν κιόλας …

το εγραψα πιο πανω αλλα μαζι με καποια σποιλερ παιχνιδιου, το γραφω λιγο διαφορετικα για να μην υπαρχει καποιο σποιλερ.

Σε γενικες γραμμες η εξελιξη του επεισοδιου αυτου ειναι ιδιας κατηγοριας με την αποφαση τζοελ να σωσει την ελλιε και να σκοτωσει οτι firefly υπηρχε ταυτοχρονα σβηνοντας οτι ελπιδες υπηρχαν για φαρμακο κλπ στα τελη της 1ης σεζον.

Απτην μια σε βαζει ως παικτη/θεατη σε ενα κλιμα συζητησης/αναλυσης, μηπως θα μπορουσε να ειχε γινει καπως αλλιως κ να μην φταναμε εδω, σε ενα κλιμα επιλογη α vs επιλογη β , "καλα εκανε και εγω ετσι θα εκανα" "οχι εγω το βλεπω αλλιως" κλπ κλπ. Κοινως δεν υπαρχει καμια καθαρη και σωστη επιλογη.

Ολο αυτο καταληγει στο οτι σε καποιες καταστασεις οπως αυτες της σειρας, που υπαρχει πεινα, φοβος, απειλη εξαλειψης της ανθρωποτητας, θανατος κλπ, συχνα δεν υπαρχει καμια καλη και ηθικη επιλογη και μενεις να διαλεξεις αναμεσα σε κακη vs κακη επιλογη, παραλληλα πιανει και το "οι πραξεις μας εχουν συνεπειες οσο δικαιολογημενες ή αδικαιολογητες να ειναι" (και οι πραξεις και οι συνεπειες).

Επεξ/σία από epp
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

απο τα καλύτερα επεισόδεια σειράς . Φοβάμαι ότι ειδαμε το peaK με το θάνατο του Τζόελ και την συγκεκριμένη "αδύναμη"¨ πρωταγωνίστρια θα σέρνεται μετά η σειρά. 

Επεξ/σία από Dorian
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσουν οι μικροαλλαγες που έχουν κάνει. Νομίζω αυτή η σεζόν ΔΕΝ θα καλύπτει την ιστορία όλου του δεύτερου παιχνιδιού έτσι?

Επεξ/σία από αποστόλης
Δημοσ.
33 minutes ago, αποστόλης said:

Μου αρέσουν οι μικροαλλαγες που έχουν κάνει. Νομίζω αυτή η σεζόν ΔΕΝ θα καλύπτει την ιστορία όλου του δεύτερου παιδιού έτσι?

Μισό μισό s02-03

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
1 ώρα πριν, Dorian είπε

απο τα καλύτερα επεισόδεια σειράς . Φοβάμαι ότι ειδαμε το peaK με το θάνατο του Τζόελ και την συγκεκριμένη "αδύναμη"¨ πρωταγωνίστρια θα σέρνεται μετά η σειρά. 

Spoiler

Αν και το παιχνίδι έχει βγει καιρό νομίζω ότι δεν δικαιολογούνται τέτοια spoillers. Ενδεχομένως κάποιοι που είναι εδώ να βλέπουν μόνο την σειρά. Οπότε αν μπορείς κρύψε το κείμενο σου.

Επεξ/σία από manolis940

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...