GP46047 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 γεια σας , εχω ενα πρόβλημα με το web - banking της τράπεζας Πειραιώς , οταν μπαίνω στην σελίδα της τράπεζας για να βάλω το Username και το password μου βγάζει το παρακάτω που δείχνει στην φωτογραφια (εχω δοκιμάσει και απο αλλους browsers και μου βγάζει το ίδιο , ενώ απο αλλά συσκευη δεν υπαρχει κανεναν θεμα) Ευχαριστώ για τον χρονο σας
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, GP46047 είπε γεια σας , εχω ενα πρόβλημα με το web - banking της τράπεζας Πειραιώς , οταν μπαίνω στην σελίδα της τράπεζας για να βάλω το Username και το password μου βγάζει το παρακάτω που δείχνει στην φωτογραφια (εχω δοκιμάσει και απο αλλους browsers και μου βγάζει το ίδιο , ενώ απο αλλά συσκευη δεν υπαρχει κανεναν θεμα) Ευχαριστώ για τον χρονο σας Κλείσε / άνοιξε το ρουτερ σου μήπως έχει κολλήσει και "καθάρισε τα μπισκοτά". Μια χαρά συνδέεται στη σελίδα...
GP46047 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 28/3/2020 στις 8:11 ΜΜ, kormos είπε Κλείσε / άνοιξε το ρουτερ σου μήπως έχει κολλήσει και "καθάρισε τα μπισκοτά". Μια χαρά συνδέεται στη σελίδα... τελικά δοκίμασα και τα δυο και δεν άλλαξε κάτι
george1807 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 37 λεπτά πριν, GP46047 είπε τελικά δοκίμασα και τα δυο και δεν άλλαξε κάτι Έχεις adblocker, vpn ή αλλαγμένα dns με adblocking ιδιότητες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα