Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο στην Wind για να δω σε τι φαφη ειμαστε. Απο 17 μαρτιου ΤΩΡΑ μου λενε οτι δεν ειναι τελικα διαθεσιμο στην περιοχη μου το fiber και οτι απορριφθηκε το αιτημα... Δεν εχω λογια.... Τωρα παιρνω στη Cosmote, γιατι ειναι τοσο για τον π@@τσο ολοι και φοβαμαι μην μεινω χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ τελειως...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Σωστά, κομπίνες έχουν και οι δύο, το θέμα είναι ποιά κομπίνα σε εξυπηρετεί περισσότερο ! 

Το είχα αναφέρει και χθες (ναι, δεν έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό λάθος, όπως τα διαβάζεις είναι).

Δημοσ.

Από το χάρτη που είδα πάντως ρε παιδιά fiber είναι διαθέσιμο σε ελάχιστες περιοχές στην Ελλάδα κ λίγες στην Αττική 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι γιατι ο χαρτης δεν ειναι official. Ειναι μια κινηση που εχουν κανει καποιοι για να χαρτογραφηθουν οι τοποθεσιες των καφαο. Εγω δλδ καταχωρησα αυτο που ειναι στη περιοχη μου. Ετσι μπορεις και εσυ να βαλεις της δικης σου, για να εχουμε σημεια αναφορας ολοι αμα μας χρειαστουν.

Μπορει καποιος που γνωριζει τις διαδικασιες να μου εξηγησει παρακαλω τι γινεται απο εδω και περα;

Η κοπελια στη Wind μου ειπε οτι περασαν οι 14 μερες απο την αιτηση και δεν μπορω να κανω υπαναχωριση. Επισης δηλωθηκε ως διαχειρισημη απορριψη αιτηματος οποτε η αιτηση θα ισχυει για 2 μηνες. Οταν περασουν 2 μηνες θα μπορω να ακυρωσω την αιτηση αμα δεν εχει γινει κατι. Μου ειπε επισης οτι δεν εχω καποια υποχρεωση προς αυτους το διαστημα αυτο.

Με τον Οτε που ειμαι τωρα τι γινεται; Με πεταει; Με κραταει; Εκανα σπασιμο συμβολαιου αρα θα με χρεωσει; Τι γινεται;

Επεξ/σία από n3kk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...