nightdreamer Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 καλησπέρα!! Λόγω της καινούριας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί αναζητώ μία οικονομική λύση για την παράδοση online μαθημάτων σε πραγματικό χρόνο. Θέλω να γράφω και σε πραγματικό χρόνο να εμφανίζονται οι σημειώσεις μου στην οθόνη ώστε να μπορούν να τις βλέπουν οι μαθητές μου. Σκέφτομαι να αγοράσω το << wacom bamboo slate>> Δεν ξέρω κατα πόσο θα με βοηθήσει , για αυτό ζητάω την βοήθειά σας . Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
stathisp Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Skype με διαμοιρασμό οθόνης. Θα βλέπουν την οθόνη σου και ό, τι κάνεις σ' αυτή με όποιο πρόγραμμα το κάνεις. Για πίνακα χρησιμοποιώ τη ζωγραφική και "γράφω" με το ποντίκι. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από stathisp
RedErik Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Το κοιτάω να το αγοράσω και εγώ . Έχει τη δυνατότητα livemode. Εγώ έχω το livescribe 3 smartpen! Δεν υπάρχει είναι φοβερό αλλά θέλει ειδικό τετράδιο που είναι ακριβό. Τώρα μου τελειώνουν τα τετράδια και τελειώνει και το μελάνι. Σκέφτομαι μήπως πάρω και το bamboo. Μπορείς λοιπόν να έχεις οποίο πρόγραμμα θέλεις που σου επιτρέπει την προβολή οθόνης και μετά με το πρόγραμμα του bamboo θα επιλέγεις livemode και ότι γράφεις θα το βλέπουν τα παιδιά. Από αυτά που έχω δει σε βίντεο στο youtube μπορείς να χρησιμοποιείς οποιοδήποτε notepad. Δεν είναι ειδικό χαρτί. Από ότι έχω καταλάβει κ για το μελάνι του στυλό μπορείς να βρεις ανταλλακτικό μη γνήσιο που να ταιριάζει. Πάντως δες κ το livescribe 3 smartpen. Σε παρόμοια τιμή θα το βρεις used σε ebay κλπ. Εγώ το είχα πάρει από ένα παλληκάρι από insomnia πριν καμία διετια και καθότανε. Με έχει σώσει τώρα στη καραντίνα.
gabriel1981 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 zoom και κάνε Διαμοιρασμο οθόνης. γράφεις με πενάκι σε ένα ταμπλετ . Εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα one note . 3 βδομαδες τώρα το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα , οι μαθητές μου και εγώ είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι . στο τέλος του μαθήματος τους τα στέλνω και με pdf με mail .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα