Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μωρέ τα δύσκολα αγγλικα. Η προφορά του είναι καρδιτσοκαναδού οπότε μία η άλλη.

• Απαντ. 758
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η προφορα θυμιζει ποιο πολυ καποιου ρωσσου/πρωην σοβιετικου που μεταναστευσε στο αμερικα... Και λιγα εσυ για τον καναδα ε :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ψάζω (ναι είμαι από την Λάρσα) την εξής ταινία: Ιός έχει χτυπήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τα συμπτώματα: πρήξιμο στα μάτια και αδυναμία παραμονής στο φως του ήλιου. Τον αρχηγό των μολυσμένων τον λένε Mattias (αν θυμάμαι καλά) και είναι ντυμένοι σαν τους Candlemass. Τέλος πάντων η ταινία τελειώνει με τον μόνο τύπο με ανοσία, το ξημέρωμα, ετοιμοθάνατο σε ένα συντριβάνι, με μια φιάλη από το αίμα του στα χέρια του. Είναι παλιά η ταινία. Όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει.

---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ----------

Χαχαχαχα!!!! Το βρήκα! The Omega Man

Βασίζεται στο I am Legend αλλά κατά την γνώμη μου είναι κλάσεις ανώτερο...

• Members
Δημοσ.
Ψάζω (ναι είμαι από την Λάρσα) την εξής ταινία: Ιός έχει χτυπήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τα συμπτώματα: πρήξιμο στα μάτια και αδυναμία παραμονής στο φως του ήλιου. Τον αρχηγό των μολυσμένων τον λένε Mattias (αν θυμάμαι καλά) και είναι ντυμένοι σαν τους Candlemass. Τέλος πάντων η ταινία τελειώνει με τον μόνο τύπο με ανοσία, το ξημέρωμα, ετοιμοθάνατο σε ένα συντριβάνι, με μια φιάλη από το αίμα του στα χέρια του. Είναι παλιά η ταινία. Όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει.

---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ----------

Χαχαχαχα!!!! Το βρήκα! The Omega Man

Βασίζεται στο I am Legend αλλά κατά την γνώμη μου είναι κλάσεις ανώτερο...

Το I am Legend (η ταινία) βασίζεται στο Omega Man - Απλά I am Legend λέγεται και το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε με τη σειρά της η πρώτη ταινία

Δημοσ.

Που πάω και τα θυμάμαι ώρες-ώρες... Άντε πάλι... Λοιπόν: Ταινία μικρού μήκους όπου ένας άνθρωπος αλλάζει και γίνετε robot-android, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αν θυμάμαι καλά, είναι κορεάτικο.

• Members
Δημοσ.
Που πάω και τα θυμάμαι ώρες-ώρες... Άντε πάλι... Λοιπόν: Ταινία μικρού μήκους όπου ένας άνθρωπος αλλάζει και γίνετε robot-android, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αν θυμάμαι καλά, είναι κορεάτικο.

Μήπως κατά τύχη εννοείς το Tetsuo;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.

Κι εμένα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη σειρά και θέλω κάποια στιγμή να την ψάξω περισσότερο...

Δημοσ.

ειναι πολυ dark και εχει ενδιαφερουσα υποθεση.

αξιζει τον κοπο και δεν ειναι και πολλα επεισοδια

Δημοσ.

Επ, απαντήσατε?

Κατάβασα όλη την πρώτη σεζόν, χθες είδα το πρώτο επεισόδιο. Καλή φαίνεται, αν και θέλω να δω πως θα συνεχίσει το θέμα. Αν είναι συνέχειες ή αυτοτελή επεισόδια κ.λ.π.

Επίσης Τούφα, λίγα εννοείς μέχρι τώρα ε? Γιατί η σειρά συνεχίζει κανονικά.

Δημοσ.

Γιατι μου το κανετε συνεχεια αυτο? Εχω εναν φακελο, με αδειους φακελους. Το καθενα με ονοματα σειρων που περιμενουν να γεμισουν επισοδεια... Δεν προλαβαινω οπως εχει το θεμα, και μου βαζετε κ αλλα, ημαρτον :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...