vairass Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Έχουμε κάναν γνωστό ποδολογο ανατολικά στη Θεσσαλονίκη μέσω Εοπυ κατά προτίμηση;
Thulogur Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Πλέον υπάρχει σαιτ (πριν λίγες μερες το πηρα χαμπαρι) https://eopyy.gov.gr/suppliers/-1/-1/ALL/ALL 1
KoreanW Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 12 minutes ago, Thulogur said: Πλέον υπάρχει σαιτ (πριν λίγες μερες το πηρα χαμπαρι) https://eopyy.gov.gr/suppliers/-1/-1/ALL/ALL το θέμα είναι ως τί θα αναζητήσεις τον «ποδολόγο»; ως φυσικοθεραπευτή; δεν είναι
vairass Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, KoreanW είπε το θέμα είναι ως τί θα αναζητήσεις τον «ποδολόγο»; ως φυσικοθεραπευτή; δεν είναι Τοτε ως τι; Εννοείς ότι δεν έχει τέτοια ειδικότητα;
KoreanW Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν υπάρχει ειδικότητα γιατρού «ποδολόγος», όπως δεν υπάρχει ειδικότητα γιατρού «ψυχολόγος» ή «οδοντίατρος» ή «φυσικοθεραπευτής» κ.ο.κ. δεν είναι γιατρός απόφοιτος σχολής Ιατρικής Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από KoreanW 1
SPYRER_007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 ορθοπεδικός λεγεται.......................................
Thulogur Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 44 minutes ago, KoreanW said: το θέμα είναι ως τί θα αναζητήσεις τον «ποδολόγο»; ως φυσικοθεραπευτή; δεν είναι Αν ειχα μυοσκελετικό πρόβλημα θα έκλεινα με ορθοπεδικό διαφορετικά για δερματικές παθήσεις ή μυκητιάσεις με δερματολόγο. 1
vairass Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Παιδιά η γυναίκα μου έχει βγάλει καλο στο πέλμα και πήγε σε νυχου η οποία της είπε να πάει σε ποδολογο. Ίσως θέλει επέμβαση για να βγει γιστι είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Έχετε να προτείνεται κάποιον ιατρό η κάποιον που να βγάζει κάλους;
SPYRER_007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 41 λεπτά πριν, vairass είπε Παιδιά η γυναίκα μου έχει βγάλει καλο στο πέλμα και πήγε σε νυχου η οποία της είπε να πάει σε ποδολογο. Ίσως θέλει επέμβαση για να βγει γιστι είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Έχετε να προτείνεται κάποιον ιατρό η κάποιον που να βγάζει κάλους; χειρούργο ίσως?
vairass Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, KoreanW είπε πεντικιούρ λέγεται, δε θέλει γιατρό Πήγε ρε συ δεν το αναλαμβάνει καμιά... Ιατρό είπαν όλες, ποδολογο συγκεκριμένα. 4 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε χειρούργο ίσως? Λες; ποδολογος δεν θα κάνει τίποτα.;;;;; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από vairass
KoreanW Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 minute ago, vairass said: Πήγε ρε συ δεν το αναλαμβάνει καμιά... Ιατρό είπαν όλες, ποδολογο συγκεκριμένα. χαχαχα θέλω να δω Καθηγητή Ιατρικής στην έδρα της «Ποδολογίας» ...και τίποτε άλλο στον κόσμο! όσο η Ελένη Βλαχάκη είναι επίκουρη Βυζαντινολόγος να μου τον συστήσουν οι κυρίες και μαζί και εσύ που επιμένεις κιόλας ότι είναι ιατρική ειδικότητα... στην καλύτερη περίπτωση που αναλαμβάνει ιατρική ειδικότητα, θα είναι για δερματολόγο ή χειρουργό
vairass Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, KoreanW είπε χαχαχα θέλω να δω Καθηγητή Ιατρικής στην έδρα της «Ποδολογίας» ...και τίποτε άλλο στον κόσμο! όσο η Ελένη Βλαχάκη είναι επίκουρη Βυζαντινολόγος να μου τον συστήσουν οι κυρίες και μαζί και εσύ που επιμένεις κιόλας ότι είναι ιατρική ειδικότητα... στην καλύτερη περίπτωση που αναλαμβάνει ιατρική ειδικότητα, θα είναι για δερματολόγο ή χειρουργό Άρα καταλήγουμε σε χειρουργό;
KoreanW Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 minute ago, vairass said: Άρα καταλήγουμε σε χειρουργό; αν πληρώνεις από την τσέπη σου, ίσως έναν ...κάλο να το μπορούσε να τον έβλεπε ένας χειρουργός ή μια νοσηλεύτρια αλλά κανονικά, πεντικιούρ σε ινστιτούτα αισθητικής
aegean32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Η γυναίκα μου αλλά και γνωστοί μου, για τέτοιες δουλειές, πηγαίνουν σε έναν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά όχι μέσω ΕΟΠΥΥ, και είναι ευχαριστημένοι. Εγώ δεν έχω πάει. Η περιγραφή του είναι ποδολόγος. Αν σε βολεύει, θα τον βρεις εύκολα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα