Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νόμιζε ο Druckmann (ρε θεουλη τι έμπνευση είχες όταν σκέφτηκες τα bigot sandwiches) ότι η Ellie μπορεί να κουβαλήσει την σειρά χωρίς τον Joel και θα την γλίτωνε στην τηλεοπτική μεταφορά. Εντάξει για το metacritic ήταν αναμενόμενο το user score αλλά όταν βλέπεις τα ίδια χάλια και στο rotten (47% και πέφτει) που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένη ορολογία τότε μάλλον είναι χάλια τα πράγματα. Διαβάζω user review που λένε πόσο πολύ τους άρεσε η πρώτη season και πόσο ανώτερο ήταν το TLOUS2 σαν παιχνίδι από την μεταφορά…. χαχαχχααχαχαχαχα αυτό και αν είναι ανέκδοτο. Κρίμα ρε druckmann πολύ κλειστομυαλο και το τηλεοπτικό κοινό. Θα έρθει η καλλιτεχνική σου δικαίωση με το intergalactic! ❤️

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/05/2025 at 08:27, LiquidTroll said:

Ναι πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το online hate που έχει φάει αυτό το κορίτσι.

Την αποκαλουνε παπατα, την αποκαλουνε άσχημη, εδω μέσα γραψατε οτι μοιαζει σαν να εχει μεσογειακή αναιμία, δηλαδή καπου ώπα.

Τοση τοξικότητα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

δεν ξερω για τους αλλους, προσωπικα μπορω να πω οτι για εμενα η δυσαρεσκεια μου δεν ειναι θεμα ομορφιας ή σεξουαλικου προσανατολισμου, ετσι και αλλιως και στο παιχνιδι δεν παρουσιαζει τον χαρακτηρα της ως μοντελο ή ως straight. Εγω μετα το 4ο επεισοδιο της 2ης σεζον αποφασισα να σταματησω να το παρακολουθω για 2 λογους.

Ο ενας εχει να κανει με το οτι θεωρω την μπελλα/ελλιε ως πολυ κακο καστινγκ, δηλαδη μου φαινεται για εντελως παιδακι ενω στο σεναριο ειναι 19χρονο. Στην 1η σεζον αυτο δεν ηταν θεμα γιατι ως πρωταγωνιστη ειχες τον τζοελ ενω ταυτοχρονα και η ελλιε ηταν σεναριακα πιο νεαρη, αρα καπως κουμπωνε αυτο. Φυσικα αυτο υπηρχε και στο παιχνιδι, απλα εκει λογω του οτι ειναι ενα παιχνιδι (αρα συμμετεχεις, δεν παρακολουθεις απλα), εκανε compensate με το πολυ ωραιο gameplay και τα ζομπι/πλοκη κλπ.

Ο αλλος εχει να κανει με το οτι θα ακολουθησουν την συνταγη να τραβηξουν το πλοτ ωστε να βγουν με το ζορι 3 σεζον, δηλαδη το κομματι της abby να μπει σε επομενη σεζον. Αντι δηλαδη να βγει μια σεζον με 10 ωραια και 'γεματα' επεισοδια, θα βγαλουν αυτη τη σεζον με 7 ωστε να μεινει υλικο και για ακομα μια. Αυτο μου χτυπαει ασχημα γιατι θυμαμαι ακομα τις εποχες που οι σειρες εβγαζαν σεζον με 15-20 επεισοδια  (π.χ. Lost) και με κανει να χασω το ενδιαφερον μου. Προφανως ενας παραγοντας ειναι οτι στο ενδιαμεσο (αφου ειδα την 1η σεζον) επαιξα και τα TLOU 1&2 στο PS, δηλαδη δεν εχω καποια ιδιαιτερη αγωνια ή περιεργεια για το πλοτ ,περα ισως απο ενα fight της abby, το οποιο αναρωτιεμαι πως θα το παρουσιασουν τηλεοπτικα μιας και στο παιχνιδι με ειχε αγχωσει φουλ.

Επεξ/σία από epp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα είπε μια χαρά ο drinker. Υπήρχε το δίπολο που κρατούσε το ενδιαφέρον του κοινού (αν και όχι με τη δυναμική του παιχνιδιού) και τώρα υπάρχει μόνο μια κάτι-σαν-Ellie και μια ακόμα κόπια της Ellie με άλλο όνομα. Καλό πάτο.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το ειχα ξεκινησει ακομη,για τυχαιους λογους.Το παιχνιδι δεν το εχω παιξει καν.

Η πρωτη σεζον μου αρεσε κατα 90% χαρη στο ταλεντο του Pedro.

Τωρα που διαβασα τι εγινε στο δευτερο επεισοδιο,δεν θα ασχοληθω ,ευτυχως γλυτωσα πολυτιμο χρονο.Θα πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη σεναριακη γκαφα για τηλεοπτικη σειρα που εχει υπαρξει ποτε,γιατι εκτος απο τον Pedro ολοι οι υπολοιποι ηθοποιοι,συμπεριλαμβανομενης και της μικρης ηταν ουσιαστικα κομπαρσοι.Με λιγο καλυτερη την μικρη αλλα σιγουρα οχι εμπειρη η ικανη ακομη να ΄΄σηκωσει'' και να συνεχισει μια τετοια σειρα με τετοια ιστορια.

Παταγωδης αποτυχια.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μέχρι τώρα υποκριτική προσπάθεια της Ramsey - στα δεδομένα της 2ης σεζόν - δυστυχώς δεν πείθει αρκετά απέναντι στις αυξημένες απαιτήσεις του ρόλου. Κάνει μπαμ αν έχεις παίξει και τα παιχνίδια που ήδη είχαν τρομερές ερμηνειες. Δεν την θεωρώ και καμιά τεράστια ηθοποιό, δεν έχει μεγάλο υποκριτικό εύρος και ειδικότερα στο τελευταίο επεισόδιο την σκέπασε για πλάκα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) η  Isabela Merced (Ντίνα).

Εξάλλου αμφιβάλω αν την έχουν δει οι περισσότεροι εκτός GoThrones. Δεν θυμάμαι κάτι που να έχει παίξει κάνοντας αίσθηση έκτοτε. Εκεί ήταν αρκετά καλύτερη.

Κατά τ’ άλλα, παρά κάποια κενά στην πλοκή, έχει γίνει εξαιρετική δουλειά με τους μολυσμένους – αποπνέουν πραγματικό τρόμο και όχι κάτι ψεύτικο – ενώ έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, ειδικά στα εξωτερικά πλάνα που αποτυπώνουν πειστικά ένα μεταποκαλυπτικό περιβάλλον και μια κατεστραμμένη, παρατημένη πόλη, η οποία κάποτε ήταν γεμάτη ζωή.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, Undertaker25 said:

Νομίζω δεν υπάρχει πιο κάτω πλέον....

234234.jpg

Κατάφεραν να τους κράζουν και να τους τρολαρουν μέχρι και στο echo chamber του Reddit….. πρόκειται περί κατορθώματος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...