manolispavlidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά ! Αναζητώ κινητό στην τιμή 200-260. Έχω σκεφτεί κάποια άλλα θέλω και την γνώμη σας ως κάτοχοι η ακόμα και γνωστές του θέματος. Μια από τις επιλογές μου είναι το Redmi note 9S ή Pro Max (που πιθανόν να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη) ,το Xiaomi Mi 9 lite ,το Xiaomi Mi 9T ή κάποιο που θα προτείνει κάποιος. Δώστε μου αν μπορείτε επιλογές και γνώμες. Θέλω να πω ότι καλο θα ήταν αν μπορείτε να μου προτείνετε μια συσκευή την οποία θα επιλέγαται. Γιατί και εγώ είμαι μπερδεμένος . Αυτό που ψάχνω είναι το απόλυτο VFM . Ευχαριστώ πολύ παιδιά ! Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από manolispavlidis
efkola Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Το 9s για να μας γράψεις εντυπώσεις 😛 Τα τρία xiaomi που έγραψες είναι προτεινόμενα. Από άλλες εταιρείες: Huawei Nova 5T, Realme 5 pro. Δώσε όμως πληροφορίες για τις προτιμήσεις σου όσον αφορά τη χρήση!
manolispavlidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Θέλω ένα κινητό VFM . Γενικά την απόλυτη επιλογή.
kp1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, manolispavlidis είπε Θέλω ένα κινητό VFM . Γενικά την απόλυτη επιλογή. Από μένα Huawei nova 5T, realme X2, xiaomi mi9 lite και τα 3 είναι τα ποιο vfm κινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα