djuan1988 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Πάντως το Amazon το έχει παρακάνει. Έβαλα παραγγελία 8 Μαρτίου, το έστειλαν 11 Μαρτίου με DHL (όχι express, για κάποιον λόγο δε μου εμφάνιζε επιλογή για express μεταφορικά) και από τότε δε δουλεύει το tracking στο dhl.de. Στην DHL Hellas μου λένε ότι δεν το έχουν στείλει από το amazon και στο support του Amazon μου γράφει ο συμπαθής Ινδός ότι μάλλον έχει κάποια γρατσουνιά το εκτυπωμένο barcode και δεν μπορεί να σκαναριστεί 😂Μου γράφει θα κάνω τα πάντα για να παραλάβεις στην ώρα της την παραγγελία σου. Δηλαδή τι θα κάνεις απαντώ; Να κάνεις εσύ υπομονή μου λέει. Σουρεαλισμός! Έχουν περάσει σε άλλα επίπεδα οι δικαιολογίες τους! 2
MessatsuRoku Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Στις 19/3/2020 στις 2:30 ΜΜ, manousos82003 είπε Έχουν απεργία και θα συνεχιστεί για αόριστο χρόνο γιατί απολυσανε μπολικους διανομεις... Εν το μεταξύ έχω 10 πακέτα και δεν με αφήνουν να τα πάρω από το ΚΜΔ γιατί βαριούνται να ψάξουν....εκεί είναι οι μόνιμοι αλλά δεν μοιράζουν δεματα, μόνο λογαριασμούς ή φακέλους κατά το δοκουν.... Οι τρόμπες μου έφεραν χτες ειδοποιητηριο για δέματα που έχω παραλάβει προ πολλού...ότι να ναι... Έχει πλάκα που μου είπαν να μην παραγγείλω για κάνα δίμηνο... Στην περιοχη μου τους 4 τους κανενε 2 πλεον.... μονο φακελους εχω δει τελευταια Στις 19/3/2020 στις 3:27 ΜΜ, djuan1988 είπε Πάντως το Amazon το έχει παρακάνει. Έβαλα παραγγελία 8 Μαρτίου, το έστειλαν 11 Μαρτίου με DHL (όχι express, για κάποιον λόγο δε μου εμφάνιζε επιλογή για express μεταφορικά) και από τότε δε δουλεύει το tracking στο dhl.de. Στην DHL Hellas μου λένε ότι δεν το έχουν στείλει από το amazon και στο support του Amazon μου γράφει ο συμπαθής Ινδός ότι μάλλον έχει κάποια γρατσουνιά το εκτυπωμένο barcode και δεν μπορεί να σκαναριστεί 😂Μου γράφει θα κάνω τα πάντα για να παραλάβεις στην ώρα της την παραγγελία σου. Δηλαδή τι θα κάνεις απαντώ; Να κάνεις εσύ υπομονή μου λέει. Σουρεαλισμός! Έχουν περάσει σε άλλα επίπεδα οι δικαιολογίες τους! Ξερω ποιο λες δεν ειναι καν DHL, ειναι Deutsche Post untracked ασχετα που σου εχει εναν κωδικο... το φερνει η ΕΛΤΑ οποτε θελησει
djuan1988 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Ξερω ποιο λες δεν ειναι καν DHL, ειναι Deutsche Post untracked ασχετα που σου εχει εναν κωδικο... το φερνει η ΕΛΤΑ οποτε θελησει Ναι είναι Deutsche Post, αλλά έρχεται με DHL Hellas. Όταν μπει στην Ελλάδα παίρνει ένα δέκα ψηφίο tracking number και αναλαμβάνει την παράδοση η DHL Hellas. Προφανώς σήμερα, τελευταία μέρα σύμφωνα με αυτούς, δεν ήρθε τίποτα μετά από 2 εβδομάδες και μου έβγαλε μήνυμα να περιμένω μέχρι τις 26. Με DHL που μίλησα μου είπαν ότι αν δεν βγάζει τίποτα στο dhl.de, απλά δεν το έχουν στείλει. Θα ζητήσω refund.
jim1800 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/3/2020 στις 5:54 ΜΜ, MessatsuRoku είπε Λιγο τα ΕΛΤΑ που ειναι μπαχαλο, λιγο ο κορωνοιος, λιγο το αμαζον που στελνει με οτι εταιρειες νανε... Ειναι κανεις αλλος που βλεπεις μεγαλες καθυστερησεις για δεματα που περιμενει? Ήμουν και εγώ έτοιμος να ανοίξω αντίστοιχο θέμα. Παρήγγειλα από την ευρωπαική αποθήκη (Αγγλία) της Banggood, το δέμα έφυγε στις 9 Μαρτίου και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει ούτε δέμα ούτε ειδοποίηση... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από jim1800
Koeman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 54 λεπτά πριν, jim1800 είπε Ήμουν και εγώ έτοιμος να ανοίξω αντίστοιχο θέμα. Παρήγγειλα από την ευρωπαική αποθήκη (Αγγλία) της Banggood, το δέμα έφυγε στις 9 Μαρτίου και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει ούτε δέμα ούτε ειδοποίηση... Κι εγώ τρία δέματα από EU warehouse banggood, ήρθε μόνο το 1 (πάλι καλάα) και έχει περάσει πάνω από μήνας. Ένα άλλο από UK αγνοείται επισης. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, djuan1988 είπε Ναι είναι Deutsche Post, αλλά έρχεται με DHL Hellas. Όταν μπει στην Ελλάδα παίρνει ένα δέκα ψηφίο tracking number και αναλαμβάνει την παράδοση η DHL Hellas. Προφανώς σήμερα, τελευταία μέρα σύμφωνα με αυτούς, δεν ήρθε τίποτα μετά από 2 εβδομάδες και μου έβγαλε μήνυμα να περιμένω μέχρι τις 26. Με DHL που μίλησα μου είπαν ότι αν δεν βγάζει τίποτα στο dhl.de, απλά δεν το έχουν στείλει. Θα ζητήσω refund. Απο ο,τι εχεις γραψει, νομιζω οτι λες πως δεν το βλεπεις καθολου. Μετα λες οτι παιρνει "10ψηφιο" οταν φτασει Ελλαδα. Για να παρει "10ψηφιο" πρεπει να το βλεπεις οτι εχει ερθει μεχρι Ελλαδα. Εδω το εψαξες; Εδω θα το δεις ειτε παρει 10ψηφιο αλλο ναμπερ ειτε οχι. Μπορει να στο φερει η DHL καποιες λιγες φορες αλλα πολυ πιθανοτερο εδω και μηνες, να στο φερουν τα ΕΛΤΑ κουριερ. https://www.dhl.de/en/privatkunden.html
djuan1988 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Απο ο,τι εχεις γραψει, νομιζω οτι λες πως δεν το βλεπεις καθολου. Μετα λες οτι παιρνει "10ψηφιο" οταν φτασει Ελλαδα. Για να παρει "10ψηφιο" πρεπει να το βλεπεις οτι εχει ερθει μεχρι Ελλαδα. Γενικά μιλούσα για τη διαδικασία, όχι για εμένα προσωπικά. Αναφορά σε κείμενο Εδω το εψαξες; Εδω θα το δεις ειτε παρει 10ψηφιο αλλο ναμπερ ειτε οχι. Μπορει να στο φερει η DHL καποιες λιγες φορες αλλα πολυ πιθανοτερο εδω και μηνες, να στο φερουν τα ΕΛΤΑ κουριερ. https://www.dhl.de/en/privatkunden.html Nαι δε βγάζει τίποτα. Στο Amazon βγάζει αυτό (δεν ξέρω από ποιο site παίρνουν την πληροφορία) και στο DHL.de αυτό Στην DHL Hellas μου λένε ότι δεν το έχει στείλει το Amazon. EDIT: Επίσης μου είπαν ότι θα το φέρουν αυτοί (περιοχή Θεσσαλονίκη). Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από djuan1988
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Φαινεται το τρακιν σου στην τελευταια εικονα δεν το εκρυψες.
djuan1988 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Φαινεται το τρακιν σου στην τελευταια εικονα δεν το εκρυψες. Σε ευχαριστώ, βέβαια έτσι και αλλιώς δε δουλεύει 🤣
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Τι να σου πω, τετοιας μορφης τρακιν dhl απο αμαζον, πρωτη φορα βλεπω. Καλα κουραγια! Φαινεται οτι δεν εχει φυγει ακομα απο Feucht, αν και δεν ειναι λιγες οι φορες που αργει και μερες να φανει η εξελιξη στην Γερμανια ειδικα.
Apoll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Στις 18/3/2020 στις 6:40 ΜΜ, HamerZ είπε Από Aliexpress, Bangood και ebay 2 μήνες πλέον και δεν φτάσαν σπίτι ακόμη ή έστω χαρτάκι να πάω να τα πάρω από τα ελτα 3 μήνες η Κίνα ήταν κλειστή και όλοι στα σπίτια τους.......
djuan1988 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 36 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τι να σου πω, τετοιας μορφης τρακιν dhl απο αμαζον, πρωτη φορα βλεπω. Καλα κουραγια! Φαινεται οτι δεν εχει φυγει ακομα απο Feucht, αν και δεν ειναι λιγες οι φορες που αργει και μερες να φανει η εξελιξη στην Γερμανια ειδικα. Μίλησα ξανά με Amazon support. Μου είπε ότι δε δουλεύει το tracking γιατί είναι πρακτικά εικονικό και το έχουν στείλει μέσα σε μεγάλο σάκο, όπως μου ανέφερε χαρακτηριστικά. Αν τελικά έρθει με ΕΛΤΑ, πιστεύω θα παραλάβω μετά από 1,5 μήνα. Μου έκαναν refund τα μεταφορικά και μου είπαν υπομονή μέχρι την Πέμπτη (27), αν δεν έρθει, θα μου κάνουν refund όλο το ποσό. Πραγματικά όμως είναι τραγική η κατάσταση (πέρα από την τωρινή κατάσταση με τον ιό, που υπάρχει κατανόηση) με τις αποστολές του Amazon. Στη συγκεκριμένη παραγγελία δε μου έδινε καν επιλογή για express μεταφορικά, τα οποία και συνήθως διαλέγω.
The_Judas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Είχαμε πολλά μαζεμένα τελευταία. Καθυστερήσεις στο τελωνείο, καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ και τώρα και κορωνοιό. Δέμα εσωτερικού μέσα στην ίδια πόλη και κάνει 10+ μέρες.
koulouri Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, jim1800 είπε Ήμουν και εγώ έτοιμος να ανοίξω αντίστοιχο θέμα. Παρήγγειλα από την ευρωπαική αποθήκη (Αγγλία) της Banggood, το δέμα έφυγε στις 9 Μαρτίου και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει ούτε δέμα ούτε ειδοποίηση... Μια απο τα ιδια . Γερμανια παραγγελια 9/3 αποστολη 11/3 αναμονη.. απο myprotein.. λετε να ερθει σε καμια βδομαδα ή να αγορασα καμια πρωτεινη απο Ελλαδα;;
kondoras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Παραγγελία από banggood τέλη Φλεβάρη, με priority. Την έσπασαν σε 4 δέματα και παραδόξως ήρθαν όλα εντός δεκαπέντε ημερών. Παραγγελία ίδιας ημέρας από το ίδιο κατάστημα, χωρίς tracking κλπ, δεν έχει έρθει ακόμη (και το γνωρίζω ότι θα αργήσει κι άλλο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα