Helenene Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Καλησπερα στην ομαδα. Για να μην τα πολυλογο, νοικιαζω ενα σπιτι απο οταν περασα φοιτητης, εδω και 2 χρονια δηλαδη.Το σπιτι ειναι ΧΩΡΙΣ συμβολαιο απο την πρωτη μερα και το ρευμα στο ονομα του ιδιοκτητη.Δεν ειχα θεματα τον πρωτο χρονο με τον ιδιοκτητη μεχρι που εδω και περιπου 6 μηνες μου ειπε οτι θα με βγαλει απο το σπιτι γιατι θελει να το πουλησει. Δεκτο λοιπον , και συμφωνησαμε οτι μεχρι και τον ιουνιο θα μεινω στο σπιτι , να τελειωσει η εξεταστικη μου και επειτα θα φυγω.Επισης βρισκομαι σε περιοχη της ελλαδος που τα σπιτια στην καλυτερη θα τα βρεις με 350 ευρω ενοικιο τα 30 τετραγωνικα (εξωτικο νησι της κερκυρας) , οποτε εδω και 6 μηνες που ψαχνω κατι δεν εχω βρει ακομα. Σημερα λοιπον ειχε το ΘΡΑΣΣΟΣ ο ιδιοκτητης να με παρει τηλεφωνο και να μου πει να γυρισω κερκυρα απο το πατρικο μου για να δειξει το σπιτι σε επιδοξους αγοραστες. Εγω μολις χθες εφυγα επειδη εκλεισαν εκτακτως ολα τα πανεπιστημια και του ειπα οτι θα γυρισω σε 14 μερες οποτε τοτε θα το δειξει. Και μου λεει οτι να γυρισω τωρα αλλιως θα μπεει αυτος στο σπιτι να το δειξει και να μη του λεω και πολλα πολλα γιατι θα με βγαλει απο το σπιτι και θα με παει και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ(σε σπιτι ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Πριν 4 μηνες εντομεταξυ εχασα και τον πατερα μου που ηταν ο μονος με εισοδημα στην οικογενεια, το ξερει ο ιδιοκτητης, ΠΟΤΕ δεν του αφησα απληρωτο ενοικιο, ρευμα, νερο και κοινοχρηστα και μου την λεει και απο πανω. Οποτε θα ηθελα την αποψη σας σε περιπτωση που φτασει ο κομπος στο χτενι. Δηλαδη: Σε περιπτωση που με παει ή συνεχιζει και απειλει να με παει δικαστικος, που πραγματικα δε ξερω πως θα το κανει εφοσον δεν εχει τιποτα εναντιον μου και το σπιτι δεν εχει καν συμβολαιο, τι μπορω να του κανω σαν ''αντιποινο'' για αυτη τη συμπεριφορα;; Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Lumini Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, Helenene είπε τι μπορω να του κανω σαν ''αντιποινο'' για αυτη τη συμπεριφορα;; να μη κανεις καμια χαζομαρα. Ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος, και οταν παιζουν λεφτα στη μεση γινομαστε ολοι ζωα. Αφησε τον να μπει και να δειξει το σπιτι αλλα ζητα του να σου μειωσει το ενοικιο, αφου του κανεις σαφες οτι εχεις σοβαρο οικονομικο προβλημα. 1
overpower Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Φυγε τον Ιουνιο, και μην πληρωσεις και 2 ενοικια. Σιγουρα και τους 2 σας συμφερει τα μαυρα, αλλα να βαλει μυαλο για μελλοντικες τετοιες συμφωνιες. Σιγουρα εχει γλυτωσει πολλα περισσοτερα με το να μην το δηλωσει. 1 1 1
