Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας με βοηθήσει κάποιος που ξέρει . Εχω λογαριασμό μισθοδοσίας στην Πειραιώς και θέλω μέσα από το ebanking της ,να πληρώσω (μεταφέρω) χρήματα σε ένα λογαριασμό (πληρωμή δανείου) στην Eurobank.
Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω στο ebanking της Πειραιώς για να το κάνω αυτό; Επίσης πως πληρώνω και μια πιστωτική που έχω στην Eurobank ,πάλι από λογαριασμό της Πειραιώς ;
Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα. Γνώμη μου μην το κάνεις γιατί θα πληρώσεις και προμήθειες. Καλύτερα πάνε από μια τράπεζα Eurobank και κάνε τις πληρωμές. Αλλιώς μέσα το ebanking της Πειραιώς έχει αντίστοιχα επιλογές για μεταφορά σε λογαριασμό άλλης τράπεζας και για πληρωμή πιστωτικής άλλης τράπεζας.

Δημοσ.

Θέλει να δεις τον τιμοκατάλογο της κάθε τράπεζας. Το καλύτερο για μένα, κι εφόσον έχεις λογαριασμό στην Eurobank, κάνεις κι εκεί ebanking και κατόπιν καταθέτεις τα χρήματα από το ΑΤΜ που κάνει απευθείας την κατάθεση στον λογαριασμό και μετά τις πληρωμές από το ebanking. Ξέρω ότι είναι παραπάνω διαδικασία, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν συμφέρει να πληρώνεις κερατιάτικα στις τράπεζες.

Δημοσ.

Δηλαδη παω στο ¨¨Μεταφορά σε άλλη Τράπεζα / Έμβασμᨨ;
Και στην επιβάρυνση εξόδων τι επιλέγω; SHA - Επιθυμώ να επιβαρυνθώ μόνο με τα έξοδα της Τράπεζας μου ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.γαντια/μάσκα

2.καρτα Πειραιώς/ανάληψη ποσού απο atm (Πειραιώς προφανώς)

3.καρτα eurobank/κατάθεση ποσού σε atm(eurobank προφανώς)

4. Εαν ο λογαριασμός δανείου δεν έχει συνδεθεί με την κάρτα, κάνεις την μτφ απο τον λογ/σμο που έπεσαν τα χρήματα, στον λογ/σμο που εξυπηρετεί το δάνειο (e-banking προφανώς).

Με τον ίδιο τρόπο (βάζεις πιστωτική στο βήμα 3.) θα κάνεις την 2η πληρωμή. (Αλλά μπορείς να μείνεις στο αρχικό βήμα 3. κ να πληρώσεις μέσω e-banking παρόλα αυτά).

Καμία προμήθεια με αυτό τον τρόπο

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, perelevas είπε

Δηλαδη παω στο ¨¨Μεταφορά σε άλλη Τράπεζα / Έμβασμᨨ;
Και στην επιβάρυνση εξόδων τι επιλέγω; SHA - Επιθυμώ να επιβαρυνθώ μόνο με τα έξοδα της Τράπεζας μου ;;

Αν επιλέξεις αυτό, δεν ξέρω τι γίνετε σε περίπτωση που χρεώνει και η άλλη η τράπεζα προμήθεια. Αν χρεώνει λογικά θα στην κρατήσει από το ποσό που μεταφέρεις οπότε δεν θα κατατεθεί όλο το ποσό για την δόση.

Δημοσ.

Από οποιαδήποτε τράπεζα μπορείς να κάνεις έμβασμα σε άλλη τράπεζα. Απλά υπάρχει προμήθεια

Η συνήθης πρακτική είναι με επιλογή με ένδειξη SHA, όπου η τράπεζα από την οποία θα γίνει το έμβασμα έχει προμήθεια 1€ (ισχύει σε όλες και είναι στάνταρτ) και η τράπεζα λήπτης ανάλογα τον τιμοκατάλογο που έχει, από 2€-4€.

Γίνεται όμως και με ένδειξη OUR όπου όλη η προμήθεια καταβάλλεται στην τράπεζα δότη, με το πόσο ανάλογα τον τιμοκατάλογο να κυμαίνεται στα 2€-4€.

Σε κάποιες τράπεζες υπάρχει δωρεάν εισερχόμενο ή εξερχόμενο έμβασμα αλλά εξαρτάται το είδος του τραπεζικού λογαριασμού και το ποσό.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κοιτάμε τους τιμοκαταλόγους των τραπεζών που μας ενδιαφέρουν, για να μάθουμε τις προμήθειες που έχει η κάθε μία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...