george1807 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, spartak1 είπε Εδώ οι ίδιοι στη σελίδα τους δεν το λένε πάντως: https://www.revolut.com/help/more/security/is-my-money-safe As an electronic money institution, we are required to "safeguard" money we receive from (or for) customers like you. Because the account you hold with us is an electronic money account (not a bank account), your money is not covered by the Financial Services Compensation Scheme. Συμπέρασμα: Δεν είναι ακόμα τράπεζα σαν τη n26 τουλάχιστον για εμάς εδω που δε μας έχουν μεταφέρει ακόμα στη Λιθουανία Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά πρώτον καλύπτονται έτσι και αλλιως οι καταθέσεις απο τον βρετανικό αρμόδιο ρυθμιστή μέχρι 100000 και επιπλέον σιγά σιγά γίνεται η μεταφορά σε πληρη τραπεζική λειτουργια. Έχει εξασφαλίσει άδεια. Πλεον οι νέες καρτες εμφανίζονται ως debit ενω παλιά ήταν prepaid
spartak1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, george1807 είπε Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά πρώτον καλύπτονται έτσι και αλλιως οι καταθέσεις απο τον βρετανικό αρμόδιο ρυθμιστή μέχρι 100000 και επιπλέον σιγά σιγά γίνεται η μεταφορά σε πληρη τραπεζική λειτουργια. Έχει εξασφαλίσει άδεια. Πλεον οι νέες καρτες εμφανίζονται ως debit ενω παλιά ήταν prepaid Αδεια μπορεί να έχει. Οι λογαριασμοί όμως δεν έχουν ακόμα τα χαρακτηριστικά κανονικων τραπεζικών. Αδιάψευστος μαρτυρας η σελίδα τους, που παρέθεσα πριν Οσο για την κάλυψη μέχρι 100.000 από το 'Βρετανικό αρμόδιο ρυθμιστή' έχεις κανένα Link αξιόπιστο που να το πιστοποιεί;
george1807 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, spartak1 είπε Αδεια μπορεί να έχει. Οι λογαριασμοί όμως δεν έχουν ακόμα τα χαρακτηριστικά κανονικων τραπεζικών. Αδιάψευστος μαρτυρας η σελίδα τους, που παρέθεσα πριν Οσο για την κάλυψη μέχρι 100.000 από το 'Βρετανικό αρμόδιο ρυθμιστή' έχεις κανένα Link αξιόπιστο που να το πιστοποιεί; Έχω
billysvk Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Στις 3/4/2020 στις 3:39 ΜΜ, turbat0s είπε Εδώ πάντως λέει ότι και η revo είναι ήδη τράπεζα από πέρσι. Έκανα μια ερώτηση σε συγγενή μου που εργάζεται στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην World First. Ζήτησα πληροφορίες αφού πρώτα διάβασα το άρθρο που παρέθεσες διότι με ενδιαφέρει να ξέρω καθώς την χρησιμοποιώ στο θέμα Stock Trade... Σύμφωνα με το British Financial Regulator: Τhey have their licence as a PISP (I don’t think as AIPS) under PSD2. Η εξήγηση που μου έδωσαν είναι πως λειτουργεί σαν Open Banking. Δηλαδή να βλέπεις τους λογαριασμούς από διαφορες τραπεζες σου σε μια πλατφόρμα. Κάτι σαν Open Access. Γιαυτο και πρέπει μα υπακούν τον νόμο 20 EMRs and 23 PSRs (PSD2) γιατί δεν είναι τράπεζα. (Χωρίς να γνωρίζω.. απλά μεταφέρω όσα συζήτησα) Οι λογαριασμοί στην Revolut δεν είναι καταθετικοί. Δεν έχουν το δικαίωμα να κρατάνε καταθέσεις. Είναι εικονικοί λογαριασμοί που υπάρχουν μόνο για μεταφορές χρημάτων.
bilya Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Στις 3/4/2020 στις 8:14 ΜΜ, george1807 είπε Έχω η revolut δεν έχει προστασία καταθέσεων. Μπορείς να το τσεκαρεις στο site της FSCS.
DjTvenz Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Παιδιά ανοιξα και εγω λογαριασμο στη Revolut και παραγειλα την καρτα αλλα περασαν οι μέρες και τελικα δεν μου εχει ερθει ακομα. Στην εφαρμογη μου γράφει οτι επρεπε να την ειχα λαβει και αν δεν την έχω λαβει να κάνω reorder. Εχόυν περασει 6 μερες παραπάνω. Η διεύθυνση μου την έλεγξα και είναι σωστή. Ξερεις κανείς θα μου ζητήσει να πληρωσω παλι μεταφορικα για κατι που δεν έλαβα ποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις