Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα να παραγγείλω κάποια κόμικς  από amazon Αμερικής. Συμφέρει ? Τι γίνετε με το τελωνείο? 

ευχαριστώ  

Δημοσ.

Τι κομικς; 😛
Συνήθως εάν τα στέλνει το ίδιο το Amazon θα σου έχει να πληρώσεις και τυχόν έξοδα εκτελωνισμού (αν ο εκτελωνισμός είναι φθηνότερος σου επιστρέφουν την διαφορά).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα hellboy library edition vol. 2-6 

δεν νομίζω να τα έχει διαθέσιμα στο ίδιο το amazon  αλλά σε κατάστημα που συνεργάζεται 

δεν ξέρω εάν συμφέρει ?

Επεξ/σία από hd1515
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, hd1515 είπε

τα hellboy library edition vol. 2-6 

δεν νομίζω να τα έχει διαθέσιμα στο ίδιο το amazon  αλλά σε κατάστημα που συνεργάζεται 

δεν ξέρω εάν συμφέρει ?

Δεν μπορείς να τα βρεις σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά Amazon;

Το bookdepository ίσως να τα έχει. (συνήθως τα στέλνει από Αγγλία, δεν έχει tracking number, συνήθως σε μία εβδομάδα θα τα έχεις αλλά τώρα με τον ιό κτλ δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνει να έρθουν)

https://www.bookdepository.com/

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Δεν μπορείς να τα βρεις σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά Amazon;

Το bookdepository ίσως να τα έχει. (συνήθως τα στέλνει από Αγγλία, δεν έχει tracking number, συνήθως σε μία εβδομάδα θα τα έχεις αλλά τώρα με τον ιό κτλ δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνει να έρθουν)

https://www.bookdepository.com/

από πακεταρισμα τι λέει?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hd1515 είπε

από πακεταρισμα τι λέει?

Δεν ξέρω πώς θα στείλουν τα δικά σου μιας και έχεις αρκετά volumes να πάρεις αλλά σε 3 manga (3-in-1 VizBig edition) που είχα πάρει μου τα έστειλαν σε 2 πακέτα, όχι κούτα αλλά σε χαρτόνι.

Γράψε "bookdepository packaging" στο google και πήγαινε στις εικόνες, θα καταλάβεις τι εννοώ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...