Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Minecraft είναι ενα πολυ γνωστο videogame. Σερβερ στο Minecraft, ονομάζεται εκει που μπορούν να μπαίνουν μαζι πολλα άτομα. Αν έχεις εσύ τον σέρβερ μπορεις να βγαλεις ακόμη και χρήματα απο in-game rewards. Η ερώτηση μου είναι τι γίνεται με την εφορία στην Ελλάδα για εισόδημα μικρότερο απο 300€ το χρονο. Πρέπει να δηλώσω κάπου η δεν χρειάζεται; Πληρωμές μέσω Paypal.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ρε φιλε γιατιβειμαι φουλ αγχωμενος. Επισης στο store που θελω να χρησιμοποιησω εχει επιλογη για tax μηπως πρεπει να βαλω εκει κατι;

Δημοσ.

Ip and user detected.

Τώρα θα φας πρόστιμο.

Φίλε πραγματικά το ποσό δεν είναι ούτε για λογαριασμούς 2μήνου, ποσό αστείο και δε νομίζω να ασχοληθεί κανείς.

Δημοσ.

Οκ φίλε, το ξέρω 

ρωτάω για να είμαι καλυμμένος.

Είμαι τέρμα αγχωδης ανθρωπος και θέλω να είμαι σίγουρος.

Ευχαριστώ πολύ. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Invalid_Input είπε

Οκ φίλε, το ξέρω 

ρωτάω για να είμαι καλυμμένος.

Είμαι τέρμα αγχωδης ανθρωπος και θέλω να είμαι σίγουρος.

Ευχαριστώ πολύ. 

Το ποσό είναι αμελητέο. 

Κανείς δε θα ασχοληθεί. 

Enjoy your life! 

Δημοσ.

Καλό είναι να ρωτήσεις κάποιον λογιστή για να είσαι σίγουρος. κατά 90% θα πρέπει να κάνεις έναρξη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κυρίως αν αυτά τα 300 που λες γίνουν 1κ-2κ κ.τ.λ

Πάντως σε κάτι private servers που έπαιζα παλιά σε άλλα game όχι minecraft είχαν κάνει έναρξη εταιρίας Βουλγαρία.

Άλλα για το πόσο που λες πιθανό να μην τρέχει τίποτα μόνο το server host θα κοστίζει παραπάνω.

• Sad 1
Δημοσ.

Κοίτα, επισίμως και νόμιμα, για κάθε έσοδο που έχεις πρέπει να υπάρχει απόδειξη, αρα έναρξη επαγγέλματος.

Όμως, επειδή ειναι πολύ μικρά τα νούμερα, κανείς ποτέ δεν πρόκειται να ασχοληθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...