Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω λογαριασμό στο PayPal εδώ κι κάποια χρόνια αλλά όταν τον είχα φτιάξει, είχα βάλει το χαϊδευτικό μου  και όχι το όνομα που γράφει στην ταυτότητά μου. (Μιλάω μόνο για το όνομα και όχι το επώνυμο)

Υπάρχει κάποιος λόγος τώρα που πρέπει να αλλάξω το όνομα και να βάλω το πραγματικό, αυτό που λέει η ταυτότητα, αλλά εδώ κι μήνες που έχω στείλει 3-4 φορές αίτημα στην εξυπηρέτηση πελατών τους δεν έχω λάβει απάντηση.

Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία? Κατάφερε να αλλάξει το όνομά του?

(Η λύση να φτιάξω νέο email για νέο λογαριασμό PayPal δεν με ικανοποιεί)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Simos805 είπε

Καλησπέρα, έχω λογαριασμό στο PayPal εδώ κι κάποια χρόνια αλλά όταν τον είχα φτιάξει, είχα βάλει το χαϊδευτικό μου  και όχι το όνομα που γράφει στην ταυτότητά μου. (Μιλάω μόνο για το όνομα και όχι το επώνυμο)

Υπάρχει κάποιος λόγος τώρα που πρέπει να αλλάξω το όνομα και να βάλω το πραγματικό, αυτό που λέει η ταυτότητα, αλλά εδώ κι μήνες που έχω στείλει 3-4 φορές αίτημα στην εξυπηρέτηση πελατών τους δεν έχω λάβει απάντηση.

Ούτε εγώ είχα βγάλει άκρη.... Και "εγκατέλειψα" τη διαδικασία :) 

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ μία από τα ίδια, έχω κάνει τη διαδικασία 3 φορές και κάθε φορά μου ζητάνε έγγραφο αλλαγής ονόματος. Εγώ χρησιμοποίησα την αντιστοιχία του ονόματός μου στα Αγγλικά,και όχι το όνομά μου με λατινικούς χαρακτήρες. Μου έκαναν σύσταση στο ταχυδρομείο να το αλλάξω,καθώς διαφέρει από αυτό που αναγράφει η ταυτότητα και ίσως να έχω προβλήματα στην παραλαβή συστημένων.

Δεν θα βρείς άκρη, είναι πολύ δυσκοίλιοι.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Simos805 είπε

Εγώ ακολούθησα την διαδικασία για την αλλαγή του ονόματος και αν και πήρε 1-2 εβδομάδες παραπάνω απ' ότι αναγράφουν οι οδηγίες, ανέβασα το διαβατήριό μου και άλλαξαν το όνομα μου κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MiKe-Dee είπε

Εγώ ακολούθησα την διαδικασία για την αλλαγή του ονόματος και αν και πήρε 1-2 εβδομάδες παραπάνω απ' ότι αναγράφουν οι οδηγίες, ανέβασα το διαβατήριό μου και άλλαξαν το όνομα μου κανονικά.

Διαβατήριο δυστυχώς δεν έχω, έστειλα τον λογαριασμό μου του κινητού μου που αναγράφει το όνομά μου και την διεύθυνσή μου καθώς και την ταυτότητα μου, όμως στον λογαριασμό το όνομα είναι στα ελληνικά, πιστεύεις δεν θα το δεχτούν?

Δημοσ.

καθώς είχα ανοίξει επαγγελματικό λογαριασμό, μου είχαν ζητήσει αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και είχα στείλει την ταυτότητα. είμαι σχεδόν σίγουρο πως έχουν και Έλληνες στην εξυπηρέτηση πελατών τους. θα το δεχτούν αλλά θα αργήσει. είναι πολυ αργό

Δημοσ.

κανε minor changes κάθε 15 μερες

δηλαδή εάν σε λενε Chrisostomos αλλα ειχες βαλει Chris ξεκινα να αλλαζεις ή να προσθετεις γραμματα ανα τακτα (όχι πολύ κοντινα διαστήματα)

chriso

chrisos

chrisost

κτλ

υπαρχουν πιο απλες περιπτώσεις αλλα και πιο συνθετες , κάθε ονομα εχει τις δικες του πιθανότητες  

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Blacktan είπε

κανε minor changes κάθε 15 μερες

δηλαδή εάν σε λενε Chrisostomos αλλα ειχες βαλει Chris ξεκινα να αλλαζεις ή να προσθετεις γραμματα ανα τακτα (όχι πολύ κοντινα διαστήματα)

chriso

chrisos

chrisost

κτλ

υπαρχουν πιο απλες περιπτώσεις αλλα και πιο συνθετες , κάθε ονομα εχει τις δικες του πιθανότητες  

Εμένα είναι από Iosif (το πραγματικό) Simos (το χαϊδευτικό)... υπάρχει σωτηρία??

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μήπως θα μπορούσες να μας κάνεις ένα update αν έχεις τελικά νεότερα? Υπάρχει σωτηρία?

Επεξ/σία από Ocdesigner
Δημοσ.

Εγώ έφτιαξα δεύτερο λογαριασμό PayPal με το σωστό όνομα . Αφού είδα και αποειδα ότι δε το διορθώναν ....

μετεφερα όλα τα χρήματα στον νεο λογαριασμό .

μετα από 4-5 μήνες μπηκα στο παλιό λογαριασμό και είδα ότι το είχαν διορθώσει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...