Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Προσπαθώ να ανοίξω λογαριασμό ebanking για τη μητέρα μου (72 ετών),ώστε να μπορεί να πληρώνει απο το σπίτι(εγώ ουσιαστικά θα το κάνω) Δεκο ,ενοίκιο κτλ.Απο οτι βλέπω χρειάζεται να πάει από το κατάστημα,κάτι που στη παρούσα στιγμή δεν γίνεται για τους γνωστούς λογούς.Προσπαθώ να πάρω την εθνική άλλα τα τηλέφωνα τους είναι κατειλημμένα συνεχώς,υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει η εγγραφή online η θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πάει στο κατάστημα(που το θεωρώ απαράδεκτο)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, nyne είπε

Καλησπέρα.

Προσπαθώ να ανοίξω λογαριασμό ebanking για τη μητέρα μου (72 ετών),ώστε να μπορεί να πληρώνει απο το σπίτι(εγώ ουσιαστικά θα το κάνω) Δεκο ,ενοίκιο κτλ.Απο οτι βλέπω χρειάζεται να πάει από το κατάστημα,κάτι που στη παρούσα στιγμή δεν γίνεται για τους γνωστούς λογούς.Προσπαθώ να πάρω την εθνική άλλα τα τηλέφωνα τους είναι κατειλημμένα συνεχώς,υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει η εγγραφή online η θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πάει στο κατάστημα(που το θεωρώ απαράδεκτο)?

Αν έχει χρεωστική κάρτα γίνεται μέσα από την εφαρμογή του κινητού σε διαφορετική περίπτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή θα πρέπει να πάει σε κατάστημα η ίδια ή με εξουσιοδότηση.

Αν στο λογαριασμό είσαι συνδικαιούχος μπορείς να τον προσθέσεις και στο δικό σου e-banking αλλά μάλλον δεν είσαι για να ρωτάς.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dtzgr είπε

Σας χρέωσε η εθνική για την ενεργοποίηση web banking ? Αν ναι, πόσο;

Δεν χρεώνει όχι.

Δημοσ.

καλησπερα αν χρησιμοποιησεις το smarphone για τη εγγραφη μετα μπορεις να διαγραψεις την εφαρμογη εφοσον θελεις να το χρησιμοποιεις μονο απο το υπολογιστη;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmayson είπε

καλησπερα αν χρησιμοποιησεις το smarphone για τη εγγραφη μετα μπορεις να διαγραψεις την εφαρμογη εφοσον θελεις να το χρησιμοποιεις μονο απο το υπολογιστη;;

Βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...