Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παίδες θέλω τα φώτα σας!!

Στις 24/03 έκανα μια παραγγελία ένα πληκτρολόγιο το rk61 συγκεκριμένα!!

Το κάνανε ship στις 25/03,από αποθήκη στην Τσεχία και έλεγε παραλάβη 2-7 εργάσιμες μέρες!

Επέλεξα eu standard shipping(πρέπει να έκανα βλακεία) και έβαλα και shipping insurance

Σήμερα επικοινώνησα μαζί τους και μου δώσανε ένα νούμερο όπου με είπαν να πάω στο ταχυδρομείο!

Πήγα σήμερα στο ταχυδρομείο έδωσε το νούμερο και μου είπαν δεν υπάρχει τπτ!!

Ξανά επικοινώνησα με Banggood και μου είπαν δεν γνωρίζουν που μπορεί να είναι και να περιμένω μέχρι 30 μέρες!!!!!!!!!!!!

Δεν παίζει να περιμένω 30 μέρες,τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση αυτή???

Να απαιτήσω να μου το ξανά στείλουν????

Να ζητήσω επιστροφή χρημάτων και να πάρω ένα από Ελλάδα?

Επεξ/σία από patsakos. D
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα... Θα κανεις λιγο υπομονη... Απο 3-20 μερες.. Δεν μπορεις να κανεις κατι... Δεν γινεται  να στο στειλουν ξανα... Παλι και αυτο θα αργησει...  Ερχεται απο Κινα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βδομάδα κάνουν τα περισσότερα κουριερ εντός νομου...σκέψου πόσο θα κάνει αυτο..

Αυτές τις βδομάδες μόνο τα ακριβά δουλεύουν..ups dhl

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ αλλά δεν είναι από Κίνα επέλεξα την αποθήκη Τσεχίας 

Και έλεγε 2-7 εργάσιμες 

Τεσπά μου λέτε να κάνω υπομονή άλλες δύο βδομάδες????

Δημοσ.

Περίμενε τώρα να βγάλεις άκρη με banggood...

Εγώ ακόμη περιμένω παραγγελία από 9/2 με shipping σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. 

Το banggood κάνει την πάπια και δεν μου απαντάει καν, και έχω ανοίξει dispute στο paypal.

Και εμένα ήταν πριν αρχίσουν να κλείνουν τα πάντα λόγο κορωνοϊού. Μην περιμένεις να παραλάβεις σύντομα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Maple είπε

Περίμενε τώρα να βγάλεις άκρη με banggood...

Εγώ ακόμη περιμένω παραγγελία από 9/2 με shipping σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. 

Το banggood κάνει την πάπια και δεν μου απαντάει καν, και έχω ανοίξει dispute στο paypal.

Και εμένα ήταν πριν αρχίσουν να κλείνουν τα πάντα λόγο κορωνοϊού. Μην περιμένεις να παραλάβεις σύντομα.

Με σκότωσες!!

Η αλήθεια είναι ότι περιμένω ssd και κουτί που θα τα έχω την Δευτέρα και αρχίσω να στήνω το pc

Δεν γίνεται να είναι έτοιμο και να περιμένω τους Κινέζους ποτέ θα στείλουν το keyboard!!!

Το shipping insurance τι ρόλο βαράει???

Τζάμπα το πληρώνουμε??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stra777 είπε

ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το ίδιο πληκτρολόγιο από banggood (CZ), με έσωσες....!

Διάβασα καλά σχόλια για το εν λόγω keyboard

Τώρα τι να σου πω αν θες ρίσκαρε το αλλά δεν βλέπω φως στο τούνελ

Δημοσ.

Έχεις πληρώσει με PayPal,  αν κατάλαβα καλά,  άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

Τα λεφτά σου δεν τα χάνεις. 

Το shipping insurance είναι περιττό σαυτή την περίπτωση. 

Υπομονή,  όλα αργούν και ειδικά τώρα πολύ περισσότερο. 

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει από banggood ένα μικρό δεματάκι που εστάλη από την αποθήκη στην Αγγλία.

Έλεγε 5-7 εργάσιμες παράδοση, στην πράξη το έστειλαν 19/2 και παρέλαβα 20/3.

Είχε πάνω ένα αριθμό το δέμα αλλά δεν μπορούσες να το κάνεις τράκινγκ.

Υπομονή, υπολόγιζε κατά τις 20/4 στην καλύτερη...

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!

Διαβάζοντας στο site για το shipping insurance, εφόσων δεν έχει γίνει καμία φυσική καταστροφη,πόλεμος,η δεν το κατάσχεσαν οι αρχές της εκάστοτε χώρας το banggod είναι υποχρεωμένο να κάνει επιστροφή χρημάτων η να το ξανά στείλει!

1 ώρα πριν, skfn είπε

Έχεις πληρώσει με PayPal,  αν κατάλαβα καλά,  άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

Τα λεφτά σου δεν τα χάνεις. 

Το shipping insurance είναι περιττό σαυτή την περίπτωση. 

Υπομονή,  όλα αργούν και ειδικά τώρα πολύ περισσότερο. 

Ναι το ξέρω ότι δεν θα τα χάσω τα λεφτά μου

Απλά την Δευτέρα το αργότερο Τρίτη θα στήσω το pc οπότε δεν μπορώ να περιμένω 1 μήνα ένα πληκτρολόγιο και έτσι με βάζει στην διαδικασία να αγοράσω άλλο και όταν με το καλό έρθει to rk61 να μπαίνω σε αγοραπωλησίες

Αυτό δεν θέλω 

Δημοσ.

Επικοινωνησα με Banggood και τους είπα ότι δεν ήρθε και σήμερα το πληκτρολόγιο και με παρακαλούσαν να κάνω υπομονή !

Συγκεκριμένα μέχρι τις 24/04 και ότι η καθυστέρηση οφείλεται στον κοροναιο!!!!

Σε ερώτηση που τους έκανα αν δεν δεχτώ να περιμένω μέχρι τότε,μου απάντησαν ότι η θα μου επιστρέψουν τα λεφτά η θα μου το ξανά στείλουν

Οπότε πιστεύω το shipping insurance μέτρησε στην περίπτωση μου!

Δημοσ.

Από κινεζική αποθήκη έρχονται πιο γρήγορα! 

Επίσης πακέτο από ευρωπαϊκή αποθήκη μου ήρθε με dhl Courier σε 3 βδομάδες... 

Για banggood μιλάω πάντα 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.🙂

Έκανα την πρώτη μου αγορά από το banggood. Και εχω κάποιες ερωτήσεις για τους μύστες των κινεζικών αγορών. (Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν φαίνονται άκυρες αλλά όπως είπα πρωτάρης γαρ) 

6 μικροπραγματάκια συνολικής άξιας κοντά στα 100 ευρώ με τα μεταφορικά. Στο τελικό στάδιο πληρωμής (Με paypal) χώρισαν την παραγγελία σε 2 ξεχωριστές. Λέω θα το έκαναν για λογούς οικονομίας χώρου. Αν και δεν ήταν ογκώδη αντικείμενα. Και τα 6 θα μπορούσαν να τα βάλουν σε ένα μικρο κουτί. Όλα ήταν με αποστολή σε 24 ώρες απο Κίνα όπως έγραφαν στο κάθε προϊόν.

Στο  e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας έδειχνε 2 παραγγελίες με 2 ξεχωριστά νούμερα. Λίγες ώρες μετά λαμβάνω e-mail πως έφυγε για αποστολή μόνο του το ένα προϊόν.

Σήμερα λαμβάνω ένα ακόμα e-mail πως έστειλαν για αποστολή 2 ακόμα προϊόντα μαζί. 

Δηλαδή για 6 πράγματα θα περιμένω 3 ίσως και 4 δεματάκια όπως όλα δείχνουν;;;    Δηλαδη κάλο καλοκαίρι....;;;

Το banggood δεν έχει μια κεντρική αποθήκη στην Κίνα ή εχεις πολλές και στέλνει από όλες με αποτέλεσμα τις 2 η περισσότερες αποστολές από την ίδια παραγγελία;;; 

Όταν γράφουν στο e-mail  The courier will contact you via SMS or phone to make an appointment for the delivery time. If you miss the call or don't reply to the SMS, you need to Contact Us.

Τι ακριβώς εννοούν ότι τα ΕΛΤΑ θα στείλουν sms;;;

Τέλος να πω πως ήταν με την μεθοδο pdm και με πληρωμένο το shipping insurance. ( Η επιλογη EU priority Line  στην δίκη μου περίπτωση έκανε 37 ευρώ αλλά όπως διαβάζω τα στέλνουν με κούριερ)

Δημοσ.
Στις 3/4/2020 στις 2:54 ΜΜ, kage είπε

Μια βδομάδα κάνουν τα περισσότερα κουριερ εντός νομου...σκέψου πόσο θα κάνει αυτο..

Αυτές τις βδομάδες μόνο τα ακριβά δουλεύουν..ups dhl

Και οι μικροτερες εταιρειες κουρριερ δουλευουν κανονικα απλα η ΕΛΤΑ ειναι σκατα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...