ChVrakopoulos Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Γεια σας. Θα ήθελα να παραγγείλω ένα πληκτρολόγιο με πλήκτρα της επιλογής μου (usb) Μήπως ξέρει κανένας κάποια εταιρεία που να αναλαμβάνει κατασκευές πληκτρολογίων;
handsomegamer Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Για να καταλάβουμε, θέλεις custom για να βάλεις συγκεκριμένους διακόπτες, να είναι συγκεκριμένο μέγεθος (full size ή tenkeyless). Για ποιο λόγο δηλαδή;
ChVrakopoulos Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Πρόκειται για μια εφαρμογή που παίζει μουσική και έχει τις νότες. Θα ήθελα ένα πληκτρολόγιο με την διάταξη και τις ετικέτες που αρμοζουν
ChVrakopoulos Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ. Απ' ότι είδα στο thingiverse έχει έτοιμα πληκτρολόγια. Μπορώ να παραγγείλω αυτό που θέλω εγω;
Dr.Tesla Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Βρες ένα φτηνο πληκτρολόγιο και μάθε autohotkey για τα macros. Μόνο ετσι θα κανεις σωστή custom δουλειά. Αν θες να βλέπεις και το τι πατάς μπορεις να πάρεις το πιο φτηνο μηχανικό και να αλλάξεις keycaps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα