Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Εδω και 2-3 μερες το ιντερνετ τα εχει παιζει. Οποτε γουσταρει αποσυνδεεται. Τι φαση; εχει κανεις το ιδιο θεμα; στο εικονιδιο του ιντερνετ δειχνει βασικα να ειναι συνδεδεμενο αλλα βγαζει ενα θαυμαστικο χωρις να μπορω ομως να μπω πουθενα.

Επεξ/σία από NinjACake
Δημοσ.

κι εγω παρομοια θεματα απο χθες, τους πηρα τηλ, αλλα δεν ξερουν τπτ, η γραμμη μου ειναι μια χαρα κλπ,

προφανως μαζευτηκαμε πολλοι...

• Thanks 1
Δημοσ.

και εγώ έχω θέμα από σήμερα το πρωί, είμαι στην βονταφον και έστειλα και σε έναν φίλο μου που είναι και αυτός στην βονταφον και είπε ότι έτσι είναι και σε αυτούς. από τα 7.5 down έπεσα στα 0.5 😔

• Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, NinjACake είπε

Καλησπερα. Εδω και 2-3 μερες το ιντερνετ τα εχει παιζει. Οποτε γουσταρει αποσυνδεεται. Τι φαση; εχει κανεις το ιδιο θεμα; στο εικονιδιο του ιντερνετ δειχνει βασικα να ειναι συνδεδεμενο αλλα βγαζει ενα θαυμαστικο χωρις να μπορω ομως να μπω πουθενα.

Δεν εχει νόημα. Θα πρέπει να γράψεις εταιρία που έχεις έστω για να δεις αν άλλοι με την ίδια εταιρία εχουν παρόμοια προβλήματα

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, spartak1 είπε

Δεν εχει νόημα. Θα πρέπει να γράψεις εταιρία που έχεις έστω για να δεις αν άλλοι με την ίδια εταιρία εχουν παρόμοια προβλήματα

Ναι οντως φιλε, παραβλεψη μου

Στην κοσμοτε ειμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντού υπάρχει καθυστέρηση σε όλα τα δίκτυα. 

Έχω wind και δεν πιανει δυνατά, έχω χαμηλές ταχύτητες, χάνετε εντελώς το σήμα μερικές φορές. 

Ειδικά τα απογεύματα προς βράδυ είναι αίσχος. 

Αντί να επενδύσουν σε δομές κτλπ, τους νοιάζει μόνο το κέρδος. 

Και αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες, είτε wind, είτε cosmote, είτε ΟΤΕ κτλπ. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τωρα που ειναι πολλοι σπιτα τους και ειτε δουλευουν απο το σπιτι ειτε σερφαρουν ολη μερα λογικο ειναι. Να δειτε Κυπρο τι γινεται.....

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Lnk Hlk είπε

Cosmote χάνει το σήμα όποτε θέλει..κυρίως βράδυ.

Κι εγώ πολλές αποσυνδέσεις.

Μία απο τα ίδια Cosmote 100αρα , εδώ και μία εβδομάδα μπορεί και λίγο παραπάνω έχω αποσυνδέσεις μέσα στη διάρκεια της ημέρας ενώ δεν είχα ποτέ εδώ και χρόνια ούτε με την 50αρα ούτε με την απλή 24αρα

Δημοσ.
Στις 5/4/2020 στις 8:31 ΠΜ, stelios18120 είπε

Παντού υπάρχει καθυστέρηση σε όλα τα δίκτυα. 

Έχω wind και δεν πιανει δυνατά, έχω χαμηλές ταχύτητες, χάνετε εντελώς το σήμα μερικές φορές. 

Ειδικά τα απογεύματα προς βράδυ είναι αίσχος. 

Αντί να επενδύσουν σε δομές κτλπ, τους νοιάζει μόνο το κέρδος. 

Και αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες, είτε wind, είτε cosmote, είτε ΟΤΕ κτλπ. 

Δεν ωφελούν οι γενικεύσεις.
Σε μένα προσωπικά η γραμμή δουλεύει φουλ όλες τις ώρες της ημέρας. Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...