VertigoDG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν ενα μήνα εκανα παραγγελία απο την Αμερική. Σύμφωνα με το tracking page εφτασε στην πολη μου στις 18 Μαρτιου. Δεν ηρθε ο ταχυδρομος ποτε στο σπιτι, και μια μερα αργοτερα (Στις 19 μαρτιου ) η ΕΛΤΑ εστειλε το πακετο πισω στην Αμερικη με λογο : Ανεπαρκής Διεύθυνση. Πήγα λοιπόν στην ιστοσελίδα της εταιρίας που μου έστειλε το πακέτο , και διαπίστωσα οτι η διεύθυνση ήταν ολόσωστη. Και εφοσον σταλθηκε στην Πολη μου και οχι οπου ναναι, τοτε αυτο ειναι επιβεβαιωση. Στο καταστημα μου λενε να βρω να μιλησω με τον ταχυδρομο και κανεις δεν αναλαμβανει ευθυνη. Τους ρωτησα τι να κανω εφοσον ειναι πληρωμενο το πακετο και εχω χασει χρηματα, και μου ειπαν οτι τωρα δε γινεται τιποτα. Αμα η διευθυνση δεν υπαρχει τοτε τελειωσε. Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ο ταχυδρομος εκανε καποια πατατα, (συνεχεια αφηνει δεματα δικα μου και ολοκληρης της πολυκατοικιας σε λαθος σπιτια, καμια φορα δεν τα παραδιδει ποτε) πιστευω οτι πηγε να το καλυψει λεγοντας οτι δεν υπαρχει η διευθυνση. Στα κεντρικα μου ειπαν το ιδιο, οτι αμα επιστραφει λογω ανεπαρκους διευθυνσης τοτε δεν μπορω να κανω τιποτα. Αυριο θα μιλησω και με τον ιδιο, και αργοτερα θα στειλω γραπτη αιτηση επιτροπης επιλυσης διαφορων. Δεν περιμενω πολλα, οποτε θελω να το κανω μονο και μονο για να παω στο επομενο βημα που ειναι καταγγελια στην ΕΕΤΤ και ισως και στον συνηγορο του πολιτη ( εφοσον η περιπτωση μου δεν καλυπτεται απο το ΧΥΚ). Γνωριζει καποιος αυτη την διαδικασια? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από VertigoDG
takoulou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, VertigoDG είπε Πριν ενα μήνα εκανα παραγγελία απο την Αμερική. Σύμφωνα με το tracking page εφτασε στην πολη μου στις 18 Μαρτιου. Δεν ηρθε ο ταχυδρομος ποτε στο σπιτι, και μια μερα αργοτερα (Στις 19 μαρτιου ) η ΕΛΤΑ εστειλε το πακετο πισω στην Αμερικη με λογο : Ανεπαρκής Διεύθυνση. Πήγα λοιπόν στην ιστοσελίδα της εταιρίας που μου έστειλε το πακέτο , και διαπίστωσα οτι η διεύθυνση ήταν ολόσωστη. Και εφοσον σταλθηκε στην Πολη μου και οχι οπου ναναι, τοτε αυτο ειναι επιβεβαιωση. Στο καταστημα μου λενε να βρω να μιλησω με τον ταχυδρομο και κανεις δεν αναλαμβανει ευθυνη. Τους ρωτησα τι να κανω εφοσον ειναι πληρωμενο το πακετο και εχω χασει χρηματα, και μου ειπαν οτι τωρα δε γινεται τιποτα. Αμα η διευθυνση δεν υπαρχει τοτε τελειωσε. Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ο ταχυδρομος εκανε καποια πατατα, (συνεχεια αφηνει δεματα δικα μου και ολοκληρης της πολυκατοικιας σε λαθος σπιτια, καμια φορα δεν τα παραδιδει ποτε) πιστευω οτι πηγε να το καλυψει λεγοντας οτι δεν υπαρχει η διευθυνση. Στα κεντρικα μου ειπαν το ιδιο, οτι αμα επιστραφει λογω ανεπαρκους διευθυνσης τοτε δεν μπορω να κανω τιποτα. Αυριο θα μιλησω και με τον ιδιο, και αργοτερα θα στειλω γραπτη αιτηση επιτροπης επιλυσης διαφορων. Δεν περιμενω πολλα, οποτε θελω να το κανω μονο και μονο για να παω στο επομενο βημα που ειναι καταγγελια στην ΕΕΤΤ και ισως και στον συνηγορο του πολιτη ( εφοσον η περιπτωση μου δεν καλυπτεται απο το ΧΥΚ). Γνωριζει καποιος αυτη την διαδικασια? Καλημέρα...Για ρώτησε τον πωλητή αν το έχει παραλάβει...Αν μπορεί να στο ξαναστείλει πίσω πάλι...Τι πρόβλημα έχει η διεύθυνση σου;
christakos07 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είχαν αλλοιωθεί στοιχεία της διεύθυνσης, όπως πχ ο αριθμός.
VertigoDG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημέρα...Για ρώτησε τον πωλητή αν το έχει παραλάβει...Αν μπορεί να στο ξαναστείλει πίσω πάλι...Τι πρόβλημα έχει η διεύθυνση σου; Περιμένω απάντηση απο τον Πωλητή για να δω πως εχει καταγραψει την διευθυνση στο πακετο.. καθως η διευθυνση που του εδωσα στην ιστοσελιδα του ειναι σωστη. 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είχαν αλλοιωθεί στοιχεία της διεύθυνσης, όπως πχ ο αριθμός. Θα μιλησω αυριο με τον ταχυδρομο οταν τον βρω για να δω τι οντως συνεβη
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, VertigoDG είπε Πριν ενα μήνα εκανα παραγγελία απο την Αμερική. Σύμφωνα με το tracking page εφτασε στην πολη μου στις 18 Μαρτιου. Δεν ηρθε ο ταχυδρομος ποτε στο σπιτι, και μια μερα αργοτερα (Στις 19 μαρτιου ) η ΕΛΤΑ εστειλε το πακετο πισω στην Αμερικη με λογο : Ανεπαρκής Διεύθυνση. Πήγα λοιπόν στην ιστοσελίδα της εταιρίας που μου έστειλε το πακέτο , και διαπίστωσα οτι η διεύθυνση ήταν ολόσωστη. Και εφοσον σταλθηκε στην Πολη μου και οχι οπου ναναι, τοτε αυτο ειναι επιβεβαιωση. Στο καταστημα μου λενε να βρω να μιλησω με τον ταχυδρομο και κανεις δεν αναλαμβανει ευθυνη. Τους ρωτησα τι να κανω εφοσον ειναι πληρωμενο το πακετο και εχω χασει χρηματα, και μου ειπαν οτι τωρα δε γινεται τιποτα. Αμα η διευθυνση δεν υπαρχει τοτε τελειωσε. Επειδη ειμαι σιγουρος οτι ο ταχυδρομος εκανε καποια πατατα, (συνεχεια αφηνει δεματα δικα μου και ολοκληρης της πολυκατοικιας σε λαθος σπιτια, καμια φορα δεν τα παραδιδει ποτε) πιστευω οτι πηγε να το καλυψει λεγοντας οτι δεν υπαρχει η διευθυνση. Στα κεντρικα μου ειπαν το ιδιο, οτι αμα επιστραφει λογω ανεπαρκους διευθυνσης τοτε δεν μπορω να κανω τιποτα. Αυριο θα μιλησω και με τον ιδιο, και αργοτερα θα στειλω γραπτη αιτηση επιτροπης επιλυσης διαφορων. Δεν περιμενω πολλα, οποτε θελω να το κανω μονο και μονο για να παω στο επομενο βημα που ειναι καταγγελια στην ΕΕΤΤ και ισως και στον συνηγορο του πολιτη ( εφοσον η περιπτωση μου δεν καλυπτεται απο το ΧΥΚ). Γνωριζει καποιος αυτη την διαδικασια? Σχετικά με το θέμα σου, καταγγελία σήμερα κιόλας στην εεττ... επίσης οι περισσοτεροι ταχυδρόμοι τώρα είναι με 4-8 μήνες σύμβασης όποτε στα @@@@ τους, όχι όλοι ευτυχώς.... μίλισες με την εταιρία που το παραγγάλεις επίσης? μήπως έκανα αυτή λάθος? και ο ελτατζης βαριόταν να κάνει και την δουλειά του μετά. Ελπίζω να βρεις το δίκιο σου !
skar1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 ψόφησαν τα ΕΛΤΑ εδώ έχω συστημένο από τις 18/3 να είναι κολλημένο στη ΜΔ (Μονάδα Διανομής) και ο προηγούμενος λογαριασμός ΔΕΗ να έχει έρθει ληγμένος....
Salvation81 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εδω στις 12 τελευταιες εργασιμες ο Ταχυδρομος περασε 1 φορα. Νομιζω πως τωρα οπως γινανε τα πραγματα σου λενε σιγα μην βγω εξω. Τα κουριερ που ερχονται καθε μερα ειναι προφανως οι μακακες τις υποθεσης.
MessatsuRoku Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Και σε μενα ο ταχυδρομος εχει να περασει 2 βδομαδες... παιρνω τηλεφωνα στο Κεντρο Διανομης και απλα δεν το σηκωνει κανεις. Η κατασταση με τα ΕΛΤΑ παντα ηταν σκατα αλλα ποτε ετσι Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από MessatsuRoku
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα