Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Aκομα καλυτερα , γιατι να μην κοιτας τον xavier τι εγκρινει και τι οχι για να βγαζεις συμπερασμα ;

το ιδιο πραγμα ειναι, αφου οπως οι περισσοτεροι κριτικοι και εγω εχω το υποβαθρο και την κριτικη σκεψη να κρινω και να διακρινω τι μου αρεσει και τι οχι . να μην λειτουργω σαν προβατο ή τρολ. Απο εκει και περα προφανως και δεν θελω να πω σε κανεναν τι πρεπει να του αρεσει και τι οχι. Δεν με ενδιαφερει κιολας...Απλα οταν μιλαμε για αμορφωτους, αξεστους , ασχετους, που δεν εχουν ανοιξει βιβλιο στην ζωη τους, ή δεν εχουν ιδεα απο ποπ κουλτουρα ή αισθητικη. Ενας ακομα λογος παραπανω να τους εχω  γραμμενους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xavier είπε

το ιδιο πραγμα ειναι, αφου οπως οι περισσοτεροι κριτικοι και εγω εχω το υποβαθρο και την κριτικη σκεψη να κρινω και να διακρινω τι μου αρεσει και τι οχι . να μην λειτουργω σαν προβατο ή τρολ. Απο εκει και περα προφανως και δεν θελω να πω σε κανεναν τι πρεπει να του αρεσει και τι οχι. Δεν με ενδιαφερει κιολας...Απλα οταν μιλαμε για αμορφωτους, αξεστους , ασχετους, που δεν εχουν ανοιξει βιβλιο στην ζωη τους, ή δεν εχουν ιδεα απο ποπ κουλτουρα ή αισθητικη. Ενας ακομα λογος παραπανω να τους εχω  γραμμενους.

Σορυ, φίλε, που παρεμβαίνω αλλά πως θα ορίσεις εσύ ποιοι είναι "άξεστοι, άσχετοι που δεν έχουν ανοίξει βιβλίο στη ζωή τους ή δεν έχουν ιδέα από ποπ κουλτούρα ή αισθητική"? Από που έκρινες ότι είναι όλα αυτά? Επειδή εξέφρασαν γνώμες που δε σου αρέσουν?

Αν σε παρερμήνευσα, ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη αλλά δε μπορείς να καταφέρεσαι με τέτοιους χαρακτηρισμούς λες και είσαι μια φωτεινή πηγή σοφίας που περιστρέφονται τα πάντα γύρω της. Κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του.

Στις 13/5/2025 στις 2:14 ΜΜ, noFEARgr είπε

Προσωπικα δεν εχω προβλημα με την εμφανιση της , εχω προβλημα το οτι σαν ηθοποιος ειναι κατω του μετριου , εχει ελαχιστες διαφορετικες εκφρασεις( σε αυτο οφειλεται και η ιδιαιτεροτητα του προσωπου της βεβαια ) και οτι το σεναριο την εχει κανει ακομα χειροτερη . 

Ακομα και στο παιχνιδι που ειχε πολλα προβληματα το 2ο σε σχεση με το 1ο σεναριακα , το mood το ειχανε πετυχει καλυτερο . Στην σειρα ειναι λες και παει εκδρομη , δεν εχει υφος εκδικησης καθολου. 

Φίλε, δεν είναι μόνο η εμφάνιση το ζήτημα. Είναι ότι δεν κάνει.  Δε κάνουν όλοι για όλους τους ρόλους. Είδες πχ τον Μαικλ Ντάγκλας να υποδύεται ποτέ έναν μαφιόζο ή τον Αλ Πατσίνο να παριστάνει τον γόη? Έχουν υπάρξει καλοί ηθοποιοί που έπαιξαν σε λάθος ρόλους και γελοιοποιήθηκαν πχ Ρίτσαρντ Γκιρ στο Λάνσελοτ ή ο Ουάσινγκτον που παριστάνει τον Macrinus με νεοϋορκέζικη προφορά ή ο Jeremy Irons στο Dungeons & Dragons.

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 6
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Undertaker25 είπε

Σορυ, φίλε, που παρεμβαίνω αλλά πως θα ορίσεις εσύ ποιοι είναι "άξεστοι, άσχετοι που δεν έχουν ανοίξει βιβλίο στη ζωή τους ή δεν έχουν ιδέα από ποπ κουλτούρα ή αισθητική"? Από που έκρινες ότι είναι όλα αυτά? Επειδή εξέφρασαν γνώμες που δε σου αρέσουν?

Αν σε παρερμήνευσα, ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη αλλά δε μπορείς να καταφέρεσαι με τέτοιους χαρακτηρισμούς λες και είσαι μια φωτεινή πηγή σοφίας που περιστρέφονται τα πάντα γύρω της. Κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του.

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάνουν μπαμ, όπως οι απόψεις του τύπου "Οι ηθοποιοί πρέπει να είναι όμορφοι".

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, manolis940 είπε

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάνουν μπαμ, όπως οι απόψεις του τύπου "Οι ηθοποιοί πρέπει να είναι όμορφοι".

Η εμφάνιση μαζί με το υποκριτικό ταλέντο κάνουν το πακέτο που λέμε ηθοποιό. Κάποιος με το  εξαιρετικό του ταλέντο του ίσως καταφέρει να ξεπεράσει το "εμπόδιο" της εμφάνισης, αν το επιτρέπει ο ρόλος.

Δεν θα έβαζε καποιος τον Dani devito να παίξει τον μορφονιό στο Twilight, έναν άγυμναστον τον Ρόκυ, μία επιεικώς μέτριας εμφάμισης την μοιραία γυναίκα που σφάζονται στην ποδιά της. Κάποιοι κάνανε καρίερα βασισμένοι στην εμφάνιση τους (το αν αποδείξανε το ταλεντο τους στην συνέχεια δεν το σχολιάζω), Αλέν Ντελον, Μέριλιν Μονρόε κτλ. Άλλοι πατήσανε και στην "ασχήμια" τους όταν παντρέυτηκε με τον ρόλο επιτυχώς. Ο Ντάνι Τρέχο  πχ πούλησε με το Matchismο στυλάκι του. Δεν κανανε καριέρα  ο Mr. Bean,  ο Λουί ντε Φινές σαν "μοντελάκια".

Ειναι τόσο δύσκολο να παραδεχτούμε οτι θέλουμε να βλέπουμε γενικά ωραίους ανθρώπους στο γυαλί?. Θέλω να βλέπω την Κate beckinsale  στο Underworld, την Scarlett Johansson στο Match Point και τον Henry Cavill στο Witcher. Οχι την Κυρα βαρβάρα την γειτόνισσα μου να ηγείται μια παραστρατιωτική οργάνωση σε post apocalyptic σεναριο ταινίας.

Ο ρόλος της κοπελίτσας ειναι βασισμενός στο videogame, δεν ταιριάζει εμφανισιακά. Στην δεύτερη σεζόν που πρέπει να πρωταγωνιστήσει δεν έχει το ταλέντο να με κερδίσει (σενάριο της πλάκας της το αναγνωρίζω).  Άμα ητανε "eye candy" δεν θα παρατηρούσα τόσο την αδυναμία της υποκριτικά 😁. Βλέπεις cut scene απο το video game και εχει περισσότερη "ψυχή" απο την σειρά. Άποψη μου...

Αν πρέπει να γίνω ενας νεος Μπακογιαννόπουλος να κατανοήσω τα μηνύματα του αριστουργήματος "The last of us", δεν δύναμαι, σόρρυ.

• Like 8
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Η εμφάνιση μαζί με το υποκριτικό ταλέντο κάνουν το πακέτο που λέμε ηθοποιό. Κάποιος με το  εξαιρετικό του ταλέντο του ίσως καταφέρει να ξεπεράσει το "εμπόδιο" της εμφάνισης, αν το επιτρέπει ο ρόλος.

Δεν θα έβαζε καποιος τον Dani devito να παίξει τον μορφονιό στο Twilight, έναν άγυμναστον τον Ρόκυ, μία επιεικώς μέτριας εμφάμισης την μοιραία γυναίκα που σφάζονται στην ποδιά της. Κάποιοι κάνανε καρίερα βασισμένοι στην εμφάνιση τους (το αν αποδείξανε το ταλεντο τους στην συνέχεια δεν το σχολιάζω), Αλέν Ντελον, Μέριλιν Μονρόε κτλ. Άλλοι πατήσανε και στην "ασχήμια" τους όταν παντρέυτηκε με τον ρόλο επιτυχώς. Ο Ντάνι Τρέχο  πχ πούλησε με το Matchismο στυλάκι του. Δεν κανανε καριέρα  ο Mr. Bean,  ο Λουί ντε Φινές σαν "μοντελάκια".

Ειναι τόσο δύσκολο να παραδεχτούμε οτι θέλουμε να βλέπουμε γενικά ωραίους ανθρώπους στο γυαλί?. Θέλω να βλέπω την Κate beckinsale  στο Underworld, την Scarlett Johansson στο Match Point και τον Henry Cavill στο Witcher. Οχι την Κυρα βαρβάρα την γειτόνισσα μου να ηγείται μια παραστρατιωτική οργάνωση σε post apocalyptic σεναριο ταινίας.

Ο ρόλος της κοπελίτσας ειναι βασισμενός στο videogame, δεν ταιριάζει εμφανισιακά. Στην δεύτερη σεζόν που πρέπει να πρωταγωνιστήσει δεν έχει το ταλέντο να με κερδίσει (σενάριο της πλάκας της το αναγνωρίζω).  Άμα ητανε "eye candy" δεν θα παρατηρούσα τόσο την αδυναμία της υποκριτικά 😁. Βλέπεις cut scene απο το video game και εχει περισσότερη "ψυχή" απο την σειρά. Άποψη μου...

Αν πρέπει να γίνω ενας νεος Μπακογιαννόπουλος να κατανοήσω τα μηνύματα του αριστουργήματος "The last of us", δεν δύναμαι, σόρρυ.

Αρχικά παραθέτεις κάποιες ταινίες που όντως απαιτούν όμορφους η με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά χαρακτήρες . Πχ Ρόκυ ή Μέρλιν Μονρόε. Προφανώς εκεί η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημασία και δεν θα διαφωνήσω.

Θα διαφωνήσω όμως στο ότι πρέπει να παραδεχτούμε ότι όλοι μαζί δεν θέλουμε να βλέπουμε άσχημους ηθοποιούς. Δεν θα το κάνω γιατί κυριολεκτικά δεν το θέλω και δεν το πιστεύω. Όπως είπα πριν σκεφτόμουν κάπως έτσι στην εφηβεία. Σήμερα μπορώ να κρίνω ένα ηθοποιό απ' την ερμηνεία στον ρόλο του, απ' τον ίδιο του τον ρόλο και πολλούς άλλους παράγοντες. Μην με βάζεις τουλάχιστον εμένα σε αυτό το τσουβάλι.

Το Video game είναι βασισμένο σε ένα σενάριο, το σενάριο αυτό δεν λέει πουθενά ότι σόνι και καλά η elie πρέπει να είναι όμορφη ωστόσο οι 3D artists το επέλεξαν. Όπως άλλωστε το κάνουν σχεδόν με κάθε χαρακτήρα. Όσον αφορά τώρα την απόδοση στην ερμηνεία της Ramsey στην πρώτη season είναι τουλάχιστον πολύ καλή αν όχι άριστη. Όχι επειδή μοιάζει στο παιχνίδι απαραίτητα αλλά επειδή ταιριάζει στο σενάριο και στον χαρακτήρα. Εγώ αυτά τουλάχιστον μπορώ να τα διαχωρίσω στο κεφάλι μου. Δεν ξέρω τι παίζει στην δεύτερη οπότε όταν την δω θα επανέλθω.

Δημοσ.

Φυσικα και ολοι οι ηθοποιοι δεν πρέπει να ειναι "μοντέλα", ανάφερα και παραδείγματα πρωταγωνιστών. 'Ασχημος πρωταγωνιστής/ια σε εμπορική ταινία/σειρά που ο ρόλος δεν ειναι κομμένος και ραμμένος πάνω του ή ειναι τεράστια ταλεντάρα, δύσκολο...

Η σειρά βασίζεται στο game και οχι σε καποιο βιβλίο. Στην ψηφιακη version (game-τηλενουβελα) ειναι ομορφούλα, οι φανς περιμένανε κατι αντίστοιχο, colour me surpised. Καποιοι θα συγκρινουνε, καποιοι θα προσπερασουν. Δες και την δευτερη σεζόν να βγάλεις συμπέρασμα, εκει ητανε η κριτικη μου. Είναι και λιγο άδικο για την κοπέλα να την κρίνω λογω ηλικιας, αλλα prime tv- βαθειά νερα...

Δημοσ.

Κάτι άλλο που έχει καταντήσει γελοίο είναι η σύνδεση "πτώμα = εμετός". Καθόλου αυτονόητο. Ναι βλέπεις κάτι άσχημο, δεν σου δίνουν να  φας σκ@τ@. Γιατί να κάνεις εμετό; 😏

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Κάτι άλλο που έχει καταντήσει γελοίο είναι η σύνδεση "πτώμα = εμετός". Καθόλου αυτονόητο. Ναι βλέπεις κάτι άσχημο, δεν σου δίνουν να  φας σκ@τ@. Γιατί να κάνεις εμετό; 😏

Υποθετω, χωρις να ειμαι και σιγουρος, γιατι δεν εχω δει ποτε πτωμα στην ζωη μου (και ελπιζω να παραμεινει ετσι αυτο), απο την επιθετικοτατη μυρωδια της σηψης και της αποσυνθεσης, σε συνδυασμο με τις μυιγες και τα λοιπα ζωυφια/τρωκτικα και ο,τι αυτα αποβαλλουν. Αλλα αυτα ειναι καθαρα μια υποθεση, μπορει η μυρωδια να ειναι και ζιβανσι. 

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, NiKoSmile said:

Βαλε ενα κομματι κρεας μεσα σε σφαγισμενο δοχειο, αφησε το μερικες μερες στον ηλιο και ανοιξε το. Θα καταλαβεις γιατι

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα με τη 2η σεζον ειναι πως

Spoiler

αν εξαιρεσεις το 2ο που ηταν επισοδειαρα,τα υπολοιπα ηταν σαν να ξαναβλεπεις ενα καρο βαρετες στιγμες απ'τα Ζομπια τα παλια τα Ορθοδοξα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, stormrain είπε

Υποθετω, χωρις να ειμαι και σιγουρος, γιατι δεν εχω δει ποτε πτωμα στην ζωη μου (και ελπιζω να παραμεινει ετσι αυτο), απο την επιθετικοτατη μυρωδια της σηψης και της αποσυνθεσης, σε συνδυασμο με τις μυιγες και τα λοιπα ζωυφια/τρωκτικα και ο,τι αυτα αποβαλλουν. Αλλα αυτα ειναι καθαρα μια υποθεση, μπορει η μυρωδια να ειναι και ζιβανσι. 

Βρε συ δεν υπάρχει περίπτωση να μην είδες νεκρό ζώο ή να μην έχεις πάει έστω σε μια κηδεία.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Moderators
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Βρε συ δεν υπάρχει περίπτωση να μην είδες νεκρό ζώο ή να μην έχεις πάει έστω σε μια κηδεία.

Σωστα. Εννοούσα πτώμα ανθρωπου σε αποσύνθεση

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...