Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

Χαχα πολύ γέλιο. Λέει ο άλλος πριν «είμαστε τελευταίοι στην Ευρώπη σε τεστ. Λέει ο ίδιος ακόμα πιο πριν: «Την Ελλάδα γιατί τη συγκρίνετε με την Ευρώπη?»  (που έχουμε λίγα κρούσματα). Με τα Βαλκάνια να την συγκρίνετε 😂 Ε ρε γλέντια. Αλλαγή πλεύσης κατά το δοθούν και κατά το πως σας συμφέρει.. Φτάνει να κάνουν την κριτική τους ε;

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο πλευρές... Οι αγαπάμε Τσιόδρα και τα τρώμε όλα άκριτα και αμάσητα και οι (ας πάρουμε τον δικό σου χαρακτηρισμό) γκρινιάρηδες. Βέβαια υπάρχουν και ενδιάμεσες αποχρώσεις.

Οι ακραίοι και των δύο αποχρώσεων είναι σπαστικοί για'μενα, όμως οι περισσότεροι "αγαπάμε Τσιόδρα" είναι ακραίοι!!!! Επίσης, σημαντικό είναι η απάντηση στην ερώτηση: "τι είναι προφανές" γι'αυτό τον λόγο η κριτική και ο προβληματισμός έχουν περισσότερο σημασία/αξία. Αν εγώ φτιάξω ένα μινι-άρθρο εδώ μέσα για το πως πολλοί αγνοούν τις επιπτώσεις όλων αυτών που ζούμε (η απώλεια της εγγύτητας κυρίως) στον τρόπο ζωής μας και στην δημοκρατία μακροχρόνια ...θα είναι περισσότερο χρήσιμο απ'το να γράψει κάποιος "Τσιόδρας και ξερό ψωμί, αστα διαλα ρε γκρινιάρηδες".

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Οι επαναστατες λοιπον ειχαν ραντεβου και μαζευτηκαν απο ολες τις περιοχες της αττικης, δεν ειναι οπως στο σχολειο. 

Οι επαναστατες μαζευτηκαν από παντού να φωνάξουν... "εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, με παρτυ στη πλατεία, αντίσταση και πάλι"... Και να πιουν καμία περίπτερο-μπύρα και οι διμοιρίες τα ματ σκάσανε χωρίς να φοράνε μάσκες ο ένας δίπλα στον άλλον όπως δείξανε τα βίντεο να τους διαλύσουν.... 

Κλασσικό Χ στο ρεσιτάλ βλακειας και από τις 2 πλευρές 😊

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δηλαδή τώρα στ' αλήθεια απάντησες στα σοβαρά στο επιχείρημα που συγκρίνει σχολείο με πλατεία;

Ναι γιατι δεν ειναι ο μονος που χρησιμοποιει αυτο το επιχειρημα της πλακας. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gthe είπε

Οι επαναστατες μαζευτηκαν από παντού να φωνάξουν... "εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, με παρτυ στη πλατεία, αντίσταση και πάλι"... Και να πιουν καμία περίπτερο-μπύρα και οι διμοιρίες τα ματ σκάσανε χωρίς να φοράνε μάσκες ο ένας δίπλα στον άλλον όπως δείξανε τα βίντεο να τους διαλύσουν.... 

SARS-CoV-2 έχουμε, όχι Η1Ν1, δεν υπάρχει θέμα στην 2η ομάδα. :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gthe είπε

Εγω παντως αρχιζω να σκεφτομαι οτι χρησιμοποιουν παλι τους χρησιμους ηλιθους επαναστατες αναρχικους για να παρουν μετρα επειδη θα φταιει ο κοσμος. Ειναι οι ιδιοι που χαλανε συγκεντρωσεις και καταστρεφουν αυτοκινητα. Ευχομαι να κανω λαθος, αλλα αν δω να αρχισει να γινεται οργανωμενο κινημα αντιδρασης με τα καναλια να παρακαλανε για live επισοδια, (τετοια διαβαζω σε διαφορα site) η υποψια μου θα γινει βεβαιοτητα.

9 λεπτά πριν, gthe είπε

ΛΟΛ,  ... και παλι οπως λεμε ξανα και ξανα? Το εχω ξαναδιαβασει με αυτη την εκδοχη αλλα για παλη  μιλαει το συνθημα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gthe είπε

Όχι θα έπρεπε να σκάσουρ μάσκες σαν το V for Vendetta οι μεν και οι δε με μάσκες δακρυγόνων, να παίξουν ξύλο.

Η πολύ τηλεόραση βλάπτει και φοβάστε να ζήσετε. 

Δουλεύω χωρίς σταματημό από τις καραντίνες, συναναστρεφομαι με κόσμο από μαύρους, άσπρους κίτρινους μέχρι και από Σενεγάλη (από γαλλική αποικία) και δεν έχουμε πάθει τίποτα 11 άτομα επιχείρηση.

Εγώ αντιθέτως με εσάς που κοιτάτε τιβι/ίντερνετκαι τα γράφετε εδώ είμαι από την άλλη πλευρά, συνεχίζω όρθιος όπως εσείς αλλά με λιγότερο δράμα.

Cheers

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Στις επιχειρήσει όλα είναι καλά;Στις βιομηχανίες;Στα σχολεία; Στις λαϊκές; Στα σούπερ μάρκετ;Μόνο στις πλατείες υπάρχει το πρόβλημα; Όποιος φοβάται ας μείνει σπίτι του να δει Χαρδαλιά και Τσιόδρα στο ΣΚΑΪ. Η ζωή δεν σταματάει. Αφήστε μας να ζήσουμε.

Σιγά μην χαλάσω την ζωή μου για μια απλή γρίπη.

Θα κανεις αυτο που λεει ο χαρδαλιας θες δε θες ομως, και θα παρεις και τηλεφωνο στο  1520 (μη ξεχνιομαστε) για παραπονα μη τηρησης των μετρων σε επιχειρησεις και μαγαζια.

Επεξ/σία από Curtis76
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε

Όχι θα έπρεπε να σκάσουρ μάσκες σαν το V for Vendetta οι μεν και οι δε με μάσκες δακρυγόνων, να παίξουν ξύλο.

Δουλεύω χωρίς σταματημό από τις καραντίνες, συναναστρεφομαι με κόσμο από μαύρους, άσπρους κίτρινους μέχρι και από Σενεγάλη (από γαλλική αποικία) και δεν έχουμε πάθει τίποτα 11 άτομα επιχείρηση.

Εγώ αντιθέτως με εσάς που κοιτάτε τιβι/ίντερνετκαι τα γράφετε εδώ είμαι από την άλλη πλευρά, συνεχίζω όρθιος όπως εσείς αλλά με λιγότερο δράμα.

Cheers

H πολλή κλεισούρα πειράζει τα μυαλά του κόσμου αυτό είναι αλήθεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Εγω παντως αρχιζω να σκεφτομαι οτι χρησιμοποιουν παλι τους χρησιμους ηλιθους επαναστατες αναρχικους για να παρουν μετρα επειδη θα φταιει ο κοσμος. Ειναι οι ιδιοι που χαλανε συγκεντρωσεις και καταστρεφουν αυτοκινητα.

Τώρα πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω και τι ηλικία έχεις (αν είσαι μικρός ή όχι) δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε; Μαζευτηκαν εκεί 200 κακομαθημένα να αράξουν με μπυριτσες, παρτάκι μούσικουλα, κανα γάρο κτλ... Σκασανε "όργανα",από κάναν λιωμένο έφυγε καμία μπύρα.... Ε και δεν θέλει και πολύ να ξεκινήσει το πάρτυ και από τις 2 πλευρές 😊 Τα πιο κανονικά πιτσιρίκια λακισανε, μείνανε μερικοί. 

Εγώ κρίνω και τις 2 πλευρές, υπάρχει οδηγία για μάσκα.Αν δεν φοράνε δλδ οι αστυνομικοί και καλά να δώσουν το καλό παράδειγμα.... Τι συζητάμε; 

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή παιζει από οτι βλέπω πολύ ο απλοικός όρος "πάρτυ" , λιγο να το διορθώσουμε :

Δεν υπήρξε κανένα "πάρτυ" παιδια..και ούτε θα υπάρξει.. υπάρχει συγκέντρωση απλών πολιτών και οποιασδήποτε ηλικίας σαν αντίδραση για αυτά που ήδη έχουν συμβεί και για αυτά που προετοιμάστηκαν εντέχνως από την γνωστή "επιστημονική" παρέα..να συμβούν στο μέλλον... "πάρτυ" αναφέρεται από τα καθεστωτικά κανάλια για να υποβαθμίσουν το θέμα. Υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή.

Από το ξεκίνημα αυτής της ιστορίας όποιος καταλαβαίνει ... καταλαβαίνει... Καθίστε σπίτι σας και προστατεψτε την πάρτη σας και το φόβο ΣΑΣ κάποιοι..καναπεδάκο - ευαγγελάτο - και καμιά παραγγελία. "Μείνετε σπίτι"

Επεξ/σία από apostolosl
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Cheers

Μπορεις και τα κανεις ολα αυτα ομως, επειδη καποιοι αποφασισαν και ο περισσοτερος κοσμος τους ακουσε, οποτε μπορεις να απολαυσεις τις ηρεμες μερες που εχουμε, αλλα για να τις εχουμε για πολυ ακομα, καποιοι ξαναπηραν καποια μετρα και οι περισσοτεροι πρεπει παλι να τα εφαρμοσουν. Στη πλατη μας τα κανεις αυτα που κανεις αλλα οκ, εγω δεν εχω προβλημα, αφου φαινεται οτι παμε καλα. Αν ομως προκαλεσεις τη ζηλια και σε ακουσουν αρκετοι, δε θα βρισκεις κινεζους και μαυρους και σενεγαλεζους να συζητηας.

Επεξ/σία από Curtis76
Δημοσ.

εαν  αμφισβητήσω το Τσιόδρα σ ένα θέμα που το ονομάζουν ''είμαστε σε πόλεμο'' και κάνει ο Πρωθυπουργός διάγγελμα, είναι προφανές ότι δεν ξαναπρόκειται να πειθαρχήσω σε ότιδήποτε άλλο μετά απ αυτήν την κατάσταση...και ποια είναι η αστυνομία που θα με σταματήσει για κράνος? και ποια ειναι η εφορία που θα μου βάλλει πρόστιμο για φοροδιαφυγή? εδω έχω πόλεμο και δεν ακούω τις αρχές...Θα πειθαρχησω αργότερα σε κατάσταση ηρεμίας?  Κάπως έτσι ενθαρρύνουμε να σκέφτονται οι πολίτες και μετά αυτό δεν έχει μάζεμα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι δύο πρωτεΐνες που αξιοποιεί ο ιός - Γιατί ορισμένες φορές το ισχυρό ανοσοποιητικό μετατρέπεται σε «αχίλλειο πτέρνα«

Από άρθρο εφημερίδας

Τέρμα ,η άθληση ,τα φρούτα κ τα λαχανικά.Φύγαμε ...για δίπιτο!😝

Δημοσ.

Μετά από εκατοντάδες σελίδες και ακόμα υπάρχουν απορίες στα βασικά. Μια διαφορά 20% στην μεταδοτικότητα μπορεί να κάνει την διαφορά να σταματήσει τελείως αυτό το κύμα του ιού από το να κολλήσουν όλοι. Οπότε αν τα παιδιά πάνε σχολείο δεν είναι ισοδύναμο με το αφού πάνε σχολείο γιατί να μην μαζεύονται και έξω από τα take away πάρτυ. Τι να κάνουμε, η πιθανότητα έχει προσθετικές ιδιότητες. Αν κόψεις 20% από αυτά που κάνεις μειώνεται 20% το πόσους κολλάς. Η οικονομία δεν πρόκειται να λειτουργήσει κρύβοντας τον ιό κάτω από το χαλί. Κανένας δεν θα μαντρωθεί στο ελληνικό ξενοδοχείο και στην ταβέρνα στην νάουσα της πάρου αν υπάρχει ενεργό επιδημικό κύμα. Οπότε μην πειθαρχείτε καθόλου στους σκορδαλιαδες και στους ψάλτες, μόλις διαλύσετε τελείως το ίματζ της Ελλάδας σαν τουριστικό προορισμό θα στρώσει και η οικονομική σας κατάσταση.

Αυτός δεν καταλαβαίνει από οικονομία να πει στον τραμπ να σουτάρει τον φάουτσι.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, adi32 είπε

Δεν υπάρχει σωτηρία. 

Σε 10 μέρες πάλι απαγόρευση κυκλοφορίας 

Aν εχουμε 50 κρουσματα Βεροια θα πρεπει να εχουν απαγορευση κυκλοφοριας στην  Ναξο?

Αν εχουμε 50 κρουσματα Παξους θα πρεπει να εχουν απαγορευση κυκλοφοριας στην Αττικη?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...