micos000 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 πμ 18 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε E εντάξει ρε παιδιά, να μην περάσουμε και λίγο woke messages? 😅 Λίγο;;; Μέχρι και τα rainbow και τα μηνύματα για pride στον τοίχο μας κότσαραν φάτσα-κάρτα και καλά δεν ήξεραν τι σημαίνουν. Ας είναι καλά το ESG ταμείο που τους χρηματοδοτεί. 2 1
7nisiotis Δημοσ. Πέμπτη στις 12:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:39 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Gogotsa said: Τελικα δεν εχω καταλαβει..... εμεις ειμαστε haters, η απλα αυτη ειναι εντελως πακετωμενη? Στην ατακα " θα γινω μπαμπας ", μονο εγω ελιωσα στα γελια...........? Καλά ενώ το επεισόδιο ξεκινάει τρομερά με μια σοκαριστική σκηνή και έχει ομολογουμένως αρκετά καλό τέμπο και ενδιαφέρον, το τέλος, τα τελευταία λεπτά ήταν ένα γκρέμισμα της όλης ουσίας για κάτι ανούσιο, σαχλό και κακοσχεδιασμένο που δεν πρόσφερε στην τελική και τίποτα αξιοσημείωτο. Απλά μπήκε έτσι για να μπει κάπως, καθώς υπάρχει και στα παιχνίδια παρόμοια σκηνή αλλά εκεί τουλάχιστον εξελίσσεται κάπως πιο αρμονικά. Ούτε απαραίτητη ήταν η "ερωτική σκηνή", ούτε χρήσιμη βασικά. Θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά και το νόημα μια χαρα θα περνούσε ώστε να χτίσει την σχέση τους. Το έχουμε δει σε τόσες και τόσες άλλες ταινίες και σειρές που γίνεται ή εννοείται και μια χαρά προχωράει την πλοκή. Τώρα πήραμε κάτι περίεργο και έως γέλιο με φράση όπως " πατέρας είμαι δηλαδή". Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:43 μμ από 7nisiotis 1
panther_512 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:01 μμ Στα πολύ θετικά της σειράς, ότι ακολουθεί το βασικό σενάριο του 2ου παιχνιδιού. Έτσι δεν χάνω το χρόνο μου να δω τη 2η σεζόν. 1 8
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 06:29 μμ Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 06:29 μμ 27 minutes ago, panther_512 said: Στα πολύ θετικά της σειράς, ότι ακολουθεί το βασικό σενάριο του 2ου παιχνιδιού. Έτσι δεν χάνω το χρόνο μου να δω τη 2η σεζόν. Εμένα μου άρεσε το σενάριο του 2ου παιχνιδιού, αλλά η Ramsey είναι τρελό miscast γμτ. Δεν καταπίνεται, ειδικά μετά την badassοσύνη που έδειξε στο GoT δεν την έχεις να μετατρέπεται σε μηχανή του κιμά από γλυκό κοριτσάκι (που ποτέ δεν ήταν). 2 1
LiquidTroll Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ Έλα, το 5ο θα τα σπάσει, το πιστεύω
icenex Δημοσ. Πέμπτη στις 08:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:07 μμ Εχει γουστο να αντιμετωπισει η ελι τον ρατκιγκ με κεφαλοκλειδωμα 1
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:16 μμ 2 ώρες πριν, Malthador είπε Εμένα μου άρεσε το σενάριο του 2ου παιχνιδιού, αλλά η Ramsey είναι τρελό miscast γμτ. Δεν καταπίνεται, ειδικά μετά την badassοσύνη που έδειξε στο GoT δεν την έχεις να μετατρέπεται σε μηχανή του κιμά από γλυκό κοριτσάκι (που ποτέ δεν ήταν). Εγώ αν κάνω ένα διαχωρισμό του παιχνιδιού και της σειράς στο κεφάλι μου δεν με χαλάει, θεωρώ όμως ότι θα έπρεπε αρχικά να μπουν δύο ηθοποιοί. Ένα μικρό παιδί στην πρώτη season και μία μεγαλύτερη τώρα. Διότι ενώ είναι μια σειρά που είναι πιστή στο παιχνίδι έχει αναγκαστεί να αναγκάσει το casting της 2ης season να είναι μικρόσωμοι. Υποκριτικά όμως δεν με χαλάει. Θα έλεγα το αντίθετο.
Undertaker25 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:50 μμ 13 ώρες πριν, Gogotsa είπε Τελικα δεν εχω καταλαβει..... εμεις ειμαστε haters, η απλα αυτη ειναι εντελως πακετωμενη? Στην ατακα " θα γινω μπαμπας ", μονο εγω ελιωσα στα γελια...........? Είναι για γέλια οι άνθρωποι, μη το ψάχνεις...
Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 12:04 πμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 12:04 πμ 2 hours ago, manolis940 said: Εγώ αν κάνω ένα διαχωρισμό του παιχνιδιού και της σειράς στο κεφάλι μου δεν με χαλάει, θεωρώ όμως ότι θα έπρεπε αρχικά να μπουν δύο ηθοποιοί. Ένα μικρό παιδί στην πρώτη season και μία μεγαλύτερη τώρα. Διότι ενώ είναι μια σειρά που είναι πιστή στο παιχνίδι έχει αναγκαστεί να αναγκάσει το casting της 2ης season να είναι μικρόσωμοι. Υποκριτικά όμως δεν με χαλάει. Θα έλεγα το αντίθετο. Υποκριτικά δεν με έχει πείσει ακόμα, ως χαρακτήρας δεν έχει σπάσει ακόμα στα κομμάτια της για να ξαναενωθεί στον Terminator. Πάνε πέντε χρόνια που έπαιξα το TLoU2, αλλά θυμάμαι ότι στο game η αλλαγή γινόταν σταδιακά, ένα κομμάτι την φορά. Ακόμα δεν έχω διακρίνει τα στάδια της θλίψης στην υποκριτική της Ramsey, αλλά δεν ξέρω και πόσο θα αποκλίνουν από την ιστορία του game. Πάντως αμφιβάλλω ότι θα μπορέσει να κουβαλήσει μόνη της τα επόμενα 5-10 επεισόδια. Θα δούμε. 1
thanak96 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:37 μμ Εν έτει 2025 συζητάμε ακόμα αν ανεχόμαστε γκέιδες στις σειρές μας. Δε το πιστεύω ότι η πρωταγωνίστρια δεν είναι straight, μιλάμε απίστευτο! Πωπω τι brainwashing μας έκαναν, μετά από αυτό θα πάω και θα εκδίδομαι στη Συγγρού. Λες και όλη η πόλη του Jackson ή όπως λέγεται απαρτίζεται από τρανς άτομα και αυτοί οι Λύκοι είναι furries κάνετε. Σε διάστημα 2 σεζόν έχουμε δει 2 gay ζευγάρια, τον Μπιλ και τον άλλον στην 1η σεζόν και την Έλι με τη φίλη που ξέχασα το όνομά της τώρα. 1 1
SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 01:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:34 μμ 43 λεπτά πριν, thanak96 είπε Εν έτει 2025 συζητάμε ακόμα αν ανεχόμαστε γκέιδες στις σειρές μας. Δε το πιστεύω ότι η πρωταγωνίστρια δεν είναι straight, μιλάμε απίστευτο! Πωπω τι brainwashing μας έκαναν, μετά από αυτό θα πάω και θα εκδίδομαι στη Συγγρού. Λες και όλη η πόλη του Jackson ή όπως λέγεται απαρτίζεται από τρανς άτομα και αυτοί οι Λύκοι είναι furries κάνετε. Μερικοί νομίζετε ότι βλέπουμε δράκους, αλλά δεν είναι έτσι. Η σκηνή κανονικά δεν εκτελέσετε ΚΑΝ έτσι στο παιχνίδι. Και στην τελική, όχι, ούτε πατέρας θα γίνεις (σίγουρα το λέει αυτό για να τσεκάρουν τα κλασικά woke κουτάκια), ούτε μάνα. Άλλοι είναι οι γονείς στην τελική. "θα γίνουμε γονείς", "θα κάνουμε παιδί" κτλ κτλ. Υπήρχαν ίσως άλλες εκφράσεις που να ταιριάζουν. Αλλά όχι, πρεπει να πάμε με τα νερά των ηθοποιών. Το ίδιο κριντζ κατέληξε να είναι και η φάση με το umbrella academy. 1 1
manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:44 μμ 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μερικοί νομίζετε ότι βλέπουμε δράκους, αλλά δεν είναι έτσι. Η σκηνή κανονικά δεν εκτελέσετε ΚΑΝ έτσι στο παιχνίδι. Και στην τελική, όχι, ούτε πατέρας θα γίνεις (σίγουρα το λέει αυτό για να τσεκάρουν τα κλασικά woke κουτάκια), ούτε μάνα. Άλλοι είναι οι γονείς στην τελική. "θα γίνουμε γονείς", "θα κάνουμε παιδί" κτλ κτλ. Υπήρχαν ίσως άλλες εκφράσεις που να ταιριάζουν. Αλλά όχι, πρεπει να πάμε με τα νερά των ηθοποιών. Το ίδιο κριντζ κατέληξε να είναι και η φάση με το umbrella academy. Όταν λες νερά των ηθοποιών, που ακριβώς στηρίζεται; Ήταν αλλιώς γραμμένη η ατάκα απ' τον σεναριογράφο και η ηθοποιός επέμενε να την αλλάξει;
thanak96 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:45 μμ 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μερικοί νομίζετε ότι βλέπουμε δράκους, αλλά δεν είναι έτσι. Η σκηνή κανονικά δεν εκτελέσετε ΚΑΝ έτσι στο παιχνίδι. Και στην τελική, όχι, ούτε πατέρας θα γίνεις (σίγουρα το λέει αυτό για να τσεκάρουν τα κλασικά woke κουτάκια), ούτε μάνα. Άλλοι είναι οι γονείς στην τελική. "θα γίνουμε γονείς", "θα κάνουμε παιδί" κτλ κτλ. Υπήρχαν ίσως άλλες εκφράσεις που να ταιριάζουν. Αλλά όχι, πρεπει να πάμε με τα νερά των ηθοποιών. Το ίδιο κριντζ κατέληξε να είναι και η φάση με το umbrella academy. Και τι είναι το game ρε; Ευαγγέλιο να το ακολουθείς λέξη λέξη; Και τι συνέβη που είπε ότι θα γίνω πατέρας; Θα γίνει όντως πατέρας; Θεωρείς ότι ο χαρακτήρας της τη δεδομένη χρονική στιγμή εννοεί σοβαρά ότι θα γίνει πατέρας επειδή έβαλε δάχτυλο μια φορά στην άλλη; Σε κάθε περίπτωση τι θεωρείς κατάλληλο να έλεγε; "Θα γίνω μητέρα;" ή "Θα προστατέψω το παιδί;" ή "Θα βοηθήσω στην ανατροφή του παιδιού;" Τι θεωρείς ότι συνέβη επειδή είπε ότι θα γίνει πατέρας ένας χαρακτήρας μετα βίας ενήλικας σε μια σειρά ο οποίος χαρακτήρας έχει την ανωριμότητα της ηλικίας; Τι μήνυμα προσπαθεί να σου περάσει στο υποσυνείδητο; Εννοείται ότι βλέπεις δράκους, βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις γιατί το έτος 2025 δε σαρέσει να βλέπεις γκέιδες στην τηλεόραση. 2
LiquidTroll Δημοσ. Παρασκευή στις 01:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:51 μμ Συμφωνώ με το gayness, δεν πρεπει πλεον να μας ενοχλεί. Επίσης, αν ηταν 2 νάρες, όπως πχ στο Person Of Interest, δεν νομίζω ότι πολλοι θα αντιδρούσανε έτσι. Οκ λιγο ίσως κούρασε, αλλά νομίζω ότι χάνουμε το νοημα. Συκγρίσεις με το παιχνίδι, ααα δεν μου αρεσει αυτό, δεν μου αρέσει εκείνο, η Bella Ramsey είναι potato, είναι σαν να έχει μεσογειακή αναιμία, είναι άσχημο casting, πως τολμάνε να έχουνε καύσιμα, μας δουλεύουνε, πως τολμάνε να έχουν σφαίρες, πως τολμάνε να έχουνε φαί και ποτό, παίζουν με την ΔΙΚΙΑ μου νοημοσύνη, πως τολμάνε να μην ακολουθούν το παιχνίδι πιστά...... απλα enjoy it guys, και αν δεν σας αρέσει μην το βλέπετε, μας έχετε κουράσει, σαν 16χρονες κακομαθημένες χαζογκόμενες κάνετε μερικοί, πραγματικά όμως! 1
SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 01:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:57 μμ 3 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε απλα enjoy it guys, και αν δεν σας αρέσει μην το βλέπετε, μας έχετε κουράσει, σαν 16χρονες κακομαθημένες χαζογκόμενες κάνετε μερικοί, πραγματικά όμως! Σου απαγορευσαμε εσενα να λες την γνωμη σου? Οχι. Αν το καναμε, θα ημασταν οι κακοι. Εσυ γιατι λοιπον? Και ναι, ολα αυτα τα σχολια απλα ταιριαζουν, δεν μας ταιριαζει η ηθοποιος για τον ρολο. So what? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα