GREGORYMO Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Είμαι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος που έκλεισε με κρατική εντολή και θα εισπράξω μειωμένο ενοικίο κατά 40%. Διάβασα ότι εμείς μπορούμε να έχουμε ΕΚΠΤΩΣΗ 25% σε φόρους και εισφορές, αν πληρωθούν στην ώρα τους. Ξέρει κανείς με ποια διαδικασία γίνεται αυτό ? Εγώ, είναι ΑΓΡΟΤΗΣ και αναφέρομαι συγκεκριμένα στην μηνιαία εισφορά του ΕΦΚΑ.
fredd0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 νομιζω η εκπτωση αφορα μονο οφειλες στην εφορια, οχι ΕΦΚΑ.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 2 hours ago, GREGORYMO said: Εγώ, είναι ΑΓΡΟΤΗΣ και αναφέρομαι συγκεκριμένα στην μηνιαία εισφορά του ΕΦΚΑ. Για ψάξτο λίγο παραπάνω, έχω περίπτωση που είναι σε αναστολή σύμβασης και παρόλο που ο εργοδότης είναι στα πληττόμενα ΚΑΔ, ο ίδιος δεν δικαιούται το 800άρι γιατί δηλώνει αγρότης. Δεν ξέρω ποιά μέτρα ελάφρυνσης ισχύουν για τους αγρότες.
Joshua21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Είμαι ιδιοκτήτης ενός καταστήματος που έκλεισε με κρατική εντολή και θα εισπράξω μειωμένο ενοικίο κατά 40%. Διάβασα ότι εμείς μπορούμε να έχουμε ΕΚΠΤΩΣΗ 25% σε φόρους και εισφορές, αν πληρωθούν στην ώρα τους. Ξέρει κανείς με ποια διαδικασία γίνεται αυτό ? Εγώ, είναι ΑΓΡΟΤΗΣ και αναφέρομαι συγκεκριμένα στην μηνιαία εισφορά του ΕΦΚΑ. Για δείξε το και σε μας αυτό που λες ότι διάβασες.
GREGORYMO Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, Joshua21 είπε Για δείξε το και σε μας αυτό που λες ότι διάβασες. Στο pomida.gr
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Στο pomida.gr Αυτό που λες ότι διάβασες δείξε μας, όχι το που.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα