dance4fun Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Έχω κανονικά σύνδεση ιντερνέτ μπορώ να συνδεθώ παντού facebook , youtube , twich κλπ... άλλα το ειδικονιδιο με βγάζει οτι είμαι εκτός και έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιησω VPN.. έχετε κάποια λύση ?? ευχαριστώ πολύ...
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, dance4fun είπε Έχω κανονικά σύνδεση ιντερνέτ μπορώ να συνδεθώ παντού facebook , youtube , twich κλπ... άλλα το ειδικονιδιο με βγάζει οτι είμαι εκτός και έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιησω VPN.. έχετε κάποια λύση ?? ευχαριστώ πολύ... Η εικόνα που παραθέτεις γράφει ξεκάθαρα ότι δεν έχεις Internet. Κάνε έλεγχο στο router σου και στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου...
bromiaris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, kormos είπε Η εικόνα που παραθέτεις γράφει ξεκάθαρα ότι δεν έχεις Internet. Κάνε έλεγχο στο router σου και στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου... Και σε εμένα έχει τύχη να έχω το σήμα με την υδρόγειο και να λέει ότι δεν έχω ίντερνετ, αλλά να συνδέομε κανονικά.
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Και σε εμένα έχει τύχη να έχω το σήμα με την υδρόγειο και να λέει ότι δεν έχω ίντερνετ, αλλά να συνδέομε κανονικά. Εδώ στις εικόνες δείχνει καθαρά όμως ότι υπάρχει θέμα στη σύνδεση ή στη συσκευή που παρέχει το ίντερνετ...
antbyron Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) TS κάνε disable και μετά enable την κάρτα δικτύου για να στρώσει. Μπορείς να κάνεις και troubleshooting μήπως έρθει στα ίσια του. Αν δεν στρώσει, κλείσε και ξανά άνοιξε το ρουτερ. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από antbyron
dance4fun Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, kormos είπε Η εικόνα που παραθέτεις γράφει ξεκάθαρα ότι δεν έχεις Internet. Κάνε έλεγχο στο router σου και στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου... Οπως προανέφερα έχω κανονικά ιντερνέτ γιατι συνδέομαι κανονικά σε όλα τα site .. 6 ώρες πριν, bromiaris είπε Και σε εμένα έχει τύχη να έχω το σήμα με την υδρόγειο και να λέει ότι δεν έχω ίντερνετ, αλλά να συνδέομε κανονικά. To εχεις λυσει το θεμα ή το εχεις ακομα?? Vpn μπορεις να χρησιμοποιησεις ή σου λεει οτι δεν εχεις ιντερεντ ?? 4 ώρες πριν, kormos είπε Εδώ στις εικόνες δείχνει καθαρά όμως ότι υπάρχει θέμα στη σύνδεση ή στη συσκευή που παρέχει το ίντερνετ... Δεν εχει θεμα η συνδεση ουτε η συσκευη λειτουργει μια χαρα ... 3 ώρες πριν, antbyron είπε TS κάνε disable και μετά enable την κάρτα δικτύου για να στρώσει. Μπορείς να κάνεις και troubleshooting μήπως έρθει στα ίσια του. Αν δεν στρώσει, κλείσε και ξανά άνοιξε το ρουτερ. Το troubleshooting το εχω δοκιμασει και παλι το ιδιο μου βγαζει. Τι εννοεις με το "TS κάνε disable και μετά enable την κάρτα δικτύου για να στρώσει'' πως μπορω να το κανω ?? ευχαριστω
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 36 λεπτά πριν, dance4fun είπε Οπως προανέφερα έχω κανονικά ιντερνέτ γιατι συνδέομαι κανονικά σε όλα τα site .. To εχεις λυσει το θεμα ή το εχεις ακομα?? Vpn μπορεις να χρησιμοποιησεις ή σου λεει οτι δεν εχεις ιντερεντ ?? Δεν εχει θεμα η συνδεση ουτε η συσκευη λειτουργει μια χαρα ... Το troubleshooting το εχω δοκιμασει και παλι το ιδιο μου βγαζει. Τι εννοεις με το "TS κάνε disable και μετά enable την κάρτα δικτύου για να στρώσει'' πως μπορω να το κανω ?? ευχαριστω ok Ρίξε μια ματιά παρακάτω στο βίντεο... (αυτό είναι το σφάλμα που "παίρνεις".
dance4fun Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, kormos είπε ok Ρίξε μια ματιά παρακάτω στο βίντεο... (αυτό είναι το σφάλμα που "παίρνεις". Τα έχω δοκιμάσει και τα τρία βήματα , τα ξανά έκανα τώρα άλλα τίποτα , μόλις συνδέετε στο δίκτυο μου βγάζει κανονικά 5 γραμμές και σε δευτερόλεπτα μου βγάζει το εικονίδιο με την υδρόγειο άλλα συνεχίζω να έχω Internet κανονικά ...
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, dance4fun είπε Τα έχω δοκιμάσει και τα τρία βήματα , τα ξανά έκανα τώρα άλλα τίποτα , μόλις συνδέετε στο δίκτυο μου βγάζει κανονικά 5 γραμμές και σε δευτερόλεπτα μου βγάζει το εικονίδιο με την υδρόγειο άλλα συνεχίζω να έχω Internet κανονικά ... Ενημέρωση για τελευταίους Drivers ίσως στην κάρτα δικτύου;
dance4fun Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, kormos είπε Ενημέρωση για τελευταίους Drivers ίσως στην κάρτα δικτύου; Το windows update δεν λειτουργει βγαζει οτι δεν εχω ιντερνετ , ξερεις καποιο καλο προγραμμα??
kormos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, dance4fun είπε Το windows update δεν λειτουργει βγαζει οτι δεν εχω ιντερνετ , ξερεις καποιο καλο προγραμμα?? Θα μπεις στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή και θα τους κατεβάσεις.... Κοίταξε να κάνεις disable και το VPN για λίγο που έχεις (προσωρινά) γιατί δεν αποκλείεται να έχεις και δυσλειτουργίες από εκεί....
dance4fun Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, kormos είπε Θα μπεις στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή και θα τους κατεβάσεις.... Κοίταξε να κάνεις disable και το VPN για λίγο που έχεις (προσωρινά) γιατί δεν αποκλείεται να έχεις και δυσλειτουργίες από εκεί.... Μπηκα στη επίσημη σελιδα κατεβασα τους drivers αλλα και παλι τιποτα , και το vpn κλειστο ειναι ετσι και αλλιως γιατι μου δειχνει οτι δεν εχω internet
dance4fun Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 καποιος να εχει ιδέα απο το Site να μου πει τι να κανω?? ευχαριστω
dance4fun Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Vista32 είπε Mήπως το πρόβλημά σου σχετίζεται με αυτό; Οχι φιλε μου δεν είναι το ιδιο γιατι σε μένα δουλεύει το teams και το πρόβλημα το εχω καιρο τωρα και δεν μπορώ να βρω λυση ... 1 ώρα πριν, Vista32 είπε Mήπως το πρόβλημά σου σχετίζεται με αυτό; Το κυρίως πρόβλημα που δημιουργεί και τα άλλα ειναι η φωτογραφία νο.2 εφόσον εχω ίντερνετ και συνδέομαι κανονικά για ποιο λογο μου βγαζει στο εικονίδιο χωρις ιντερνετ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα