Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νοικιάζω για πρώτη φορά απο το πατρικό μου ενα σπίτι περίπου ενα χρόνο. Επειδη δουλεύω συνέχεια σπιτι πήγαινα μονο το βράδυ οι πρώτοι λογαριασμοι ηταν χαμηλοί της δεη το θεώρησα λογικο  επειδή λειπω κ όντως άσχετη απο λογαριασμους. Μετα το 6μηνο εβλεπα τις τιμες ίδιες ενημερώσα την σπιτονοικοκυρα μου ειπε οτι έφερε άνθρωπο κ της ειπαν ότι ειναι μια χαρά ο μετρητής. Καθως αυτο συνεχίζε περίπου στο χρόνο  με ενημερώνουν ότι άλλαξαν τον μετρητή γτ ηταν μηδενικές κιλοβατορες κ μου έστειλαν χαρτί απο τη δεδεη για υποψίες ρευματοκλοπης κ για πλαστές σφραγιδες. Εγω δν εχω καμία ανάμειξη ομως, εχω τη ΔΕΗ στο όνομά μου, κρατησα τις σφραγιδες τις οποίες μου λενε οτι ειναι πλαστές. Κ η σπιτονοικοκυρα μου λεει οτι δν εχει ιδεα, πετώντας ομως οτι κ ο προηγούμενος κατι εκανε μαλλον. Τι μπορώ να κανω για να το αποδείξω οτι δν εχω πειράξει κατι? Περιμένω ακομα να με ενημερώσουν οπως μ ειπαν στο εγγραφο. Δεν ξερω αν εχει κανει κάτι οντως ο προηγούμενος ή εκεινη

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nenelfrog είπε

πετώντας ομως οτι κ ο προηγούμενος κατι εκανε μαλλον

Έτσι στο άκυρο δεν πρόκειται να έλεγε κάτι τέτοιο, κάτι ξέρει..

Όπως τα βλέπω τα πράγματα δυο είναι τα πιθανά σενάρια:

1) Ο προηγούμενος ενοικιαστής έκλεβε ρεύμα.

2) Αυτή έκλεβε ρεύμα γιατί είχε την ΔΕΗ στο όνομα της παρόλο που είχε ενοικιαστή μέσα.

Η λύση είναι να φέρεις έναν δικό σου έμπειρο ηλεκτρολόγο να ελέγξει όλη την γραμμή, το βασικό είναι να γνωρίζει από ρευματοκλοπές γιατί είναι πολλές οι μέθοδοι.

Δημοσ.

Ζητάς από τη ΔΕΗ να δει 2-3-4 προηγούμενους λογαριασμούς του προηγούμενου ενοικιαστή.

Εάν και εκείνοι είναι μηδενικοί τότε κάτι έχει γίνει πριν πας εσύ.Εάν όμως πριν το ρολόι μετρούσε κανονικά τότε δες τι θα κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nenelfrog είπε

Νοικιάζω για πρώτη φορά απο το πατρικό μου ενα σπίτι περίπου ενα χρόνο. Επειδη δουλεύω συνέχεια σπιτι πήγαινα μονο το βράδυ οι πρώτοι λογαριασμοι ηταν χαμηλοί της δεη το θεώρησα λογικο  επειδή λειπω κ όντως άσχετη απο λογαριασμους. Μετα το 6μηνο εβλεπα τις τιμες ίδιες ενημερώσα την σπιτονοικοκυρα μου ειπε οτι έφερε άνθρωπο κ της ειπαν ότι ειναι μια χαρά ο μετρητής. Καθως αυτο συνεχίζε περίπου στο χρόνο  με ενημερώνουν ότι άλλαξαν τον μετρητή γτ ηταν μηδενικές κιλοβατορες κ μου έστειλαν χαρτί απο τη δεδεη για υποψίες ρευματοκλοπης κ για πλαστές σφραγιδες. Εγω δν εχω καμία ανάμειξη ομως, εχω τη ΔΕΗ στο όνομά μου, κρατησα τις σφραγιδες τις οποίες μου λενε οτι ειναι πλαστές. Κ η σπιτονοικοκυρα μου λεει οτι δν εχει ιδεα, πετώντας ομως οτι κ ο προηγούμενος κατι εκανε μαλλον. Τι μπορώ να κανω για να το αποδείξω οτι δν εχω πειράξει κατι? Περιμένω ακομα να με ενημερώσουν οπως μ ειπαν στο εγγραφο. Δεν ξερω αν εχει κανει κάτι οντως ο προηγούμενος ή εκεινη

Καλησπέρα

..Θα σε καλέσουν από το ΤΜΟ και από τον ΔΕΔΔΗΕ..Και θα σου αναφέρουν τι ακριβώς βρήκαν..Αυτοί είναι έμπειροι..Θα δουν τις προηγούμενες καταναλώσεις και από ποτέ έχει γίνει η ρευματοκλοπη...Το θέμα είναι από πότε είσαι εσύ εκεί...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ζητησα  απο τη δεδδηε μπας και φανεί οτι εγω δεν εχω κάνει κατι πριν ειναι αργα. Εχω κρατησει και τις σφραγίδες τις οποίες έγραψαν στο έγγραφο οτι ήταν πλαστες αλλα η απάντηση της γυναίκας ήταν.. "Ε φαινόταν ότι εκαιγε λίγο αλλα εγω δεν ήμουν μεσα στο σπίτι του" Φοβάμαι οτι θα μπλέξω, εγω ειμαι μεσα περίπου ενα χρόνο και κατι.. Ηρεμησα οταν μ ειπε η αλλη οτι το ειδε ηλεκτρολόγος κ ειναι οκ οποτε περασαν δυο λογαριασμοι μέχρι να στειλω εγω το mail. Αυτος εν τω μεταξύ που μου ειπε οτι το ειδε το ρολόι ήταν λεει της δεδδηε οπότε θέλω να βρω κ το ονομα του στην αμφισβήτηση μήπως και.. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Nenelfrog είπε

Αυτό ζητησα  απο τη δεδδηε μπας και φανεί οτι εγω δεν εχω κάνει κατι πριν ειναι αργα. Εχω κρατησει και τις σφραγίδες τις οποίες έγραψαν στο έγγραφο οτι ήταν πλαστες αλλα η απάντηση της γυναίκας ήταν.. "Ε φαινόταν ότι εκαιγε λίγο αλλα εγω δεν ήμουν μεσα στο σπίτι του" Φοβάμαι οτι θα μπλέξω, εγω ειμαι μεσα περίπου ενα χρόνο και κατι.. Ηρεμησα οταν μ ειπε η αλλη οτι το ειδε ηλεκτρολόγος κ ειναι οκ οποτε περασαν δυο λογαριασμοι μέχρι να στειλω εγω το mail. Αυτος εν τω μεταξύ που μου ειπε οτι το ειδε το ρολόι ήταν λεει της δεδδηε οπότε θέλω να βρω κ το ονομα του στην αμφισβήτηση μήπως και.. 

Καλά όταν έγινε η αλλαγή ονόματος από τον προηγούμενο στο δικό σου δεν ήρθε κανείς να ελέγξει το ρολόι και να δει τι ένδειξη γράφει;;;;;;; Από το γραφείο το έκαναν;;;;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nenelfrog είπε

Καλησπέρα....Ο μετρητής ήταν πειραγμενος;  Πότε έγινε αυτό; Πριν πόσες μέρες; Είδες το συνεργείο που ήρθε για να ελέγξει την παροχή σου; Τι σου ανέφεραν;  Σου έχει σταλεί επιστολή από τον ΔΕΔΔΗΕ;; Ο ηλεκτρολόγος δεν έχει καμία δουλειά στην παροχή σου... Απαγορεύεται.... 

Δημοσ.

Στη σύνδεση επειδή εργαζομουν ηταν παρών εκεινη κ ο μπαμπάς μου. Ήρθαν κανονικά με συνεργείο κ εκαναν την σύνδεση και δεν μας ενημέρωσαν για κατι περίεργο. Μετα αφου καταλάβαμε οτι οι μετρήσεις δεν ηταν σωστές ειδαμε οτι Ο μετρητής γυρναγε κανονικά, εγραφε και μετα γυρναγε ανάποδα μονος του. Ειχε φτασει να παει μείον απο την πρώτη μέτρηση του σπιτιου, ενα χρόνο πριν. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Nenelfrog είπε

Στη σύνδεση επειδή εργαζομουν ηταν παρών εκεινη κ ο μπαμπάς μου. Ήρθαν κανονικά με συνεργείο κ εκαναν την σύνδεση και δεν μας ενημέρωσαν για κατι περίεργο. Μετα αφου καταλάβαμε οτι οι μετρήσεις δεν ηταν σωστές ειδαμε οτι Ο μετρητής γυρναγε κανονικά, εγραφε και μετα γυρναγε ανάποδα μονος του. Ειχε φτασει να παει μείον απο την πρώτη μέτρηση του σπιτιου, ενα χρόνο πριν. 

Ναι... Κατάλαβα...Άρα ο μετρητής διέγραφε...Δεν κατέγραφε σωστά....Όταν γίνεται η σύνδεση αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις...Από τον ΔΕΔΔΗΕ πότε ήρθαν και διαπίστωσαν το πρόβλημα...Τι σου ανέφεραν οι τεχνικοί; Σου έδωσαν κάποιο χαρτί;;

Δημοσ.

Οταν ηρθαν ξανα να μετρήσουν μιλησε με το παιδι οτι δεν γράφει σωστά κ του ειπε η σπίτονοικοκυρά να μας αλλάξουν τον μετρητή κ καθώς λεει εκανε τις διαδικασίες εκεινος λεει ειδε οτι λειπει μια σφραγιδα? Κατι τέτοιο, οτι δείχνει σημεία παραβιασης (μαλλον απο τον ηλεκτρολόγο που εφερε να το δει που ηταν της δεδδηε παλι). Τωρα περιμένω καινούργιο χαρτι μου έγραφαν για να ειμαι σπίτι εγω η ίδια και βλέπουμε. Ελπίζω να είναι χαλασμένο απο μονο του πραγματικά. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nenelfrog είπε

Οταν ηρθαν ξανα να μετρήσουν μιλησε με το παιδι οτι δεν γράφει σωστά κ του ειπε η σπίτονοικοκυρά να μας αλλάξουν τον μετρητή κ καθώς λεει εκανε τις διαδικασίες εκεινος λεει ειδε οτι λειπει μια σφραγιδα? Κατι τέτοιο, οτι δείχνει σημεία παραβιασης (μαλλον απο τον ηλεκτρολόγο που εφερε να το δει που ηταν της δεδδηε παλι). Τωρα περιμένω καινούργιο χαρτι μου έγραφαν για να ειμαι σπίτι εγω η ίδια και βλέπουμε. Ελπίζω να είναι χαλασμένο απο μονο του πραγματικά. 

Καλημέρα... Ανάλογα ποια σφραγίδα ήταν η κομμένη...Εξωτερική , εσωτερική... Σίγουρα παίζει ρόλο ποια και που.. Έχουν πάρει τον μετρητή αυτον και έχουν τοποθετηθεί νέος μετρητής... Εσύ έχεις μιλήσει με κάποιον από τον ΔΕΔΔΗΕ; Τι σου έχουν αναφέρει...

Δημοσ.

Δυστυχως υπάρχουν καποιοι με σφραγιδες και σου πειραζουν το μετρητη σταδιακα και ξανασφραγιζουν με καποιο αντιτιμο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Δυστυχως υπάρχουν καποιοι με σφραγιδες και σου πειραζουν το μετρητη σταδιακα και ξανασφραγιζουν με καποιο αντιτιμο.

Ναι πολυ δυστυχως... Αλλα καποια στιγμη πεφτουν στην φακα..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Ναι πολυ δυστυχως... Αλλα καποια στιγμη πεφτουν στην φακα..

Δε ξερω αν πεφτουν μερκοι ειναι και απο "μεσα".

Δημοσ.

Αυτό που με εξοργίζει με αυτή την κατάσταση ειναι οτι την πληρώνουν άλλοι άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα, ελπίζω να μην φάει πρόστιμο και προσαυξήσεις ο ενοικιαστής για βλακειες αλλου. Να δούμε πότε θα τοποθετηθούν καθολικά έξυπνοι ηλεκτρονικοί μετρητές και αν πας να τους παραβιάσεις θα ειδοποιείται αμεσα η ΔΕΗ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...