Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, περιμένω ένα δέμα από DHL εξωτερικού, είδα ότι είναι από τις 15 εδώ (Αθήνα) αλλά δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση ποια  θα αναλάβει να το "φέρει" Κέρκυρα που δεν υπάρχει παράρτημα της συγκεκριμένης κούριερ εδώ. Έστειλα ένα μέιλ στην φόρμα επικοινωνίας που έχουν εδώ και 2 ημέρες αλλά καμία εξέλιξη. Κάποια ιδέα;

Είναι από Αμερική, δεματακι μικρό - συγκεκριμένα ποντίκι από RMA ( Glorious Mouse ) 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Καλησπέρα, περιμένω ένα δέμα από DHL εξωτερικού, είδα ότι είναι από τις 15 εδώ (Αθήνα) αλλά δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση ποια  θα αναλάβει να το "φέρει" Κέρκυρα που δεν υπάρχει παράρτημα της συγκεκριμένης κούριερ εδώ. Έστειλα ένα μέιλ στην φόρμα επικοινωνίας που έχουν εδώ και 2 ημέρες αλλά καμία εξέλιξη. Κάποια ιδέα;

Είναι από Αμερική, δεματακι μικρό - συγκεκριμένα ποντίκι από RMA ( Glorious Mouse ) 

Πόσο πλήρωσες ταχυδρομικά;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Να σε ρωτήσω...Σε ποιά χώρα ζεις εσύ; 🙄

Δεν έχεις αίσθηση του κυριότερου σοβαρού προβλήματος που επικρατεί στον κόσμο; 🙄

https://www.thepresident.gr/2020/03/21/ekdothike-i-apofasi-apagoreysis-metakinisis-me-ploia-kai-apoploy-idiotikon-skafon/

ΜΦΧ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, spartak1 είπε

Πόσο πλήρωσες ταχυδρομικά;

Το έστειλαν με δικά τους έξοδα. 

0 ευρώ.

Με DHL EXPRESS φαίνεται ως τρόπος αποστολής. 

Shipping method

DHL: Globalmail Packet (8-20 days) $10.15

17 λεπτά πριν, kormos είπε

Δεν έχεις αίσθηση του κυριότερου σοβαρού προβλήματος που επικρατεί στον κόσμο; 🙄

https://www.thepresident.gr/2020/03/21/ekdothike-i-apofasi-apagoreysis-metakinisis-me-ploia-kai-apoploy-idiotikon-skafon/

ΜΦΧ

Για εμπορικού τύπου μετακινήσεις δεν έχει διακοπεί νομίζω διαφορετικά ΔΕΝ θα είχαμε τρόφιμα κ θα είχε καταρρεύσει όλος ο κόσμος ειδικότερα νησια σε 12 ώρες. Ναι ξέρω για τον corona virus. Εδώ σε μας είναι σαν Σάββατο απόγευμα στο νησί. Δεν επικρατεί ούτε χάος ούτε πανικός. Ψυχραιμία μόνο. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, moutsa είπε

Επικοινώνησε με τη speedex.

Αθηνα εστω η SpeedEx ουδεμια σχεση δεν εχει με την DHL Courier, τωρα αν στα νησια τα δινουν τα πακετα σε αυτους αυτο δεν το γνωριζω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Το έστειλαν με δικά τους έξοδα. 

0 ευρώ.

Με DHL EXPRESS φαίνεται ως τρόπος αποστολής. 

Shipping method

DHL: Globalmail Packet (8-20 days) $10.15

Για εμπορικού τύπου μετακινήσεις δεν έχει διακοπεί νομίζω διαφορετικά ΔΕΝ θα είχαμε τρόφιμα κ θα είχε καταρρεύσει όλος ο κόσμος ειδικότερα νησια σε 12 ώρες. Ναι ξέρω για τον corona virus. Εδώ σε μας είναι σαν Σάββατο απόγευμα στο νησί. Δεν επικρατεί ούτε χάος ούτε πανικός. Ψυχραιμία μόνο. 

Θα το παραλάβεις απο ΕΛΤΑ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

ΜΦΧ

Μάλλον εσύ φίλε μου ζεις σε άλλη χώρα ή απλά δεν κατανοείς αυτά που ακούς - διαβάζεις…

Για πες και σε εμάς που διάβασες ότι απαγορεύονται οι Εμπορικές Μετακινήσεις είτε με πλοία ή αεροπλάνα ή οδικός;;;;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Εγω μπερδευτηκα λιγο, απο πανω λεει DHL Express και απο κατω DHL Global Packet (το πρωτο ειναι ξεκαθαρα κουριερ, το δευτερο μαλλον ΕΛΤΑ).

Μαλλον το 2ο ισχυει, το πρωτο ειναι απλα υποθεση του TS.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Ωχ κ έστειλα μήνυμα στη Speedex να ρωτήσω χααχ. Αρα περιμένω κάποιο χαρτάκι από Ελτα. Ευχαριστώ

35 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εγω μπερδευτηκα λιγο, απο πανω λεει DHL Express και απο κατω DHL Global Packet (το πρωτο ειναι ξεκαθαρα κουριερ, το δευτερο μαλλον ΕΛΤΑ).

Μαλλον το 2ο ισχυει, το πρωτο ειναι απλα υποθεση του TS.

IMG_20200321_132303.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ωχ κ έστειλα μήνυμα στη Speedex να ρωτήσω χααχ. Αρα περιμένω κάποιο χαρτάκι από Ελτα. Ευχαριστώ

IMG_20200321_132303.jpg

Δεν βγαζω ακρη, πανω σου λεει DHL Express (και αρα το πολυ μεχρι 1 εβδομαδα παραδοση απο οπουδηποτε - εκτος αν κατι κρατηθει στο τελωνειο πχ / εκτος αν τα τζιμανια αναφερονται στην DHL ως DHL Express πχ) και απο κατω σου λεει DHL Globalmail Packet (εως 20 μερες). Το μονο σιγουρο ειναι πως θα σου ερθει.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν βγαζω ακρη, πανω σου λεει DHL Express (και αρα το πολυ μεχρι 1 εβδομαδα παραδοση απο οπουδηποτε - εκτος αν κατι κρατηθει στο τελωνειο πχ / εκτος αν τα τζιμανια αναφερονται στην DHL ως DHL Express πχ) και απο κατω σου λεει DHL Globalmail Packet (εως 20 μερες). Το μονο σιγουρο ειναι πως θα σου ερθει.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...