Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

E εντάξει ρε παιδιά, να μην περάσουμε και λίγο woke messages? 😅

Λίγο;;; Μέχρι και τα rainbow και τα μηνύματα για pride στον τοίχο μας κότσαραν φάτσα-κάρτα και καλά δεν ήξεραν τι σημαίνουν. Ας είναι καλά το ESG ταμείο που τους χρηματοδοτεί.

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Gogotsa said:

Τελικα δεν εχω καταλαβει..... εμεις ειμαστε haters, η απλα αυτη ειναι εντελως πακετωμενη?

Στην ατακα " θα γινω μπαμπας ", μονο εγω ελιωσα στα γελια...........?

Καλά ενώ το επεισόδιο ξεκινάει τρομερά με μια σοκαριστική σκηνή και έχει ομολογουμένως αρκετά καλό τέμπο και ενδιαφέρον, το τέλος, τα τελευταία λεπτά ήταν ένα γκρέμισμα της όλης ουσίας για κάτι ανούσιο, σαχλό και κακοσχεδιασμένο που δεν πρόσφερε στην τελική και τίποτα αξιοσημείωτο. Απλά μπήκε έτσι για να μπει κάπως, καθώς υπάρχει και στα παιχνίδια παρόμοια σκηνή αλλά εκεί τουλάχιστον εξελίσσεται κάπως πιο αρμονικά.

Ούτε απαραίτητη ήταν η "ερωτική σκηνή", ούτε χρήσιμη βασικά. Θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά και το νόημα μια χαρα θα περνούσε ώστε να χτίσει την σχέση τους.

Το έχουμε δει σε τόσες και τόσες άλλες ταινίες και σειρές που γίνεται ή εννοείται και μια χαρά προχωράει την πλοκή. Τώρα πήραμε κάτι περίεργο και έως γέλιο με φράση όπως " πατέρας είμαι δηλαδή". 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Στα πολύ θετικά της σειράς, ότι ακολουθεί το βασικό σενάριο του 2ου παιχνιδιού. 

Έτσι δεν χάνω το χρόνο μου να δω τη 2η σεζόν. 

• Like 1
  • Haha 4
  • Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, panther_512 said:

Στα πολύ θετικά της σειράς, ότι ακολουθεί το βασικό σενάριο του 2ου παιχνιδιού. 

Έτσι δεν χάνω το χρόνο μου να δω τη 2η σεζόν. 

Εμένα μου άρεσε το σενάριο του 2ου παιχνιδιού, αλλά η Ramsey είναι τρελό miscast γμτ.

Δεν καταπίνεται, ειδικά μετά την badassοσύνη που έδειξε στο GoT δεν την έχεις να μετατρέπεται σε μηχανή του κιμά από γλυκό κοριτσάκι (που ποτέ δεν ήταν).

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Εμένα μου άρεσε το σενάριο του 2ου παιχνιδιού, αλλά η Ramsey είναι τρελό miscast γμτ.

Δεν καταπίνεται, ειδικά μετά την badassοσύνη που έδειξε στο GoT δεν την έχεις να μετατρέπεται σε μηχανή του κιμά από γλυκό κοριτσάκι (που ποτέ δεν ήταν).

Εγώ αν κάνω ένα διαχωρισμό του παιχνιδιού και της σειράς στο κεφάλι μου δεν με χαλάει, θεωρώ όμως ότι θα έπρεπε αρχικά να μπουν δύο ηθοποιοί. Ένα μικρό παιδί στην πρώτη season και μία μεγαλύτερη τώρα. Διότι ενώ είναι μια σειρά που είναι πιστή στο παιχνίδι έχει αναγκαστεί να αναγκάσει το casting της 2ης season να είναι μικρόσωμοι.

Υποκριτικά όμως δεν με χαλάει. Θα έλεγα το αντίθετο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Τελικα δεν εχω καταλαβει..... εμεις ειμαστε haters, η απλα αυτη ειναι εντελως πακετωμενη?

Στην ατακα " θα γινω μπαμπας ", μονο εγω ελιωσα στα γελια...........?

Είναι για γέλια οι άνθρωποι, μη το ψάχνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...