Lumini Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, overpower είπε Φυγε τον Ιουνιο, και μην πληρωσεις και 2 ενοικια. Σιγουρα και τους 2 σας συμφερει τα μαυρα, αλλα να βαλει μυαλο για μελλοντικες τετοιες συμφωνιες. Σιγουρα εχει γλυτωσει πολλα περισσοτερα με το να μην το δηλωσει. Αυτά τα κάνουν οι κατσαπλιαδες. Είναι δυσκολο να είσαι κύριος στις μέρες μας. 1
takoulou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Helenene είπε Καλησπερα στην ομαδα. Για να μην τα πολυλογο, νοικιαζω ενα σπιτι απο οταν περασα φοιτητης, εδω και 2 χρονια δηλαδη.Το σπιτι ειναι ΧΩΡΙΣ συμβολαιο απο την πρωτη μερα και το ρευμα στο ονομα του ιδιοκτητη.Δεν ειχα θεματα τον πρωτο χρονο με τον ιδιοκτητη μεχρι που εδω και περιπου 6 μηνες μου ειπε οτι θα με βγαλει απο το σπιτι γιατι θελει να το πουλησει. Δεκτο λοιπον , και συμφωνησαμε οτι μεχρι και τον ιουνιο θα μεινω στο σπιτι , να τελειωσει η εξεταστικη μου και επειτα θα φυγω.Επισης βρισκομαι σε περιοχη της ελλαδος που τα σπιτια στην καλυτερη θα τα βρεις με 350 ευρω ενοικιο τα 30 τετραγωνικα (εξωτικο νησι της κερκυρας) , οποτε εδω και 6 μηνες που ψαχνω κατι δεν εχω βρει ακομα. Σημερα λοιπον ειχε το ΘΡΑΣΣΟΣ ο ιδιοκτητης να με παρει τηλεφωνο και να μου πει να γυρισω κερκυρα απο το πατρικο μου για να δειξει το σπιτι σε επιδοξους αγοραστες. Εγω μολις χθες εφυγα επειδη εκλεισαν εκτακτως ολα τα πανεπιστημια και του ειπα οτι θα γυρισω σε 14 μερες οποτε τοτε θα το δειξει. Και μου λεει οτι να γυρισω τωρα αλλιως θα μπεει αυτος στο σπιτι να το δειξει και να μη του λεω και πολλα πολλα γιατι θα με βγαλει απο το σπιτι και θα με παει και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ(σε σπιτι ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Πριν 4 μηνες εντομεταξυ εχασα και τον πατερα μου που ηταν ο μονος με εισοδημα στην οικογενεια, το ξερει ο ιδιοκτητης, ΠΟΤΕ δεν του αφησα απληρωτο ενοικιο, ρευμα, νερο και κοινοχρηστα και μου την λεει και απο πανω. Οποτε θα ηθελα την αποψη σας σε περιπτωση που φτασει ο κομπος στο χτενι. Δηλαδη: Σε περιπτωση που με παει ή συνεχιζει και απειλει να με παει δικαστικος, που πραγματικα δε ξερω πως θα το κανει εφοσον δεν εχει τιποτα εναντιον μου και το σπιτι δεν εχει καν συμβολαιο, τι μπορω να του κανω σαν ''αντιποινο'' για αυτη τη συμπεριφορα;; Ευχαριστω για τον χρονο σας. Καλησπερα...Θα του πεις οτι δεν μπορει να ανοιξει το σπιτι τωρα... Θα σε περιμενει να γυρισεις... Απαγορευεται να το κανει... Να του αναφερεις αν το κανει και ανοιξει την οικια σου χωρις την δικια σου συγκαταθεση και χωρις να εισαι παρον θα τον πας δικαστικα...Να του αναφερεις οτι τον ηχογραφεις,..Να περιμενει να γυρισεις...Δεν μπορει να σου κανει τιποτα απολυτως..... Θα του πεις και εσυ οτι εχεις μαρτυρες που γνωριζουν που μενεις...Αν σε πιεσει πολυ θα του πεις οτι θα του κανεις καταγγελια στην εφορια του για παρανομο εισοδημα...Και μετα θα τρεχει... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από takoulou
Joshua21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 52 λεπτά πριν, Helenene είπε τι μπορω να του κανω σαν ''αντιποινο'' για αυτη τη συμπεριφορα;; Να του στείλεις τον Μάκη τον Φαλτσέτα μαζί με τον Μπάμπη τον Σουγιά... 2
tornado Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, takoulou είπε Να του αναφερεις αν το κανει και ανοιξει την οικια σου χωρις την δικια σου συγκαταθεση και χωρις να εισαι παρον θα τον πας δικαστικα.. ισχυει αυτο, εφοσον ειναι τα πραγματα σου μεσα, ΔΕΝ εχει δικαιωμα να ανοιξει το σπιτι, χωρις την συναινεση σου και θα ελεγα να εισαι παρον. Πες οτι εσυ, αφου μπει μεσα, πεις οτι ειχες 50.000 ευρω και τωρα λειπουν.... (και μπορεις να αποδειξεις οτι τα ειχες) τι θα πει αυτος? ασε που μπορεις να το πλασαρεις αυτο στο τηλεφωνο.... Αγαπητε ιδιοκτητα, σε ενημερωνω οτι μεσα στο σπιτι εχω κατι χιλιαδες ευρω που μου αφησε ο πατερας μου, ετσι και μπεις μεσα και μετα δω οτι λειπουν, θα εισαι ο πρωτος υποπτος.... Ετσι και μπει εμενα να με.... χμμμμ αυτα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από tornado
CONAN_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Οσο καλός και να είσαι , κάτι τέτοιοι απαράδεκτοι ιδιοκτήτες θέλουν κρέμασμα. Πήγαινε με τα νερά του, δειξε του το σπίτι και ρίχνεις ενα πιστόλιασμα μετά σε ενοικιο και ρεύμα και καθάρισες
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Helenene είπε Καλησπερα στην ομαδα. Για να μην τα της κερκυρας) , οποτε εδω και 6 μηνες που ψαχνω κατι δεν εχω βρει ακομα. Σημερα λοιπον ειχε το ΘΡΑΣΣΟΣ ο ιδιοκτητης να με παρει τηλεφωνο και να μου πει να γυρισω κερκυρα απο το πατρικο μου για να δειξει το σπιτι σε επιδοξους αγοραστες. Εγω μολις χθες εφυγα επειδη εκλεισαν εκτακτως ολα τα πανεπιστημια και του ειπα οτι θα γυρισω σε 14 μερες οποτε τοτε θα το δειξει. Και μου λεει οτι να γυρισω τωρα αλλιως θα μπεει αυτος στο σπιτι να το δειξει και να μη του λεω και πολλα πολλα γιατι θα με βγαλει απο το σπιτι και θα με παει και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ(σε σπιτι ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Πριν 4 μηνες εντομεταξυ εχασα και τον πατερα μου που ηταν ο μονος με εισοδημα στην οικογενεια, το ξερει ο ιδιοκτητης, ΠΟΤΕ δεν του αφησα απληρωτο ενοικιο, ρευμα, νερο και κοινοχρηστα και μου την λεει και απο πανω. Οποτε θα ηθελα την αποψη σας σε περιπτωση που φτασει ο κομπος στο χτενι. Δηλαδη: Σε περιπτωση που με παει ή συνεχιζει και απειλει να με παει δικαστικος, που πραγματικα δε ξερω πως θα το κανει εφοσον δεν εχει τιποτα εναντιον μου και το σπιτι δεν εχει καν συμβολαιο, τι μπορω να του κανω σαν ''αντιποινο'' για αυτη τη συμπεριφορα;; Ευχαριστω για τον χρονο σας. Να 3 ώρες πριν, Helenene είπε Καλησπερα στην ομαδα. Για να μην τα πολυλογο, νοικιαζω ενα σπιτι απο οταν περασα φοιτητης, εδω και 2 χρονια δηλαδη.Το σπιτι ειναι ΧΩΡΙΣ συμβολαιο απο την πρωτη μερα και το ρευμα στο ονομα του ιδιοκτητη.Δεν ειχα θεματα τον πρωτο χρονο με τον ιδιοκτητη μεχρι που εδω και περιπου 6 μηνες μου ειπε οτι θα με βγαλει απο το σπιτι γιατι θελει να το πουλησει. Δεκτο λοιπον , και συμφωνησαμε οτι μεχρι και τον ιουνιο θα μεινω στο σπιτι , να τελειωσει η εξεταστικη μου και επειτα θα φυγω.Επισης βρισκομαι σε περιοχη της ελλαδος που τα σπιτια στην καλυτερη θα τα βρεις με 350 ευρω ενοικιο τα 30 τετραγωνικα (εξωτικο νησι της κερκυρας) , οποτε εδω και 6 μηνες που ψαχνω κατι δεν εχω βρει ακομα. Σημερα λοιπον ειχε το ΘΡΑΣΣΟΣ ο ιδιοκτητης να με παρει τηλεφωνο και να μου πει να γυρισω κερκυρα απο το πατρικο μου για να δειξει το σπιτι σε επιδοξους αγοραστες. Εγω μολις χθες εφυγα επειδη εκλεισαν εκτακτως ολα τα πανεπιστημια και του ειπα οτι θα γυρισω σε 14 μερες οποτε τοτε θα το δειξει. Και μου λεει οτι να γυρισω τωρα αλλιως θα μπεει αυτος στο σπιτι να το δειξει και να μη του λεω και πολλα πολλα γιατι θα με βγαλει απο το σπιτι και θα με παει και ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ(σε σπιτι ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ). Πριν 4 μηνες εντομεταξυ εχασα και τον πατερα μου που ηταν ο μονος με εισοδημα στην οικογενεια, το ξερει ο ιδιοκτητης, ΠΟΤΕ δεν του αφησα απληρωτο ενοικιο, ρευμα, νερο και κοινοχρηστα και μου την λεει και απο πανω. Οποτε θα ηθελα την αποψη σας σε περιπτωση που φτασει ο κομπος στο χτενι. Δηλαδη: Σε περιπτωση που με παει ή συνεχιζει και απειλει να με παει δικαστικος, που πραγματικα δε ξερω πως θα το κανει εφοσον δεν εχει τιποτα εναντιον μου και το σπιτι δεν εχει καν συμβολαιο, τι μπορω να του κανω σαν ''αντιποινο'' για αυτη τη συμπεριφορα;; Ευχαριστω για τον χρονο σας. Να περιμένεις την Δευτέρα,έκλεισαν και τα σχολεία. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από jmmys
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Εάν είχατε υπογράψει συμβόλαιο θα μπορούσες να εξαντλήσεις την τριετία και δεν θα μπορούσε να σου κάνει τίποτα. Τώρα χαιρετίσματα. Κανονικά απαγορεύεται να μπει μέσα αλλά δεν υπάρχει τρόπος ούτε να τον εμποδίσεις ούτε να του κάνεις κάτι πέραν από το να καλέσεις το 100 για δήλωση συμβάντος και μετα μήνυση στην οποία εσύ θα πρέπει να αποδείξεις οτι ο άλλος μπήκε, οι μάρτυρες και λοιποί πρέπει είτε να μένουν κοντά εκεί για να έχουν αξιοπιστία δεν μπορείς να καλέσεις τον οποιονδήποτε να υποστηρίξει ότι ναι μπήκε μέσα, μετά οι οποίες αποφάσεις είναι μετα από καιρό, εσύ θα πρέπει να βρεις να πληρώσεις τον δικηγόρο. Τωρα τι σε συμβουλεύω, άφησε απλήρωτο ενοίκιο και ρεύμα νερό τα πάντα και φύγε αλλού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα