Aire8uele Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Έκανα πρώτη φορά παραγγελία από το amazon.de μετά από πολύ ψάξιμο. Παρήγγειλα το παρακάτω item που σας τοποθετώ στο link: https://www.amazon.de/gp/product/B06XDZGZ3T/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 To προϊόν είναι Fulfilled by Amazon. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από τη dhl ότι έχουν το προϊόν με εκτιμώμενη μέρα παραλαβής 13 του μήνα με επιφύλαξη εκτελωνισμού. Τσέκαρα από που έφυγε το προϊόν και δείχνει από Βαρκελώνη. Ξέρω πως εφόσων φεύγει από χώρα που ανήκει στην Ε.Ε δεν πληρώνουμε τελωνίο και αν έπαιζε τέτοια περίπτωση θα μου το εβγαζε η amazon στο site της ή κάνω λάθος; Γνωρίζω πως αυτό το θέμα έχει χιλιο-συζητηθεί αλλα δεν βρήκα κάτι παρόμοιο με το δικό μου.
Aire8uele Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 37 λεπτά πριν, d_gkal είπε Μην ανησυχείς, δε θα πληρώσεις κάτι παρπαανω Γνωρίζει μήπως απο που μπορώ να βλέπω στο μέλλον απο που φεύγει το δέμα πριν προχωρήσω σε παραγγελία; Υπάρχει κάτι τέτοιο σαν επιλογή;
george1807 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 34 λεπτά πριν, Aire8uele είπε Γνωρίζει μήπως απο που μπορώ να βλέπω στο μέλλον απο που φεύγει το δέμα πριν προχωρήσω σε παραγγελία; Υπάρχει κάτι τέτοιο σαν επιλογή; Είναι πολύ απλό. Σε αμαζον ευρωπαικής χώρας δεν έχει τελωνειο για Ελλάδα
Aire8uele Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, george1807 είπε Είναι πολύ απλό. Σε αμαζον ευρωπαικής χώρας δεν έχει τελωνειο για Ελλάδα Το διάβασα αυτό αλλά είδα και posts από ανθρώπους που εκαναν παραγγελία από τα ευρωπαϊκά και το προϊόν ήρθε απο Κίνα. Για αυτό πιο πολύ ρωτάω
shodan Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, υπάρχουν και άλλοι πωλητές σε κάποια προϊόντα εκτός από το Amazon οι οποίοι μπορεί να έχουν έδρα την Κίνα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. Αγοράζεις κατά προτίμηση πάντα ότι είναι dispatched and sold by amazon για να μην έχεις απρόοπτα.
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Εχετε ακουσει τιποτα για amazon με αποθηκες εδω ;
george1807 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 58 λεπτά πριν, Aire8uele είπε Το διάβασα αυτό αλλά είδα και posts από ανθρώπους που εκαναν παραγγελία από τα ευρωπαϊκά και το προϊόν ήρθε απο Κίνα. Για αυτό πιο πολύ ρωτάω Και πάλι δεν σε νοιάζει εσένα. Και τελωνείο να σου πουν οφείλει το άμαζον να στα καλύψει εφόσον αγόρασες από αμαζον εντός ΕΕ. 12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εχετε ακουσει τιποτα για amazon με αποθηκες εδω ; Δεν πρόκειται να έχει αποθήκες εδώ. Συνεργασία για aws έκαναν στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα