Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

υπάρχει ένα hype ότι αυτή η κονσόλα θα μπορεί να τρέχει τα πάντα άψογα αλλά με την μονη διαφορά σε χαμηλότερη ανάλυση. Και εγώ θα ήθελα να είχα μια όμορφη κονσολίτσα 200 ευρώ φτηνότερη από την μεγάλη και να παίζω όλα τα game για τα επόμενα 2-3 χρόνια κανονκά.

Δυστυχώς το τι θέλουμε με την πραγματικότητα δεν συμβαδίζουν σχεδόν ποτέ και όλοι γνωρίζουμε ότι το hardware δεν λειτουργεί με αυτό το τρόπο δλδ έριξες την ανάλυση και παίζεις νέας γενιάς game έτσι απλά κυρίως όταν έχουν τόσο χαοτικές διαφορές στα spec τους η μεγάλη έκδοση με την μικρή. 

Το ερώτημα είναι, γιατί να πάρεις την φθηνότερη κονσόλα όταν είσαι Bitcoin λεφτάς;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, malias4 είπε

Μωρε φορητη κονσολα βγαλανε τα αλανια 🥰 πραγματικα πολυ μικρη !!

766F65D3-B923-4FC6-8EFB-8C86FC7C022C.jpeg

Χωρίς να ξέρω, είμαι βέβαιος ότι έχουν αλλάξει πολλά στο τμήμα σχεδιάσης από το One S και μετά. Ήδη το OG Xbox ήταν τέρμα ογκώδες όπως και το Xbox One. Και όλα αυτά με το τροφοδοτικό εκτός κονσόλας. Πλέον φτιάχνουν κονσόλες τούμπανα, αρκετά μαζεμένες, αθόρυβες χωρίς το brick του τροφοδοτικού. Όταν δοθεί και το PS5 σε youtubers και γίνουν οι συγκρίσεις, η διαφορά στο μέγεθος θα είναι πολύ μεγάλη. Εγώ που μετακινούμαι αρκετά συχνά, είναι μονόδρομος το Series S, αλλά ακόμα και το X μεταφέρεται πιο εύκολα σε ένα backpack. Το PS5 από την άλλη μπορεί να δείχνει πιο premium αλλά από εργονομία τίποτα, αν το βάλεις σε ένα backpack δύσκολο να αντέξουν τα πλαστικά που προεξέχουν, άσε που δε νομίζω να χωράει σε καμία τσάντα πλάτης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όπως ακούμε, η ποιότητα κατασκευής θα είναι στο ταβάνι,άκουσα απο το διαδίκτυο πως το έχουν δοκιμαστεί απο συνθήκες ερήμου ως "πολικές" και οτι είναι ακόμη πιο αθόρυβο απο το One X που δεν ακουγότανε με τίποτα ! 😯

Επεξ/σία από ELMastas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...