Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Έκανα μια πώληση πρόσφατα ενα αντικείμενο ανω των 200 ευρώ σε καλή κατάσταση οπου ο αγοραστής ζήτησε refund χωρίς λογο και χωρίς να μου στείλει πίσω το αντικείμενο . Ευτυχώς είχα προλάβει να τραβήξω τα λεφτά απο την paypal.

To θέμα ειναι οτι η συνδεδεμένη μου κάρτα με το paypal δεν έχει λεφτά αλλα έχω και λογαριασμό (χωρίς συνδεδεμένη κάρτα) που εχει. Μπορεί το paypal με κάποιο τρόπο να ζητήσει τα λεφτά απο εκείνον τον λογαριασμό;

Αν είναι να ανοίξω και άλλον λογαριασμό στην τράπεζα και να τα μεταφέρω εκεί.

Επεξ/σία από Dreamcatcher
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα. Στο paypal εχω τη Revolut και ενεργοποιω τις online συναλλαγές οποτε τις χρειάζομαι. Ασε τους αλλους να κουρευονται. 

Εχω ακουσει οτι κανουν διαφορες φουστιες με τα refund στο PayPal. 

Δημοσ.
20 minutes ago, Dreamcatcher said:

Καλησπερα,

Έκανα μια πώληση πρόσφατα ενα αντικείμενο ανω των 200 ευρώ σε καλή κατάσταση οπου ο αγοραστής ζήτησε refund χωρίς λογο και χωρίς να μου στείλει πίσω το αντικείμενο . Ευτυχώς είχα προλάβει να τραβήξω τα λεφτά απο την paypal.

To θέμα ειναι οτι η συνδεδεμένη μου κάρτα με το paypal δεν έχει λεφτά αλλα έχω και λογαριασμό (χωρίς συνδεδεμένη κάρτα) που εχει. Μπορεί το paypal με κάποιο τρόπο να ζητήσει τα λεφτά απο εκείνον τον λογαριασμό;

Αν είναι να ανοίξω και άλλον λογαριασμό στην τράπεζα και να τα μεταφέρω εκεί.

Μπορεί, αλλά αυτό εξαρτάται εάν εσύ έχεις δώσει το δικαίωμα στην paypal.

Αυτό θα το ελέγξεις με το εάν λέει Direct Debit Mandate: Incomplete ή Complete επιλέγοντας τον λογαριασμό που έχεις περάσει, είναι μαζί με τις κάρτες.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Μπορεί, αλλά αυτό εξαρτάται εάν εσύ έχεις δώσει το δικαίωμα στην paypal.

Αυτό θα το ελέγξεις με το εάν λέει Direct Debit Mandate: Incomplete ή Complete επιλέγοντας τον λογαριασμό που έχεις περάσει, είναι μαζί με τις κάρτες.

Σ ευχαριστώ.. Ήταν complete και το αφαίρεσα (πλέον λέει incomplete).

Μου έκανε εντύπωση που με άφησε βεβαία να το αλλαξω μιας και όλες τις άλλες επιλογές οσο εχω negative balance τις κόβει (αφαίρεση κάρτας,κλείσιμο account κτλπ).

Δημοσ.

Αυτο με αγχωνει με το Ebay και το Paypal, πες οτι στελνεις οντως κατι και ο αλλος κανει αμφισβητηση και πει οτι του εστειλες πετρες πχ η αν κανει την δουλεια του και μετα πει οτι δεν του κανει και θελει να το επιστρεψει, τι κανεις τοτε; Μπερδεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...