Dannie Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξερω οτι ο ογκος παραδοσεων σε πολλα καταστηματα ειναι τριπλος απο αλλες φορες απλα οι εταιρειες για να κερδιζουν δεν προσλαμβανουν και αλλο προσωπικο και προσπαθουν να ανταπεξελθουν με τους ιδιους.Ειδα πολλα παραπονα για media market(εκει ουτε τηλεφωνα δεν σηκωνουν).Εγω την επαθα με κωτσοβολο που ειχε προιον διαθεσιμο προς παραδοση πληρωσα με καρτα και την επομενη ηταν(στο σαιτ σε αναμονη παραδοσης) στην αναμονη(ευτυχως μετα απο πολλα τηλεφωνα μιλησα με μια κυρια και αλλαξα προιον και ηρθε γρηγορα).Τωρα με το eshop περιμενω 10 μερες για κατι που εκανα την βλακεια να πληρωσω παλι με καρτα και στο τηλεφωνο σου λενε θα το κοιταξω να γινει πιο γρηγορα και στην ουσια αναβολη στην αναβολη.Ειναι ψυχοφθορο ολο αυτο καλυτερα αντικαταβολη οποτε ακυρωνεται την παραγγελια και να πανε να πνιγουνε.Προιοντα που λενε οτι ειναι αμεσα διαθεσιμα στην ουσια δεν ειναι. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από Dannie
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Αντικαταβολή σημαίνει να πάρεις άδεια από το sms, να πας να στηθείς στην ουρά του ΑΤΜ, μετά να πας περίπτερο να σπάσεις τα χοντρά σε τάληρα και τέλος να επιστρέψεις πάλι σπίτι. Εκτός και αν κυκλοφορούν και με pos και δεν το έχω πάρει είδηση, οπότε πάσο.
Dannie Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Αντικαταβολή σημαίνει να πάρεις άδεια από το sms, να πας να στηθείς στην ουρά του ΑΤΜ, μετά να πας περίπτερο να σπάσεις τα χοντρά σε τάληρα και τέλος να επιστρέψεις πάλι σπίτι. Εκτός και αν κυκλοφορούν και με pos και δεν το έχω πάρει είδηση, οπότε πάσο. Οποτε αυτο εκμεταλλευονται και αυτοι και σε αφηνουν να περιμενεις εβδομαδες για κατι που στο δειχνουν ετοιμοπαραδοτο...!
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Πιθανότατα. Γενικώς, έχουν πάρει μυρωδιά την αχόρταγη τάση του Έλληνα για καταναλωτικά αγαθά λόγω περιορισμού και μας έχουν κάνει γιογιό.
naimore Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 εγω τελευταια οτι εχω παραγγειλει ειναι με αντικαταβολη, εκοψα και τον κινεζο απο νοεμρβη, οποτε απο τοτε οτι χρειαστηκα ελλαντα και αντικαταβολη και εχει ο θεος
Undertaker25 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Εγώ παρήγγειλα ένα ποντίκι από το e-shop τη περασμένη Κυριακή γιατί αυτό που έχω χάλασε, ήταν κανονικά διαθέσιμο και μέχρι σήμερα είναι κολλημένη η παραγγελία στο "Συγκέντρωση Προιόντων". Τους έστειλα email για το λόγο της καθυστέρησης (covid19 ή διαθεσιμότητα) και δεν έλαβα καμία απάντηση. Προφανώς δε λειτουργεί τίποτα. Ας κατεβάσουν τουλάχιστον την ανακοίνωση ότι και καλά εκτελούνται κανονικά οι παραγγελίες, μη δουλεύουν τον κόσμο.
jimdem582 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Αυτό με τα ετοιμοπαράδοτα το παρατήρησα τον Ιανουάριο. Ήθελα έναν SSD "άμεσα διαθέσιμο" ο οποίος θέλησε 1 βδομάδα να "συγκεντρωθεί" απο τις αποθήκες. Μετά τα σήμερα-αύριο που μου έλεγαν κάθε μέρα στο τηλέφωνο, ακύρωσα και δεν ξαναπαρήγγειλα αφού δεν ισχύουν οι διαθεσιμότητες και σε κοροϊδεύουν. Φαντάζομαι τι γίνεται τώρα. 1
guido Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 δεν εχω παραγγειλει ποτε στη ζωη μου απο ελλαδα με πληρωμη απο καρτα για τους ευνόητους λόγους που αναφέρετε. πάντα αντικαταβολή. ειδικά αυτη την περιοδο, θα επρεπε δεκα φορες να μη το κάνω. αλλά εκανα δυο παραγγελίες αυτες τις ημερες (απο δυο γνωστα μαγαζιά) και πληρωσα με καρτα για να μη τρέχω να βγάζω λεφτά ή να κάθομαι να μιλάω 5 λεπτα με τον κουριερ να βρει ρεστα κτλ. δεν τα χρειαζομουν αμεσα, αλλα τα χρειαζομουν γενικά, οποτε ειπα να παρω το ρισκο της καθυστέρησης ή ακύρωσης. ευτυχώς μου ηρθε και για τα δυο μήνυμα σήμερα οτι παρέλαβαν οι κουριερ. συνολικά απο την ημερα της παραγγελιας μεχρι την ημερα της παραλαβης, υπολογιζω να παρει καπου 5-7 μερες. μην περιμένετε παράδοση σε 1-2 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα