Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

εχει μεσα η κονσολα σιγουρα 1 μπορει και 2, δε θυμαμαι σιγουρα

1 εχουν μεσα.

image.png.81c23a60fdfed34feab84f8d9ba2575d.pngΒγαλανε τελειως και το headset που δινανε στο ps4,αντι να το βελτιωσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Βγαλανε τελειως και το headset που δινανε στο ps4,αντι να το βελτιωσουν.

Σιγα, εγω πάντα χρησιμοποιω το H/F του κινητου.

Επεξ/σία από vorlon
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

εχει μεσα η κονσολα σιγουρα 1 μπορει και 2, δε θυμαμαι σιγουρα

Στο PS4 ειχε ένα πάρα πολύ μικρό απ' ότι θυμάμαι

9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

1 εχουν μεσα.

image.png.81c23a60fdfed34feab84f8d9ba2575d.pngΒγαλανε τελειως και το headset που δινανε στο ps4,αντι να το βελτιωσουν.

Για λιγότερο environmental waste :)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Από την στιγμή που εχει ενσωματωμένο μικρόφωνο το dual sense προφανώς δεν θα χρειαζόταν να βάλουν headset.

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Raiden5 είπε

Από την στιγμή που εχει ενσωματωμένο μικρόφωνο το dual sense προφανώς δεν θα χρειαζόταν να βάλουν headset.

Μονο που το κανονικο headset δεν το εχεις μονο για το μικροφωνο,αλλα και για τον ηχο που βγαινει απο τα ακουστικα.

Αυτο σημαινει headset. Headphones+μικροφωνο.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

εκεινο ηταν τραγικοτατο, δε παιζει ποτε να το χρησιμοποιησα. Αλλα οτι δε βαζουνε ειναι ακομα πιο τραγικο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, psof είπε

Αυτή τη εβδομάδα τους αφήνουν να δείχνουν μόνο το κουτί. Απο Δευτέρα θα βγουν βίντεο με την κονσόλα αλλά θα πρεπει να είναι οπωσδήποτε κλειστή και η TV ανοιχτή παίζοντας το Spiderman Homecoming. Απο Νοέμβριο μπορεί να τους αφήσουν παίξουν αλλά θα απαγορεύεται ρητά να κάθονται σε καναπέ. Όρθιοι ολοι μέχρι το release εκτός του Travis φυσικα.

Καλα τελευταια στιγμη περιμενουν να κανουν διορθωσεις με update? Παιζει στο release της κονσολας να σου πουν να την ανοιξεις μετα της 6 το απογευμα για να δουλεψει με το καινουργιο update .δεν μας τα λενε καθολου καλα.

Οι τυποι πρεπει να εχουν χασει τον υπνο τους και να βαρανε 20ωρα πανω απο το hardware.

2 εβδομαδες εμειναν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

εκεινο ηταν τραγικοτατο, δε παιζει ποτε να το χρησιμοποιησα. Αλλα οτι δε βαζουνε ειναι ακομα πιο τραγικο. 

Κελεπουρι ηταν. Θυμαμαι μεχρι και σε αγγελιες(FB,Ebay) να το ειχα δει να πωλειται μονο του σαν ''συλλεκτικο'' 10-15ευρω 😄😄

ps4.jpg.b6b237979928c909dbc35a54aa23bff3.jpg

Δημοσ.

καλησπερα μαγκες, ερχομαι αργοπορημενος στο χορο  αλλα μια βοηθια παιδια. Εχω πολλες ερωτησεις, εβαλα και στο θεμα της TV αλλα δεν απαντησε κανεις χριστιανος οποτε βαζω και εδω.

Εχω ολα τα play απο το πρωτο μεχρι το 3 αλλα το play 4 δεν το αγορασα ποτε γιατι δεν βγενανε τα κουκια. Τωρα θελω να παρω την καινουργια την κοσνολαρα. 

1. Τη τηλεοραση να παρω, διαθετω βαρια ενα πεντακοσαρικακι, ερχεται και η black friday για πειτε καμια προταση. Θελω να δειχνει τζετ το play 5. Να φερω τους φιλους σπιτι και να πεσουν σαγονια ξερω γω.

2. Τωρα ξερω πως εχασα πολλα παιχνιδια απο το 4, αλλα διαβαζω τις σελιδες πισω και λετε πως θα ειναι ολα compatible, οποτε αγοραζω χωμα του 4 τα παιχνιδια που τα σκοτωνουν εδω στις αγγελιες 10 ευρω και βαζω το δισκακι μεσα ετσι? Επισης τις αγγελιες εδω στο ινσομνια τις εμπιστευεστε? ΔΕν λεω κατι για το σαιτ προς θεου ετσι μην παρεξηγηθω, αλλα μη μας δαγωσουν κιολας.

3. Εχω παρει 10 τηλεφωνα αλλα δεν βρισκω κονσολα πουθενα, ξερω αργησα , αλλα μαζευα κοκο και τωρα ειμαι κομπλε. Ξερω θα πειτε δεν υπαρχει περιπτωση αλλα μια βοηθια την εκτιμω παιδια. Αν εχετε καμια ακρη, να τα βρουμε.

• Sad 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μονο που το κανονικο headset δεν το εχεις μονο για το μικροφωνο,αλλα και για τον ηχο που βγαινει απο τα ακουστικα.

Αυτο σημαινει headset. Headphones+μικροφωνο.

Προσωπικα ψειρες χρησιμοποιώ μονο αν θελω να μιλήσω στο παιχνιδι, οπως και οι περισσοτεροι το ιδιο νομιζω, δεν μπορω να φανταστω να ακουω το παιχνιδι απο το μονό ακουστικο ψειρα που ειχαν στο PS4, για κατι τετοια βαζεις μεγαλα ακουστικα κανονικα.

Δημοσ.

Μου απαντησε ο παλικαρος ο ΓΤσουης στις τηλεορασεις αλλα δεν ξερω πως να το κανω παραθεση απο εκει εδω οποτε το αντιγραφω: Τι λετε για την τιβι παρακατω?

Γεια σου παλικαρε και ευχαριστω για την απαντηση. Δεν ηξερα τι ειναι αυτο το hdmi 2.1 αλλα μποικα youtube και το διαβασα. Να σου πω δλδ θα δειχνει πολυ καλυτερο με αυτο το καλωδιο? Εγω ελεγα να παω σε LG αυτην εδω απο σκρουτζ: https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/lg-led-tv-55um7100-55-4k-ultra-hd_3178471 

Μου ειπε φιλαρακι μου που ειναι της πιατσας πως οι LG οι καλυτερες. Θα το κανω αντιγραφη και στο θεμα του PS μπας και γραψει κανας χριστιανος.

Δημοσ.

Δυστυχώς για καλή τηλεόραση με 2.1 hdmi κτλ εκεί οι τιμές ανεβαίνουν αρκετά. Επειδή κι εγώ είμαι στο ψάξιμο σαν ποιο φθηνή λύση βρήκα σε 55 και 65 την Samsung qled 70T μετά αν θέλω κάτι λίγο καλύτερο εκεί πάω σε 80T και 90Τ από Samsung, Sony 9096 και φυσικά για lg oled όπου θέλω αν και ξεφεύγει κι εκεί η τιμή 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, PSMenidi7 είπε

καλησπερα μαγκες, ερχομαι αργοπορημενος στο χορο  αλλα μια βοηθια παιδια. Εχω πολλες ερωτησεις, εβαλα και στο θεμα της TV αλλα δεν απαντησε κανεις χριστιανος οποτε βαζω και εδω.

Εχω ολα τα play απο το πρωτο μεχρι το 3 αλλα το play 4 δεν το αγορασα ποτε γιατι δεν βγενανε τα κουκια. Τωρα θελω να παρω την καινουργια την κοσνολαρα. 

1. Τη τηλεοραση να παρω, διαθετω βαρια ενα πεντακοσαρικακι, ερχεται και η black friday για πειτε καμια προταση. Θελω να δειχνει τζετ το play 5. Να φερω τους φιλους σπιτι και να πεσουν σαγονια ξερω γω.

2. Τωρα ξερω πως εχασα πολλα παιχνιδια απο το 4, αλλα διαβαζω τις σελιδες πισω και λετε πως θα ειναι ολα compatible, οποτε αγοραζω χωμα του 4 τα παιχνιδια που τα σκοτωνουν εδω στις αγγελιες 10 ευρω και βαζω το δισκακι μεσα ετσι? Επισης τις αγγελιες εδω στο ινσομνια τις εμπιστευεστε? ΔΕν λεω κατι για το σαιτ προς θεου ετσι μην παρεξηγηθω, αλλα μη μας δαγωσουν κιολας.

3. Εχω παρει 10 τηλεφωνα αλλα δεν βρισκω κονσολα πουθενα, ξερω αργησα , αλλα μαζευα κοκο και τωρα ειμαι κομπλε. Ξερω θα πειτε δεν υπαρχει περιπτωση αλλα μια βοηθια την εκτιμω παιδια. Αν εχετε καμια ακρη, να τα βρουμε.

Καλημέρα φίλε, είμαι και γω στην ίδια κατάσταση και σκεπτόμενος πως "εντάξει στο release θα έχει και στα καταστήματα" (μέγα λάθος), δεν προπαράγγειλα εν ώρα. Θα σου πρότεινα να κάνεις τώρα προπαραγγελεία ώστε να το 'χεις τουλάχιστον τον Δεκέμβρη που θα ξαναφέρει κομμάτια η Sony (Στο site της αντιπροσωπείας λέει 16/12, αλλά μου είπαν μπορεί λίγο αργότερα, μπορεί και νωρίτερα).

Τώρα όσο αναφορά τις τηλεοράσεις, χωρίς να είμαι ειδικός, απ΄ότι έχω καταλάβει τηλεόραση που υποστηρίζει HDMI 2.1 χρειάζεσαι μόνο για να παίξεις σε 4K/120, αλλά εδώ με το ζόρι τα games πάνε στα 4K/30. Ίιιισως κυκλωφορίσει κάνα PS5 Pro στο μέλλον (σε 4-5 χρονάκια) που όντως να μπορεί να φτάσει τα 4K/120, αλλά τότε λογικά θα έχουν πέσει και οι τιμές των HDMI 2.1 τηλεοράσων. Για την συγκεκριμένη δεν έχω κάτι να πω καθώς δεν ξέρω από LG τηλεοράσεις. Έχω ακούσει πως μόνο οι OLED LG αξίζουν αλλά εκεί μιλάμε για 1000+ ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Warezzly είπε

Καλημέρα φίλε, είμαι και γω στην ίδια κατάσταση και σκεπτόμενος πως "εντάξει στο release θα έχει και στα καταστήματα" (μέγα λάθος), δεν προπαράγγειλα εν ώρα. Θα σου πρότεινα να κάνεις τώρα προπαραγγελεία ώστε να το 'χεις τουλάχιστον τον Δεκέμβρη που θα ξαναφέρει κομμάτια η Sony (Στο site της αντιπροσωπείας λέει 16/12, αλλά μου είπαν μπορεί λίγο αργότερα, μπορεί και νωρίτερα).

Τώρα όσο αναφορά τις τηλεοράσεις, χωρίς να είμαι ειδικός, απ΄ότι έχω καταλάβει τηλεόραση που υποστηρίζει HDMI 2.1 χρειάζεσαι μόνο για να παίξεις σε 4K/120, αλλά εδώ με το ζόρι τα games πάνε στα 4K/30. Ίιιισως κυκλωφορίσει κάνα PS5 Pro στο μέλλον (σε 4-5 χρονάκια) που όντως να μπορεί να φτάσει τα 4K/120, αλλά τότε λογικά θα έχουν πέσει και οι τιμές των HDMI 2.1 τηλεοράσων. Για την συγκεκριμένη δεν έχω κάτι να πω καθώς δεν ξέρω από LG τηλεοράσεις. Έχω ακούσει πως μόνο οι OLED LG αξίζουν αλλά εκεί μιλάμε για 1000+ ευρώ.

Καλημερα μαν μου, καλα τα λες εισαι και κοντοχωριανος (κορυδαλλος χεχε), εγω τωρα διαβαζω για αυτο το hdmi 2.1, αλλα η τηλεοραση που εβαλα παραπανω θα με καλυψει. Δε θελω πολλα φουμαρα αλλα επειδη στη γειτονια μαζευομαστε σε σπιτια και πεζουμε θελω να πεσουν σαγονια, να πανε οφθαλμιατρο την αλλη μερα πως το λενε. Σιγουρα μια τηλεοραση της ταξεις των 1000 εουρω θα ειναι καλυτερη αλλα δεν εχω τοσα λεφτα, γιατι θα παει και μια πεντακοσαρου για το πλευ.

Καλα νεα παρακατω γιατι θα εχουμε αποκλειστικο περιεχομενο στο call of duty, σε zombie mode.

https://www.gamespot.com/articles/ps4-and-ps5-get-exclusive-call-of-duty-black-ops-cold-war-zombies-mode/1100-6483705/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...