Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι στην Eurobank η οποία έχει 2 επιλογές εκδοσης prepaid κάρτας:

1.Prepaid φυσικη κάρτα (3 ευρώ έκδοση / 3 ευρώ πρώτη φόρτιση / 2 ευρώ επαναφόρτιση 0-100 , 3 ευρώ 100-500 , 5 ευρώ 500-άπειρο)
2.E-prepaid ηλεκτρονική κάρτα (ακριβώς οι ίδιες χρεώσεις με την φυσική εκτός τα 3 ευρώ της έκδοσης)

Είχα βγάλει λοιπόν την E-prepaid η οποια βγαίνει πανεύκολα και μόλις λείξει απλά τηλεφωνείς και στο λεπτό στην ακυρώνεις και βγάζεις αλλην αμέσως.
Το μόνο κακό είναι οτι λύγει συχνά αν θυμάμαι σε κάτι μήνες,ούτε χρόνο.
Και το κυριότερο; οι επαναφορτίσεις.. Δέν το άντεχα να σκάω 2ευρα οταν θέλω να φορτίσω την Eprepaid,θα μου πείτε γιατί δεν βάζεις ένα ποσό να το κρατήσεις μέσα να το έχεις;
Προσωπικά θέλω να βάζω στην prepaid όσα θέλω ανα πάσα στιγμή.

Και έρχομαι να ρωτήσω τώρα , υπάρχει κάποιος τρόπος εκτός των τραπεζών μας να έχω μία κάρτα φυσική ή μή να επαναφορτίζω όποτε θέλω
απο την κάρτα του βασικού λογαριασμού μου χώρις χρέωση ή έστω με λιγοτερο απο 1 ευρώ;

Οποιαδήποτε απάντηση σας θα μου είναι χρήσιμη,

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Feor
Δημοσ.

Ναι υπάρχει, αλλά θα ήθελα να σταθώ στο ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι τόσο πολύ, ειδικά τώρα που υπάρχει και το 3D secure. Δηλαδή ίσως και να μην χρειάζεσαι στην πραγματικότητα.

Μπορείς να δεις σε revolut, monese ή για πιο εύκολα στην curve. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απόκριση και απάντηση
Ωστόσο εν μέρη έχεις δίκιο αλλα απο την άλλη δεν θέλω να δίνω απο εδώ και απο εκεί στο ίντερνετ την βασική μου κάρτα μισθοδοσίας οσο safe και αν είναι έμπρακτα,
μέσα σου έχεις την ανάπαυση αν έχεις δώσει μιά άλλη,πχ την prepaid..

Δημοσ.

H  χρεωστική της eurobank σου δίνει την δυνατότητα να την παγώσεις μέσα απο την εφαρμογή.Οπως και να κλειδώσεις όλες τις αγορές .Το βρίσκω πολύ καλό για θέματα ασφαλείας .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και της Alpha Bank έχει την δυνατότητα κλειδώματος. 

-----

Στις προπληρωμένες δεν γλιτώνεις τις χρεώσεις φόρτισης. Και, απ' όσο ξέρω, το λιγότερο είναι 1 ευρώ. Οι χρεώσεις και το ότι πρέπει να κλείσεις ένα ποσό στην κάρτα, για να μην πληρώνεις κάθε λίγο και λιγάκι τις φορτίσεις, με έκαναν να σταματήσω ν' ασχολούμαι με τις προπληρωμένες. Χίλιες φορές ν' ανοίξεις έναν λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και να βάζεις όποτε θες το ποσό που θες ή ν' αφήσεις ένα συγκεκριμένο για να μην τρέχεις ή δεν ξέρω τι άλλο - και έτσι να νιώθεις ασφαλής με της μισθοδοσίας σου. Άλλωστε, όπως είπαν οι Ukforthemoment και Hapatingo, πλέον υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας (το πάγωμα κάρτας, το sms με κωδικό πριν τραβήξει τα χρήματα), και, φυσικά, όπου μπορούμε να πληρώσουμε με Paypal, το προτιμούμε. 

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.

https://www.atticabank.gr/el/individuals/cards/prepaid-cards

Attica Prepaid Card

Οι χρεώσεις αναφορικά με την έκδοση και επαναφόρτιση της Attica Prepaid Card Visa έχουν ως εξής:

Η Attica Prepaid Card Visa είναι η κάρτα στην οποία εσείς καθορίζετε το όριό της, φορτίζοντάς την όσες φορές επιθυμείτε με ποσά που εσείς επιλέγετε, από 30 έως 3.000 ευρώ!

Η Attica Prepaid Card Visa ανήκει στη νέα γενιά καρτών ανέπαφων συναλλαγών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμβεβλημένη με τη VISA, για όλες τις καθημερινές συναλλαγές με ασφάλεια και επιπρόσθετα με τις ακόλουθες δυνατότητες:

• Επαναφόρτιση της κάρτας μέσω οποιουδήποτε Καταστήματος της Attica Bank ή μέσω των συστημάτων Attica e-banking και Attica Mobile.
  • Συναλλαγές μέσω Ιnternet ή τηλεφωνικές παραγγελίες και αγορές, με ασφάλεια, σε κάθε επιχείρηση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό που φέρει το σήμα VISA.
  • Αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ όλων των Τραπεζών µε το σήμα VISA, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
  • Υπηρεσία έγκαιρης ειδοποίησης κακόβουλης χρήσης, η οποία προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια στις κινήσεις σας.

Όταν εξαντληθεί το ποσό φόρτισης παύει η δυνατότητα αγορών ή αναλήψεων, ενώ επαναφορτίζοντάς την ορίζετε ξανά το ύψος των συναλλαγών που δύνανται να πραγματοποιηθούν με τη χρήση της.

Ποσό Φόρτισης Κάρτας Κόστος Έκδοσης Κόστος Επαναφόρτισης (Κατάστημα) Κόστος Επαναφόρτισης (e-banking)
από €30 έως €200 €3 €1 Δωρεάν
από €201 έως €500 €5 €2 Δωρεάν
από €501 έως €3.000 €9 €4 Δωρεάν

Σ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...