nyne Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα. Προσπαθώ να ανοίξω λογαριασμό ebanking για τη μητέρα μου (72 ετών),ώστε να μπορεί να πληρώνει απο το σπίτι(εγώ ουσιαστικά θα το κάνω) Δεκο ,ενοίκιο κτλ.Απο οτι βλέπω χρειάζεται να πάει από το κατάστημα,κάτι που στη παρούσα στιγμή δεν γίνεται για τους γνωστούς λογούς.Προσπαθώ να πάρω την εθνική άλλα τα τηλέφωνα τους είναι κατειλημμένα συνεχώς,υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει η εγγραφή online η θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πάει στο κατάστημα(που το θεωρώ απαράδεκτο)?
user2163 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, nyne είπε Καλησπέρα. Προσπαθώ να ανοίξω λογαριασμό ebanking για τη μητέρα μου (72 ετών),ώστε να μπορεί να πληρώνει απο το σπίτι(εγώ ουσιαστικά θα το κάνω) Δεκο ,ενοίκιο κτλ.Απο οτι βλέπω χρειάζεται να πάει από το κατάστημα,κάτι που στη παρούσα στιγμή δεν γίνεται για τους γνωστούς λογούς.Προσπαθώ να πάρω την εθνική άλλα τα τηλέφωνα τους είναι κατειλημμένα συνεχώς,υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει η εγγραφή online η θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πάει στο κατάστημα(που το θεωρώ απαράδεκτο)? Αν έχει χρεωστική κάρτα γίνεται μέσα από την εφαρμογή του κινητού σε διαφορετική περίπτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή θα πρέπει να πάει σε κατάστημα η ίδια ή με εξουσιοδότηση. Αν στο λογαριασμό είσαι συνδικαιούχος μπορείς να τον προσθέσεις και στο δικό σου e-banking αλλά μάλλον δεν είσαι για να ρωτάς. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από user2163 1
nyne Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ πολύ,τελικά το έκανα μέσω κινητού. 1
dtzgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Σας χρέωσε η εθνική για την ενεργοποίηση web banking ? Αν ναι, πόσο;
user2163 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, dtzgr είπε Σας χρέωσε η εθνική για την ενεργοποίηση web banking ? Αν ναι, πόσο; Δεν χρεώνει όχι.
johnmayson Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 καλησπερα αν χρησιμοποιησεις το smarphone για τη εγγραφη μετα μπορεις να διαγραψεις την εφαρμογη εφοσον θελεις να το χρησιμοποιεις μονο απο το υπολογιστη;;
user2163 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, johnmayson είπε καλησπερα αν χρησιμοποιησεις το smarphone για τη εγγραφη μετα μπορεις να διαγραψεις την εφαρμογη εφοσον θελεις να το χρησιμοποιεις μονο απο το υπολογιστη;; Βέβαια.
johnmayson Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 με icode η διαδικασια ηταν ευκολη;; Oταν τελειωσες τη εγγραφη σου ζητησε επικαιροποιηση στοιχειων;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα