Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν 2 μέρες το βράδυ ξαφνικά πέσανε η ασφάλειες του ρευματος στο σπίτι μου όταν κατάφερα και επανήλθε το ρεύμα ανακάλυψα ότι αίτια ήταν το τροφοδοτικό του σταθερου υπολογιστή δεν άνοιγε μετά οποτε δεν είμαι 100% σίγουρος αλλα μαλών έχει καεί το τροφοδοτικό πως μπορώ να ξερω πριν αγοράσω άλλο ότι δεν έχει πάθει ζημιά και ο υπόλοιπος υπολογιστής πχ μητρική

Επεξ/σία από markon
Δημοσ.

Δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό, προυπόθεση να γνωρίζεις χωρίς να μεγαλώσεις την όποια ζημιά αν υπάρχει και αν δεν μπορείς ο ίδιος πρέπει να πληρώσεις κάποιο τεχνικό προφανώς

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικα φιλε μου δεν θα σου εχει "παρει" τιποτα αλλο μαζι,

το εχω παθει 2 με 3 φορες σε παλια pc (intel core 2 duo Κλπ)και με no name τροφοδοτικα τις πλακας και ποτε δεν μου πηρε αλλο εξαρτημα μαζι.

οπως ειπε ο φιλος βρες ενα τροφοδοτικο προχειρο απο καπου και δοκιμασε να ανοιξεις το pc

αν δεν ανοιξει κοιτα μετα μητρικη, 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν μπορούσα να τον ανοίξω θα τα ήξερα δεν τα θυμώναμε όλα από έξω παντός η μητρική είναι της gigabyte ο επεξεργαστής είναι intel i7 CPU 860 2.80GHz κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 5800 Series

μνήμη 16 GB από τα οποια αναγνώριζε μονο τα 8 λογο παλιας μητρικής και το τροφοδοτικό είναι μοντέλο HP-1000-G14C

http://www.highpowersupply.com/hp1000g14c.html 

δεν ξέρω εάν επισκευάζετε το ίδιο το τροφοδοτικό άλλα τώρα 12-13 χρονια που το έχω εχει σταθει σκυλί έχει δουλέψει ώρες ατελείωτες

Επεξ/σία από markon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό τροφοδοτικό φαίνεται, αν και δεν έχω ξανακούσει αυτή την μάρκα. Μετά από ρίξημο ασφάλειας δεν νομίζω ότι και να επισκευαστεί μετά θα είναι και για πολλά-πολλά. Πάντως το σύστημα (δε ζήτησα να πείτε απ' έξω τα χαρακτηριστικά, ό,τι φαίνεται) είναι καλό για καθημερινή και λίγο πιο απαιτητική χρήση. Αν έχετε κάποιον γνωστό, όπως είπαν και οι παραπάνω, δανιστείτε ένα τροφοδοτικό για τη δοκιμή, αλλιώς αγοράζετε καινούριο (τουλάχιστον με πιστοποίηση 80Plus Bronze -ιδανικά Gold- και εντάξη 850W είναι αρκετά για αυτό το σύστημα, ακόμα και για αναβάθμιση) και κάνετε τη δοκιμή, αν δεν πάτε για ψώνια.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Μετά από ρίξημο ασφάλειας δεν νομίζω ότι και να επισκευαστεί μετά θα είναι και για πολλά-πολλά

Επιστημονική ανάλυση όχι μαλακίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...