Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : ................................................................600-700 ευρώ χωρίς να υπάρχει πρόβλημα να ανέβω λίγο

Χρήση υπολογιστή : ......................................................................Επεξεργασία εικόνας και λίγο βίντεο 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:...................... Adobe Creative Cloud

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?........................................Έχω οθόνη Thomson 4K Smart TV 50UE6400 (αυτήν έχω και τώρα)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι.... όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε:......................................... Ρόδο

θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα. .......................................Μέχρι δύο καταστήματα για τα μεταφορικά

το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα........................................  Όχι

Έχω ήδη κάρτα γραφικών Sapphire radeon RX 550 4GB και SSD Sandisk Extreme PRO M2 NVMe 3D SSD 1 TB που θα χρησιμοποιήσω,

Θέλω ένα μεγάλο μηχανικό σκληρό μάλλον στα 4 TB, και κουτί με καλό αερισμό χωρίς λεντ. Σκέφτομαι μία μνήμη 16 ώστε να πάω γρήγορα στα 32 αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θες να κάνεις επεξεργασία εικόνας και βιντεο σε τηλεόραση ? Το έχεις δοκιμάσει ? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι 4Κ και κάνω ήδη επεξεργασία φωτογραφίας χωρίς κανένα πρόβλημα

Να πω πως το σκέφτομαι εγώ μια και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο το θέμα επεξεργασία γραφικών και βίντεο

AMD R5 3600            210
MSI B450M PRO VDH        70
Μνήμη 2Χ16GB DDR4 3200Mhz (θέλω πρόταση)    180
TOSHIBA P300 4TB SATA III        100
Corsair CX 550             70
κουτί                             60 (θέλω πρόταση) 

Σύνολο 700

πείτε μου γνώμες και προτάσεις για κουτί και μνήμες.

Έλεγα να πάω σε μία 16 μνήμη για να μείνω κοντά στα 600 και παίρνω την άλλη μόλις βγούμε από την καραντίνα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

Είναι 4Κ και κάνω ήδη επεξεργασία φωτογραφίας χωρίς κανένα πρόβλημα

Να πω πως το σκέφτομαι εγώ μια και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο το θέμα επεξεργασία γραφικών και βίντεο

AMD R5 3600            210
MSI B450M PRO VDH        70
Μνήμη 2Χ16GB DDR4 3200Mhz (θέλω πρόταση)    180
TOSHIBA P300 4TB SATA III        100
Corsair CX 550             70
κουτί                             60 (θέλω πρόταση) 

Σύνολο 700

πείτε μου γνώμες και προτάσεις για κουτί και μνήμες.

Έλεγα να πάω σε μία 16 μνήμη για να μείνω κοντά στα 600 και παίρνω την άλλη μόλις βγούμε από την καραντίνα

Από 170€ ξεκινάει ο 3600 

Μνήμες: https://www.skroutz.gr/s/17350561/Crucial-Ballistix-Sport-LT-Red-32GB-DDR4-3000MHz-BLS2K16G4D30AESE.html

Κουτιά: https://www.skroutz.gr/s/16392471/Sharkoon-Pure-Steel-White.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia/m/797/CoolerMaster.html?keyphrase=Masterbox+NR600&o=CoolerMaster+Masterbox+NR600

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pcmasteralex είπε

Δεν νομιζω οτι μπορείς να κάνεις δουλειά στην TV. Καλο θα ηταν να προγραμματίσεις αγορά μόνιτορ στο κοντινό μέλλον.

Ευχαριστώ για την άποψή σου, δεν είδες φαντάζομαι που είπα ότι ήδη δουλεύω σε αυτή την οθόνη χωρίς κανένα πρόβλημα

2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Από 170€ ξεκινάει ο 3600 

Ευχαριστώ, χρειάζομαι άλλη ψύκτρα για τον επεξεργαστή; καμία πρόταση;

Δημοσ.

Οχι, το ειδα. Απλα στο βίντεο δεν βολεύει καθόλου η tv. Το λεω απο προσωπική εμπειρία. Αν το κάνεις για χόμπυ, δεν θα έχεις θέμα. Αν το κάνεις επαγγελματικά, ισως να χρειαστεί κάποια στιγμή το μόνιτορ, γιατί η tv θα σε δυσκολεύει. Φιλικά πάντα η συμβουλή. Καλές αγορές!

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, pcmasteralex είπε

Οχι, το ειδα. Απλα στο βίντεο δεν βολεύει καθόλου η tv. Το λεω απο προσωπική εμπειρία. Αν το κάνεις για χόμπυ, δεν θα έχεις θέμα. Αν το κάνεις επαγγελματικά, ισως να χρειαστεί κάποια στιγμή το μόνιτορ, γιατί η tv θα σε δυσκολεύει. Φιλικά πάντα η συμβουλή. Καλές αγορές!

ευχαριστώ πολύ, χόμπι είναι

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

ευχαριστώ πολύ, χόμπι είναι

Στο θέμα κουτί ρίξε μια ματιά και στο cougar mx 330-g

Και σε τροφοδοτικό κοίτα καλύτερα αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/11891112/Gigabyte-G750H.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...