Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον τραγικό σαιτ. Εξυπηρέτηση 0. Περίμενα εδώ και 35 μέρες να έρθει το κινητό που είχα παραγγείλει χωρίς να μου έχει έρθει ούτε ένα email για να ξέρω σε πιο στάδιο είναι η παραγγελεία μου. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το μαγαζί τόσο τηλεφωνικά όσο και με email και κάθε φορά το τηλεφωνικό κέντρο μου έβγαζε ότι δεν είναι διαθέσιμο, ενώ δεν έλαβα ποτέ απάντηση με email. Ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι προσπάθησα τουλάχιαστοον 50 φορές να επικοινωνήσω μαζί τους στο διάστημα αυτό χωρίς καμία επιτυχία. Μην το εμπιστευτείτε για κανένα λόγο. Μου έφαγε 170 ευρώ και δεν μου κάνει επιστροφή χρημάτων. Αγοράζω διαδυκτιακά κινητά και γενικά ακριβά πράγματα τουλάχιστον 10 χρόνια. Τέτοια κοροιδία και τέτοια ξεφτήλα δεν έχω ξανασυναντήσει. Θα κινηθώ με κάθε νόμιμο τρόπο ενανατίων του συγκεκριμένου μαγαζιού όχι για τα 170 ευρώ αλλά για την υπόληψη μου. ΝΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!

• Confused 1
Δημοσ.

Αμα δεν αναφερει, εστω κ περιφραστικα, το μαγαζι, ποιο το νοημα του θεματος;; Κλειδωστε το (Σωστος ο προλαλησας, μονο paypal )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...