frenzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σιγά μωρέ τα δύσκολα αγγλικα. Η προφορά του είναι καρδιτσοκαναδού οπότε μία η άλλη.
Kasrith Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Η προφορα θυμιζει ποιο πολυ καποιου ρωσσου/πρωην σοβιετικου που μεταναστευσε στο αμερικα... Και λιγα εσυ για τον καναδα ε
timekeeper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ψάζω (ναι είμαι από την Λάρσα) την εξής ταινία: Ιός έχει χτυπήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τα συμπτώματα: πρήξιμο στα μάτια και αδυναμία παραμονής στο φως του ήλιου. Τον αρχηγό των μολυσμένων τον λένε Mattias (αν θυμάμαι καλά) και είναι ντυμένοι σαν τους Candlemass. Τέλος πάντων η ταινία τελειώνει με τον μόνο τύπο με ανοσία, το ξημέρωμα, ετοιμοθάνατο σε ένα συντριβάνι, με μια φιάλη από το αίμα του στα χέρια του. Είναι παλιά η ταινία. Όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει. ---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ---------- Χαχαχαχα!!!! Το βρήκα! The Omega Man Βασίζεται στο I am Legend αλλά κατά την γνώμη μου είναι κλάσεις ανώτερο...
Members gsarig Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ψάζω (ναι είμαι από την Λάρσα) την εξής ταινία: Ιός έχει χτυπήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τα συμπτώματα: πρήξιμο στα μάτια και αδυναμία παραμονής στο φως του ήλιου. Τον αρχηγό των μολυσμένων τον λένε Mattias (αν θυμάμαι καλά) και είναι ντυμένοι σαν τους Candlemass. Τέλος πάντων η ταινία τελειώνει με τον μόνο τύπο με ανοσία, το ξημέρωμα, ετοιμοθάνατο σε ένα συντριβάνι, με μια φιάλη από το αίμα του στα χέρια του. Είναι παλιά η ταινία. Όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει. ---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:33 ---------- Χαχαχαχα!!!! Το βρήκα! The Omega Man Βασίζεται στο I am Legend αλλά κατά την γνώμη μου είναι κλάσεις ανώτερο... Το I am Legend (η ταινία) βασίζεται στο Omega Man - Απλά I am Legend λέγεται και το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε με τη σειρά της η πρώτη ταινία
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Συγνώμη για το ξενέρωμα, αλλά μήπως ξέρετε ποιός κύκλος παίζεται αυτή την εποχή, από το <<Καφέ της Χαράς>>;
timekeeper Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Που πάω και τα θυμάμαι ώρες-ώρες... Άντε πάλι... Λοιπόν: Ταινία μικρού μήκους όπου ένας άνθρωπος αλλάζει και γίνετε robot-android, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αν θυμάμαι καλά, είναι κορεάτικο.
Members gsarig Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Που πάω και τα θυμάμαι ώρες-ώρες... Άντε πάλι... Λοιπόν: Ταινία μικρού μήκους όπου ένας άνθρωπος αλλάζει και γίνετε robot-android, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Αν θυμάμαι καλά, είναι κορεάτικο. Μήπως κατά τύχη εννοείς το Tetsuo;
timekeeper Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μήπως κατά τύχη εννοείς το Tetsuo; ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=uROMTzJsfOI[/ame] Μάλλον το τρέιλερ είχα στο νου μου και το νόμιζα για μικρού μήκους...
Sellers Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Έχει δει κανείς την σειρά Breaking Bad? Τι λέει? Να μπω στον κόπο να προμηθευτώ?
Members gsarig Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Κι εμένα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη σειρά και θέλω κάποια στιγμή να την ψάξω περισσότερο...
Toufas Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 ειναι πολυ dark και εχει ενδιαφερουσα υποθεση. αξιζει τον κοπο και δεν ειναι και πολλα επεισοδια
Sellers Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Επ, απαντήσατε? Κατάβασα όλη την πρώτη σεζόν, χθες είδα το πρώτο επεισόδιο. Καλή φαίνεται, αν και θέλω να δω πως θα συνεχίσει το θέμα. Αν είναι συνέχειες ή αυτοτελή επεισόδια κ.λ.π. Επίσης Τούφα, λίγα εννοείς μέχρι τώρα ε? Γιατί η σειρά συνεχίζει κανονικά.
Kasrith Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Γιατι μου το κανετε συνεχεια αυτο? Εχω εναν φακελο, με αδειους φακελους. Το καθενα με ονοματα σειρων που περιμενουν να γεμισουν επισοδεια... Δεν προλαβαινω οπως εχει το θεμα, και μου βαζετε κ αλλα, ημαρτον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα