Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που δεν έχω παίξει τα παιχνίδια, την προηγούμενη βδομάδα καλοπαιγμένο ναι, πιο πολύ filler δε και όχι δεν έχω θέμα με το character development, λατρεύω Better Call Saul S01-02, Sopranos, Wire S02, απλά μην μας απαυτώνεις την πλοκή στη μέση.

Αυτή τη βδομάδα το plot armor για την ellie βαρούσε κόκκινα, πραγματικά παρακαλούσα

Spoiler

πότε επιτέλους θα ψοφήσει από το να σώζεται κάθε μα κάθε φορά σαν τον john wick. Στο νοσοκομείο ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ σώθηκε και βγήκε από εκεί μέσα με έναν ολόκληρο στρατό από πάνω; Το πως πέρασε στην όχθη ΚΩΜΙΚΟ όχι απλά κακό, βρήκε βάρκα με φουλ ντεπόζιτο που δουλεύει κιόλας (θαύμα θαύμα!), ανατράπηκε από κύμα με κατακλυσμό να γίνεται και δεν πνίγηκε και κατάφερε να κολυμπήσει με φουλ ρούχα και μετά ή βρήκε άλλη βάρκα ή την ίδια (γελοίο either way), ΠΑΛΙ να δουλεύει και με βενζίνη και πάλι με τη βροχή ως νέος καπετάνιος πέρασε απέναντι και τέλος πως δεν είχε κανένα προβολέα του ΟΑΚΑ πάνω της όταν πήγε να βρει τους άλλους aquarium, ΚΑΝΕ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΩΡΗΗ

Εύχομαι να έχει όντως πεθάνει και να μην ξέφυγε, πχ να έφαγε την Abby η Dina και αυτός να ήταν ο πυροβολισμός, δεν θέλω να δω καθόλου άλλη τέτοια παραφροσύνη

Άσε που πλέον αφού ξέρουμε ότι ήξερε η Ellie δεν μπορώ να αντιπαθήσω και την Abby, του άξιζε και με το παραπάνω που τον έφαγαν, ειδικά από την πλευρά της Abby

Δεν είναι θέμα της ηθοποιού αυτό, είναι θέμα σεναρίου και αν από όσο διαβάζω δεν διαφέρουν πολύ, το ίδιο για φάσκελα θα είναι και στο game το plot armor.

Μακάρι να δούμε πολύ περισσότερο WLF vs Seraphites, ακραία πιο ενδιαφέρον plot από το βλαμμένο revenge plot που πραγματικά με έχει κουράσει

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 4
Δημοσ.
4 hours ago, kirileman said:

Έχω μείνει στο πολύ καλό 2ο επεισόδιο. Θέλω να την ολοκληρώσω αλλά φοβάμαι ότι θα χάσω τον χρόνο μου και θα εκνευριστώ, βλέποντας τον κατήφορο που έχει πάρει. Ήδη από το 2ο επεισόδιο δεν την πάλευα με τον χαβαλέ και τη συμπεριφορά "βόλτα στο πάρκο" της Ellie. Θα το σκεφτώ, υπάρχουν τόσες σειράρες εκεί έξω που δεν έχω δει ή δεν έχω ολοκληρώσει. Κρίμα, πάντως...

image.png.68a82d49508807564f85e6c1c2458944.png

Το 6ο θεωρώ θα σου αρεσει. Timejump χρονια πισω.

Δημοσ.
31 minutes ago, 7nisiotis said:

Το 6ο θεωρώ θα σου αρεσει. Timejump χρονια πισω.

Aν ειναι αυτο που φανταζομαι ειναι και το μονο που αξιζε και στο παιχνιδι απο αποψη στορυ 

• Like 3
Δημοσ.
40 minutes ago, lucanis said:

Καλά τι τρελό ending ήταν αυτό;
Ξέρουμε αν θα έχει και άλλη σεζόν;

σιγουρα αλλη μια, η ιστορια της Αμπι, τις ιδιες ημερες , στο Σιατλ

Κατι λενε και για 4η, και νομιζω ξερω τι θα ειναι η 4η, αλλα δεν το σποιλαρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/5/2025 στις 8:16 ΠΜ, Lotof είπε

Γιατί ενώ υπάρχουν  άλλοι εξίσου καλοί ηθοποιοί αυτός ο τύπος παίζει παντού; Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ; 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Γιατί η παρουσία του βοηθάει την αναπαραγωγή συγκεκριμένης ρητορικής από το Χόλυγουντ.... Αν ψάξεις το περιβάλλον του και τις ιδέες που έχει εκφράσει, θα το καταλάβεις... Υπάρχουν πολύ καλύτεροι ηθοποιοί από τον Πασκάλ αλλά όλως περιέργως βρίσκεται σε αναρίθμητες παραγωγές... Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο η κατασκευή "αστέρων" από το Χόλυγουντ, μάλλον ο κανόνας...

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Γιατί η παρουσία του βοηθάει την αναπαραγωγή συγκεκριμένης ρητορικής από το Χόλυγουντ.... Αν ψάξεις το περιβάλλον του και τις ιδέες που έχει εκφράσει, θα το καταλάβεις... Υπάρχουν πολύ καλύτεροι ηθοποιοί από τον Πασκάλ αλλά όλως περιέργως βρίσκεται σε αναρίθμητες παραγωγές... Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο η κατασκευή "αστέρων" από το Χόλυγουντ, μάλλον ο κανόνας...

Πραγματικά δεν έχω διαβάσει κάτι.
Για πες γιατί όντως έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε.
Τι σκηνικό παίζει;

• Moderators
Δημοσ.

Μολις την τελείωσα. Δεν πεθανα (pun intended). H πρώτη μου είχε φανεί έπος, η δεύτερη δυστυχώς not so much. Δεν εχω παίξει τα παιχνίδια, αλλά νομίζω πως ολο αυτο το revenge plot απλα δεν αποδίδεται τόσο έντονα όσο θα ήθελα για αυτο που υποτίθεται πως γίνεται. Απλά δεν το νιώθω.

Θα γούσταρα παρεμπιπτόντως τρελα ενα πιο βαθυ sub plot με WLF και τους cultists, νομιζω θα ειχε πολλα να δώσει. Στο δε τελος imo το τερματισαν, ok θέλεις να αφήσεις σασπένς, αλλα πολύ φθηνός τρόπος.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

@stormrain Καλά ούτε εγώ έχω παίξει το παιχνίδι.
Εμένα μου αρέσει πάντως η σειρά αρκετά.
Επίσης πολύ ανατρεπτική η δεύτερη σεζόν με 

Spoiler

τους 2 πρωταγωνιστές να πεθαίνουν.

Δεν νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί σε σειρά αυτό.

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lucanis είπε

@stormrain Καλά ούτε εγώ έχω παίξει το παιχνίδι.
Εμένα μου αρέσει πάντως η σειρά αρκετά.
Επίσης πολύ ανατρεπτική η δεύτερη σεζόν με 

Απόκρυψη περιεχομένων

τους 2 πρωταγωνιστές να πεθαίνουν.

Δεν νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί σε σειρά αυτό.

Spoiler

Εκτός του Joel, ποιος άλλος πρωταγωνιστής πέθανε; Η Ellie και η Abby ζουν.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lucanis είπε

@GhostRiderLSOV

Απόκρυψη περιεχομένων

Τελευταίο λεπτό του επεισοδίου η Abby σκοτώνει την Ellie.

Spoiler

Cliffhanger. Δεν είναι σίγουρο.
Game spoilers:

Spoiler

Αν πράγματι σκοτώσει την Ellie, τότε πάμε διαφορετικό timeline. :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...