MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Αγαπητοί συμφορουμίτες επειδή έχω αγανακτήσει με το πιστολάκι της δικιάς μου, υπάρχει κανένα αθόρυβο σε νορμάλ τιμή πέραν αυτού της Dyson; Να της το πάρω να ησυχάσω!
dpolal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Αγαπητοί συμφορουμίτες επειδή έχω αγανακτήσει με το πιστολάκι της δικιάς μου, υπάρχει κανένα αθόρυβο σε νορμάλ τιμή πέραν αυτού της Dyson; Να της το πάρω να ησυχάσω! Πολύ μεγάλο θέμα και πονεμένη ιστορία. ☹️ Αναγκάστηκα να τραβήξω έξτρα παροχή με μπρίζα μέσα στην τουαλέτα για να το δουλεύει η δικιά μου με την πόρτα κλειστή. Δεν ξέρω να υπάρχει αθόρυβο τέτοιο πράμα. Συμπάσχω σύντροφε. ✊ 3
djcat Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, dpolal είπε Πολύ μεγάλο θέμα και πονεμένη ιστορία. ☹️ Αναγκάστηκα να τραβήξω έξτρα παροχή με μπρίζα μέσα στην τουαλέτα για να το δουλεύει η δικιά μου με την πόρτα κλειστή. Δεν ξέρω να υπάρχει αθόρυβο τέτοιο πράμα. Συμπάσχω σύντροφε. ✊ Πιστολάκι μέσα στο μπάνιο γεμάτο υδρατμούς είναι επικίνδυνο.
TopicStrarter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, djcat είπε Πιστολάκι μέσα στο μπάνιο γεμάτο υδρατμούς είναι επικίνδυνο. καθόλου, το απιονισμένο νερό δηλαδή η καθαρή μορφή του (υδρογόνο 2 οξυγόνο) ή με άλλα λόγια η σύνθεση των σταγονιδίων στον ατμό, είναι αρκετά κακός αγωγός του ηλεκτρισμού δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. 5 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Αγαπητοί συμφορουμίτες επειδή έχω αγανακτήσει με το πιστολάκι της δικιάς μου, υπάρχει κανένα αθόρυβο σε νορμάλ τιμή πέραν αυτού της Dyson; Να της το πάρω να ησυχάσω! Φίλε το μπιστολάκι για να λειτουργήσει χρειάζεται ένα φουρφούρι για να στέλνει τον αέρα που ζεστάθηκε απο την αντίσταση με πίεση προς τα έξω... οπότε αν δεν ακούγεται δεν θα δουλεύει... ή ακόμη καλύτερα όσο λιγότερο ακούγεται τόσο λιγότερο αποδοτικά θα δουλεύει στο βαθμό που θα ειναι άχρηστο απο ένα σημείο και μετά. Ο αέρας στο κάτω κάτω της γραφής είναι το μέσο που μεταφέρει τον ήχο στα αφτιά μας (στο κενό δεν μεταδίδεται ήχος) οπότε όσο μεγαλύτερη η μάζα αέρα ή/και όσο πιο απότομα μετακινείται αυτή η μάζα τόσο περισσότερο ήχο/θόρυβο θα ακούς.. its inevitable άρα η μόνη σου ελπίδα είναι κάποια εξωτική τεχνολογία πέραν των συνηθισμένων υλοποιήσεων πχ μπιστολάκι με πομπό υπερύθρων, δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά αν υπάρχει να είσαι σίγουρος ότι δεν θα είναι φθηνό... Μπορεί επίσης να έχει πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και καλύτερη ποιότητα κατασκευής που θα οδηγήσουν στο να μειωθεί συνολικά παραγόμενος θόρυβος αλλά δεν θα είναι αθόρυβα απλά παίζει (λέω παίζει γιατί δεν ξέρω πόσο θόρυβο κάνει το μπιστολάκι που ήδη έχει η δικιά σου) να κάνει λιγότερο θόρυβο αλλά και πάλι δεν θα είναι φθηνό εξελιγμένες λειτουργίες και καλή ποιότητα κατασκευής κοστίζουν... Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτόν τον κόσμο δυστυχώς Μπορείς εναλλακτικά πχ να βάλεις ακουστικά και να ακούσεις μουσική όταν στεγνώνει η κοπέλα σου τα μαλλιά της. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από TopicStrarter
duende Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 εχω παρατηρησει οτι καποια επαγγελματικα που χρησιμοποιουν στα κομμωτηρια κανουν λιγοτερο θορυβο. btw πηρα της γυναικας προσφατα ενα Imetec P5 3800 Pro και καλα για πιο αθορυβο, @@ ειναι λες και απογειωνεται boeing..
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δεν υπάρχουν αθόρυβα πιστολακια. Ούτε τα Dyson είναι αθόρυβα. Όσο πιο καλό τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνει. Βάλτε ωτοασπίδες.
KoreanW Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) προφανώς και υπάρχουν πιστολάκια θορυβώδη και πιστολάκια πιο αθόρυβα με τον ίδιο τρόπο που υπάρχουν και θορυβώδεις-αθόρυβοι απορροφητήρες, και ανεμιστήρες, και κλιματιστικά κλπ κλπ είναι θέμα σχεδίασης, υλικών κατασκευής, μοτέρ, φτερωτής κλπ και δεν είναι θεωρητικό, πιστολάκι σχεδόν αθόρυβο κ γω είχα όπως και έχω και θορυβώδες Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από KoreanW
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα