Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σε περίπτωση που στείλει κάποιος χρήματα μέσω western union, πως τα λαμβάνει ο παραλήπτης; Υπάρχει τρόπος να μπουν σε τράπεζα; 

Δεν τίθεται θέμα απάτης, απλά δεν το έχω ξανακάνει. 

Το ποσό είναι περί των 900€. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mynam3 είπε

Καλησπέρα,

σε περίπτωση που στείλει κάποιος χρήματα μέσω western union, πως τα λαμβάνει ο παραλήπτης; Υπάρχει τρόπος να μπουν σε τράπεζα; 

https://www.paylink.gr/online

Δημοσ.

Παει στο συνεργαζομενο καταστημα με την WU και παραλαμβανει με την ταυτοτητα του. Παλια επρεπε να ξερεις σε πιο καταστημα θα παει οποτε τα εστελνες εκει τα χρηματα μεσα σε λιγη ωρα, τωρα δεν ξερω αν αλλαξε αυτο.

Δημοσ.

Δεν τίθετε θέμα αμφισβήτισης είναι αξιόπιστο 100%.

Η διαδικασία είναι απλή, πας σε συνεργαζόμενο κατ/μα με την ταυτότητά σου.

Ο παραλήπτης μπορεί να παραλάβει αμέσως ή αν θές μετα απο λίγες ώρες μειώνοντας τα έξοδα αποστολής.

Ο παραλήπτης χρειάζεται να έχει μόνο την ταυτότητα κ τον κωδικό που θα του δώσεις (mtcn).

Επίσης υπάρχει και δυνατότητα αποστολής σε τραπεζικό λογ/μο αλλα είναι λίγο πιο πολύπλοκο.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mynam3 είπε

Καλησπέρα,

Στέλνεις;Αν τα στέλνεις μέσω της εφαρμογής ή του site μπορείς να τα στείλεις κατευθείαν στον λογαριασμό του..Αλλιώς τα λαμβάνει απο  κατάστημα.

Αλλά κάνει μία με δύο μέρες να γίνει η κατάθεση.

Δοκίμασε και moneygram αν υπάρχει στο μέρος του παραλήπτη,πάλι έχει online.

Δημοσ.

Θα λάβω, για αυτό και η ερώτηση.

Υπάρχει περίπτωση να φανούν στην τράπεζα μου; Από ότι ξέρω μέσω τοπικού καταστήματος / γραφείου θα την κάνει την κατάθεση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mynam3 είπε

Θα λάβω, για αυτό και η ερώτηση.

Υπάρχει περίπτωση να φανούν στην τράπεζα μου; Από ότι ξέρω μέσω τοπικού καταστήματος / γραφείου θα την κάνει την κατάθεση. 

Αν στα στειλει μονο με ονομα δεν νομιζω πως εχεις να φοβασε κατι (εκτος αν πλεον ζητανε και στοιχεια τραπεζης).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιποτα δεν φαίνεται.

Θα σου δώσει ο αποστολέας τον 10ψηφιο κωδικό κ πας με την ταυτότητα σου.

Το μόνο που θα σου ζητηθεί είναι ονοματεπώνυμο αποστολέα, χώρα αποστολής κ ο 10ψήφιος κωδικός.

Παραλαμβάνεις αμεσως.

Αυτό εφόσον η κατάθεση γίνει στο όνομα σου κι όχι στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Επεξ/σία από Lnk Hlk
  • Like 1
Δημοσ.

Σε περίπτωση τέτοιας κατάθεσης, τα δίνουν τα ΕΛΤΑ κούριερ; Ρωτώ λόγω του προχωρημένου της ώρας και επειδή εδώ που βρίσκομαι είναι επαρχία, οπότε μόνο αυτό λογικά με εξυπηρετεί από ότι είδα στο σάιτ τους. 

Υπάρχει περίπτωση να έχει όριο στα χρήματα λόγω κατάστασης; 

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να σου δώσει ακριβείς απαντήσεις στα ερωτήματα σου.

Κάνε ένα τηλ 210-900 5000

Να σε κατατοπισουν.

Απαντάνε αμέσως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...