Lotof Δημοσ. χθες στις 09:58 πμ Δημοσ. χθες στις 09:58 πμ Είναι πραγματικά πολύ φτωχό το γράψιμο για να επιτρέπεται μέχρι και στο Reddit τέτοιο τρολαρισμα και κράξιμο. Μπούχτισαν και αυτοί με τα love story και τα feelings τους. Spoiler Spoiler Από το 47% πέσαμε στο 42% και του εξίσου προοδευτικού κοινού του rotten. Δε καταλαβαίνουν από ποιότητα 🤷♂️ 4
manolis940 Δημοσ. χθες στις 10:19 πμ Δημοσ. χθες στις 10:19 πμ 27 λεπτά πριν, anax111 είπε Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι άσχημη. Δες τους γυναικείους χαρακτήρες στο The 100 που είναι όλες τους νέες σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο. Είναι όλες τους τουλάχιστον συμπαθής οπτικά το λιγότερο. Τώρα έρχεσαι να μου πεις απροκάλυπτα και χωρίς ντροπή ότι η επιλογή μίας ηθοποιού πρέπει να γίνεται βάση της εμφάνισης και όχι της υποκριτικής της ικανότητας ή εγώ δεν κατανοώ κάτι; Απ' όσο γνωρίζω κανείς δεν είπε ότι η ηθοποιός που υποδύεται την Elie πρέπει να είναι άσχημη. Έγινε λογικά η διαδικασία του casting ανάμεσα σε άλλες ηθοποιούς και σίγουρα η παραγωγή είδε και έκρινε και το portfolio της κάθε μίας και επιλέχθηκε η Bella. Στο The 100 που φέρνεις ως παράδειγμα τα επιφανειακά κριτήρια είχαν ως αποτέλεσμα ένα casting που ήταν αγγούρια μέχρι μέτριοι ηθοποιοί. Και δεν το λέω έτσι. Έχω δει όλες τις season. Αν αυτό είναι το ζητούμενο απ' το κοινό μην απορείτε που βλέπουμε καλή σειρά μια φορά στα 5 χρόνια. 1 1
Sugizo Δημοσ. χθες στις 11:30 πμ Δημοσ. χθες στις 11:30 πμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, manolis940 said: Δεν σου ζήτησε κανένας να υποταχθείς πουθενά. Να αποδεχθείς χρειάζεται ότι οι οικογένειες έχουν αλλάξει και δεν είναι όπως μια φορά και ένα καιρό τις γνώριζες. Αν εσύ και ο σύντροφος σου θέλετε μία παραδοσιακή οικογένεια, υπάρχει κάποιος που στο σήμερα στο έχει απαγορεύσει; Γιατί βλέπετε φανταστικούς εχθρούς; Off topic Spoiler Από αυτά που βρίσκω στον googli, 3% (χοντρικά) δηλώνουν ομοφυλόφιλοι, από αυτούς περίπου 25% γονείς (σύμφωνα με διαφορες έρευνες από διαφορες χώρες, source: ChatGPT) Δηλαδή το 0,75% όλου του πλανήτη είναι ομοφυλόφιλοι γονείς (ChatGPT), εάν υπολογίσουμε μονο τους γονείς (περίπου το 60% τον γυναικών παγκόσμιος έχουν κάνει παιδιά) και άρα το ποσο "ανολογικα" με τους γονείς παγκόσμιος είναι γύρω στο 1%... Πες μου ξανά, τι έχει αλλάξει ακριβώς? το 99% των γονέων είναι ετεροφυλόφιλοι. Επεξ/σία χθες στις 11:48 πμ από Sugizo 2
micos000 Δημοσ. χθες στις 12:04 μμ Δημοσ. χθες στις 12:04 μμ 2 ώρες πριν, anax111 είπε Δες τους γυναικείους χαρακτήρες στο The 100 Άσε, καλά. Εκεί είναι σαν να πήραν από την γη μόνο τα καλλυντικά τους, αγόρια-κορίτσια. Ο 1ος κύκλος είχε ενδιαφέρον αλλά μετά το βαρέθηκα και το σταμάτησα στη μέση του 2ου. Δεν ξέρω αν έστρωσε αργότερα αλλά δεν πρόκειται τώρα να κάτσω να δω 7 κύκλους. 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Στο The 100 που φέρνεις ως παράδειγμα τα επιφανειακά κριτήρια είχαν ως αποτέλεσμα ένα casting που ήταν αγγούρια μέχρι μέτριοι ηθοποιοί. Και δεν το λέω έτσι. Έχω δει όλες τις season. Άρα καλά έκανα και δεν το προχώρησα.
manolis940 Δημοσ. χθες στις 12:10 μμ Δημοσ. χθες στις 12:10 μμ 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Άσε, καλά. Εκεί είναι σαν να πήραν από την γη μόνο τα καλλυντικά τους, αγόρια-κορίτσια. Ο 1ος κύκλος είχε ενδιαφέρον αλλά μετά το βαρέθηκα και το σταμάτησα στη μέση του 2ου. Δεν ξέρω αν έστρωσε αργότερα αλλά δεν πρόκειται τώρα να κάτσω να δω 7 κύκλους. Άρα καλά έκανα και δεν το προχώρησα. Ξεκάθαρα. Εγώ το είδα στην εφηβεία οπότε είχε ενδιαφέρον 😛 1
micos000 Δημοσ. χθες στις 12:13 μμ Δημοσ. χθες στις 12:13 μμ 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Ξεκάθαρα. Εγώ το είδα στην εφηβεία οπότε είχε ενδιαφέρον 😛 Εγώ δηλαδή που το ξεκίνησα στην 2η εφηβεία;;; 😰 2
manolis940 Δημοσ. χθες στις 12:26 μμ Δημοσ. χθες στις 12:26 μμ 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ δηλαδή που το ξεκίνησα στην 2η εφηβεία;;; 😰 Αν καταλαβαίνω καλά τον όρο.... Λόγο ωριμότητας και εμπειρίας θα πρέπει να διαφαίνεται η ποιότητα του περιεχομένου. Αυτό δικαιολογεί και το γιατί την σταμάτησες. Θα σου έλεγα 50€ αλλά θα την κεράσω την πρώτη συνεδρία 😊 3
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 12:32 μμ Δημοσ. χθες στις 12:32 μμ (επεξεργασμένο) Τα σκηνικά, τα εξωτερικά ή εσωτερικά περιβάλλοντα και ότι μεταποκαλυπτικ asset προβάλεται (μολυσμένοι) είναι εξαιρετικά πάντως και με αρκετή πιστότητα και ρεαλιστικό σχεδιασμό. Εκτός των "άλλων" δεδομένων, σε αυτόν τον τομέα έχουν κάνει καλή δουλειά και παράπονο δεν υπάρχει. Είναι ένας από τους λόγους που το χαζεύω, ακόμα, το έργο. Επεξ/σία χθες στις 12:41 μμ από 7nisiotis 1
epp Δημοσ. χθες στις 12:32 μμ Δημοσ. χθες στις 12:32 μμ παιδια σαν ηθοποιος γενικα σιγουρα ειναι καλη σε καποιο ειδος ρολων, προς θεου, προφανως ειναι επαγγελματιας και δεν εχει σχεση με ομορφια κλπ. (οποιος ψαχνει τσοντα μπορει να βρει αλλου δωρεαν διαθεσιμη). Ετσι και αλλιως λιγοι ηθοποιοι ειναι κατηγοριας που μπορεις να πεις οτι 'μπορουν να σταθουν σε οτι ρολο κ να τους βαλεις'. Απλα δεν ειναι ολοι για ολα γιαυτο και γινεται καστινγκ. Η μεγαλη διαφορα αναμεσα στον ρολο της στο GoT ειναι οτι εκει ηταν μεν ξεκαθαρα παιδι αλλα ειχε την εξουσια/δυναμη ως lady του house Mormont , αρα στηριζε τον χαρακτηρισμο της ως σκληρη και badass μιας και η εξουσια/δυναμη της βασιζοταν στο οτι ειχε τον ελεγχο του house Mormont αρα και καποιο στρατο. Στο Last of us η δυναμικη ειναι διαφορετικη, δηλαδη στο κοντεξτ ζομπι και μαχες, υπαρχει μια αυξημενη αναγκη να υποστηριξει το κομματι του badass χαρακτηρα απο αποψη ξυλου και σκληραδας (και οχι απλα ως μανατζερ του χαους οφ μορμοντ αλλα physical power). Δηλαδη και στα 2 υπαρχει το στοιχειο "ειναι σκληρη και δυνατη" αλλα μιλαμε για διαφορετικες πλευρες αυτης της εννοιας. Νομιζω και οι παραγωγοι το ειχαν ψιλοκαταλαβει αυτο το θεμα γιαυτο εβαλαν κ την σκηνη που ψιλοδερνει αλα ΜΜΑ τον αλλο τυπο. Προφανως ουτε στο παιχνιδι γινεται κομμαντο η ελλιε, δε θελω να σποιλεριασω αλλα ο χαρακτηρας της δεν ειναι σαν την αμπι που παιζεις και μπουνιδια στα ισια χωρις πολλα πολλα. 2
benign Δημοσ. χθες στις 02:03 μμ Δημοσ. χθες στις 02:03 μμ On 11/05/2025 at 12:46, LiquidTroll said: Εβλεπα πρόσφατα έναν "τσακωμο" στο Fb, οπου ένας κύριος προσπαθούσε με πολύ λογικά επιχειρήματα να αντικρούσει μια κοπέλα. Η κοπέλα τσαντιζότανε και απαντούσε επιθετικά, ο κύριος της απαντουσε με ωραίο τρόπο. Στο τέλος, οταν δεν είχε τι άλλο να πει, του γράφει : " Αντε ρε γέρο, χοντρέ και κακάσχημε, που δεν έχεις γ*σει ούτε μια φορά, τραβα σε κανα μπ*λο να ξελαμπικάρεις, που θα ασχοληθώ εγώ μαζί σου, looooooooseeeeerrrrr" Για κάποιο λόγο μου θυμίζετε αυτή την κοπέλα. Shaming λοιπόν, όταν κάποιος δεν έχει ουσία σαν άνθρωπος, κάνει shaming. Και ένα άλλο παράδειγμα, έχω έναν φίλο ψυχολόγο, και μια "κυρία" πήγε σε αυτόν, και πανω στο ραντεβου του λέει "Περίμενα έναν πιο όμορφο άντρα, δεν μοιάζετε με την φωτογραφία που έχετε στο Ιντερνετ, εχω απογοητευτεί" Κρατήθηκε και δεν της είπε "Ψυχολόγο θέλετε ή γκόμενο?? Τα πτυχία μου και οι γνώσεις μου δεν σας λένε τίποτε?" Για να καταλάβετε, πόσο fucked up είναι αυτό το mindset.... Το να κρίνεις κάτι υποκριτικά, ναι, το να κρίνεις κάποια επειδή δεν είναι σύμφωνα με τα μοντέρνα στάνταρτς ομορφιάς, είναι λίγο χαζομάρα. Και για τέλος, θα σας βάλω μια φωτογραφία μιας γυναίκας που εγω ΛΑΤΡΕΥΩ και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, και έχει την φήμη της άσχημης Ολοκληρο σεντονι με αστοχες και εκτος τοπου παρατηρησεις. Δεν υπαρχει κανενα shaming απο οτι εχω διαβασει.Αλλα επειδη το θεατρο και ο κινηματογραφος ειναι οπτικες τεχνες περα απο την ηθοποια,παιζει ρολο και η εμφανιση του ηθοποιου το προσωπο ,μερικες φορες και το σωμα του. Εχεις ακουσει οτι μερικες φορες ηθοποιοι παιρνουν πολυ βαρος η χανουν για να ενα ρολο,για παραδειγμα; Λοιπον η συγκεκριμενη ηθοποιος στον ρολο της στο GOT επαιξε οντως πολυ καλα και αγαπηθηκε πολυ ,της ταιριαζαν ολα.Η μικρη που ομως ηταν δυναμικη,ειχε γενναια ψυχη,ηθελε να αντισταθει κ.τ.λ. Σε ενα τετοιο ρολο δεν εχει σημασια η ομορφια,αλλα η δυναμη του χαρακτηρα και εκει τα πηγε καλα.Βεβαια και ο ρολος της ηταν ευνοικος καθως και οι ατακες της. Η ηθοποιος εχει ταλεντο αλλα ακομη ειναι μικρη και οχι ωριμη.Διπλα σε εναν ηθοποιο που εχει κανει τεραστια επιτυχια πολλα χρονια τωρα, θα ωφελουταν και αυτη και η σειρα. Spoiler Στα παπακια μας αν στο παιχνιδι σκοτωνουν τον Joel. Αν θελω να παιξω παιχνιδι θα παω εκει,οταν βλεπω σειρα ,θελω να δω κατι που να αξιζει ,με ηθοποιους που να ανταποκρινονται. Ο Pedro ηταν ολη η σειρα και ολοι οι αλλοι απλοι κομπαρσοι με εξαιρεση την Anna Torv, που ειναι ηθοποιαρα και αν και επαιξε μονο σε 2 επεισοδια γιατι την σκοτωσαν γρηγορα,ηταν εκπληκτικη. Επρεπε λοιπον να γραψουν στα αγυριστα την κωλοπλοκη του παιχιδιου οπως την εχουμε γραμμενη στο γνωστο μερος και εμεις οι θεατες της τηλεοπτικης σειρας και να κρατησουν τον Pedro μεχρι το τελος οτι και αν συμβει και αν επρεπε καποιος προς το τελος να σκοτωθει ,εγω σεναριακα θα προτιμουσα την μικρη και ο Pedro να ανανεωθει για αλλες 10 σεζον. Οσο για την Helena Bonham Carter που εβαλες δεν ξερω ποιοι βλακες την λενε ασχημη,ειναι πολυ γλυκια,ομορφη και συμπαθης και ηθοποιος εξαιρετικη και για κωμικους και δραματικους ρολους απο τις καλυτερες ηθοποιους στον κινηματογραφο.Η συγκριση με την μικρη που μολις ξεκιναει την καριερα της ,ειναι τουλαχιστον ατυχης. Επισης αντικειμενικα,αισθητικα, η Carter εχει το τελειο προσωπο. Αψογη γεωμετρια προσωπου.Βλεπεις εσυ εστω και ενα ψεγαδι?Μην παρασυρεσαι απο το μακιγιαζ της και το χτενισμα της,που επιτηδες τα εκανε ετσι στις δημοσιες εμφανισεις της ωστε να θυμιζει τον ρολο της,την εποχη που επαιζε την κακια μαγισσα στο Harry Potter. Η πραγματικoτητα ειναι οτι θα μπορουσε να ειναι μοντελο. 3
kirileman Δημοσ. χθες στις 02:37 μμ Δημοσ. χθες στις 02:37 μμ On 11/05/2025 at 12:46, LiquidTroll said: Το να κρίνεις κάτι υποκριτικά, ναι, το να κρίνεις κάποια επειδή δεν είναι σύμφωνα με τα μοντέρνα στάνταρτς ομορφιάς, είναι λίγο χαζομάρα. Εδώ τι κατακρίναμε; Την εμφάνισή της ή την υποκριτική της ικανότητα; Spoiler 2 1
manolis940 Δημοσ. χθες στις 02:46 μμ Δημοσ. χθες στις 02:46 μμ 4 hours ago, benign said: Ολοκληρο σεντονι με αστοχες και εκτος τοπου παρατηρησεις. Δεν υπαρχει κανενα shaming απο οτι εχω διαβασει.Αλλα επειδη το θεατρο και ο κινηματογραφος ειναι οπτικες τεχνες περα απο την ηθοποια,παιζει ρολο και η εμφανιση του ηθοποιου το προσωπο ,μερικες φορες και το σωμα του. Εχεις ακουσει οτι μερικες φορες ηθοποιοι παιρνουν πολυ βαρος η χανουν για να ενα ρολο,για παραδειγμα; Λοιπον η συγκεκριμενη ηθοποιος στον ρολο της στο GOT επαιξε οντως πολυ καλα και αγαπηθηκε πολυ ,της ταιριαζαν ολα.Η μικρη που ομως ηταν δυναμικη,ειχε γενναια ψυχη,ηθελε να αντισταθει κ.τ.λ. Σε ενα τετοιο ρολο δεν εχει σημασια η ομορφια,αλλα η δυναμη του χαρακτηρα και εκει τα πηγε καλα.Βεβαια και ο ρολος της ηταν ευνοικος καθως και οι ατακες της.Η ηθοποιος εχει ταλεντο αλλα ακομη ειναι μικρη και οχι ωριμη.Διπλα σε εναν ηθοποιο που εχει κανει τεραστια επιτυχια πολλα χρονια τωρα, θα ωφελουταν και αυτη και η σειρα. Spoiler Στα παπακια μας αν στο παιχνιδι σκοτωνουν τον Joel. Αν θελω να παιξω παιχνιδι θα παω εκει,οταν βλεπω σειρα ,θελω να δω κατι που να αξιζει ,με ηθοποιους που να ανταποκρινονται. Ο Pedro ηταν ολη η σειρα και ολοι οι αλλοι απλοι κομπαρσοι με εξαιρεση την Anna Torv, που ειναι ηθοποιαρα και αν και επαιξε μονο σε 2 επεισοδια γιατι την σκοτωσαν γρηγορα,ηταν εκπληκτικη. Επρεπε λοιπον να γραψουν στα αγυριστα την κωλοπλοκη του παιχιδιου οπως την εχουμε γραμμενη στο γνωστο μερος και εμεις οι θεατες της τηλεοπτικης σειρας και να κρατησουν τον Pedro μεχρι το τελος οτι και αν συμβει και αν επρεπε καποιος προς το τελος να σκοτωθει ,εγω σεναριακα θα προτιμουσα την μικρη και ο Pedro να ανανεωθει για αλλες 10 σεζον. Οσο για την Helena Bonham Carter που εβαλες δεν ξερω ποιοι βλακες την λενε ασχημη,ειναι πολυ γλυκια,ομορφη και συμπαθης και ηθοποιος εξαιρετικη και για κωμικους και δραματικους ρολους απο τις καλυτερες ηθοποιους στον κινηματογραφο.Η συγκριση με την μικρη που μολις ξεκιναει την καριερα της ,ειναι τουλαχιστον ατυχης. Επισης αντικειμενικα,αισθητικα, η Carter εχει το τελειο προσωπο. Αψογη γεωμετρια προσωπου.Βλεπεις εσυ εστω και ενα ψεγαδι?Μην παρασυρεσαι απο το μακιγιαζ της και το χτενισμα της,που επιτηδες τα εκανε ετσι στις δημοσιες εμφανισεις της ωστε να θυμιζει τον ρολο της,την εποχη που επαιζε την κακια μαγισσα στο Harry Potter. Η πραγματικoτητα ειναι οτι θα μπορουσε να ειναι μοντελο. Η εμφάνιση του ηθοποιού έχει την σημασία της όταν το απαιτεί ο ρόλος. Για παράδειγμα αν ένα χαρακτηριστικό του χαρακτήρα είναι να είναι η πιο ωραία του χωριού εεε τότε προφανώς και δεν θα πάρεις την Bella όχι λόγο υποκριτικής αλλά λόγο εμφάνισης. Από κει και πέρα δεν βρίσκω άλλο λόγο. Κάτι βασικό ξέρω ότι το παιχνίδι έχει βγει πάρα πολύ καιρό αλλά για τους λίγους που δεν έχουν φάει spoiller και δεν θέλουν είναι τόσο δύσκολο να κρύψετε αυτά που γράφεται;
Jts Δημοσ. χθες στις 02:55 μμ Δημοσ. χθες στις 02:55 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kirileman είπε Εδώ τι κατακρίναμε; Την εμφάνισή της ή την υποκριτική της ικανότητα; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εκεί θα μπορούσες όμως να κρίνεις και την εμφάνιση, όπως το μαύρο ξωτικό, ενώ στο Last of Us ουσιαστικά δεν παίζει κανένα ρόλο εμφανισιακά, όποια ηθοποιό και να βάζανε. Και η Isabela Merced καμία σχέση δεν έχει με την Dina στο παιχνίδι. Επεξ/σία χθες στις 02:56 μμ από Jts
Thechosennone Δημοσ. χθες στις 06:00 μμ Δημοσ. χθες στις 06:00 μμ Εμένα δεν με ενοχλεί το woke στοιχείο αλλά δεν νομίζω οτι έχει προσφέρει κάτι είτε στην σειρα είτε στον εμπλουτισμό του χαρακτήρα της ellie τουλάχιστον μέχρι τώρα. Γενικά η ερμηνεία της είναι comme ci comme ca και αυτό νομίζω είναι μεγάλο πρόβλημα Spoiler . Στον χαμό του Joel νομίζω οτι χάθηκαν οι περισσότεροι συναισθηματικοί δεσμοί του θεατή με την ιστορία που παρακολουθούμε . Με ενα δυνατό υποκριτικό δίπολο κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο. Θέλω και ελπίζω η σειρά να με διαψεύσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα