Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

΄΄Καλησπερα. 

Απορω γιατι δεν εχει ανοιξει ενα θεμα σχετικα με drone.

Σκεφτομαι και εγω για αγορα Drone και εχω καταληξει 90% στο Mavic mini.

Αυτο που θα ηθελα να εχει ειναι η λειτουργια ΄΄Follow me΄΄.

Μικρο σε μεγεθος. Αρκετα καλη αναλυση σε βιντεο αλλα οχι τοσο σε φωτογραφια. 

Θα παρακολουθω το θεμα μπας και εμφανιστει καποιος να δωσει περισσοτερες λεπτομερειες....

Επεξ/σία από Lshow
Δημοσ.

αν ρίξτε μια μάτια όχι απλά θα δείτε αλλά θα διαβάσετε πολλα

κατεβείτε λίγο ποιο κάτω η στην επόμενη σελιδα

στην αρχική σελίδα κάνουν και review

ξεκινάτε από το ποσά χρήματα θα θέλετε να διαθεσετε

όλα έχουν μια τιμή ,κάμερα ,βίντεο , follow me αξιοπιστο και ολα τα συναφη

ξεκινάτε με μια μάτια στην DJI ,XIAOMI ποιο φτηνα ,  και αλλα αντιγραφα

Δημοσ.

Συμφωνοι. Εγω θα προτιμουσα να υπαρχει μια κατηγορια για drone.

Κοιταω το mavic mini λογω του μικρου βαρους και της φορητοτητας.

Το συγκεκριμενο δεν εχει λειτουργια follow me...Δεν ξερω αν σε καποια αναβαθμιση το προσθεσουν αν και λιγο δυσκολο γιατι εχει αισθητηρες μονο

στην κατω μερια...Οποτε θα ειναι προβλημα....

Δημοσ.

πρώτο drone  το ποιο πιθανο να κανεις καποιες ζημιες  οσους αυτοματισμους και να εχει ......προσεχουμε το μπατζετ

το μίνι το έχω πετάξει....ένα παιχνιδάκι των 400 ευρώ δεν είναι και φτηνό  αλλά επειδή είναι πολύ ελαφρύ και ευθραστο θέλει λίγο προσοχή αν δεν έχεις κάποια εμπειρία ..τρόπος του λέγειν 

γιατί μερικοί δεν έχουν κάνει ζημιά-πτωση άλλοι τα έχουν κάνει κομμάτια

Δημοσ.

Προσωπικά ξεκίνησα με το 1ο zino και πέρα από μικροπροβληματα στην πρώτη απογείωση ήταν οκ. 

Λίγο αργότερα αγόρασα και το fimix8 της xiaomi. Καλύτερη ποιότητα κατασκευής και αρκετά πιο σταθερό. 

Ποιότητα βίντεο παραπλήσια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xx1100 είπε

1ο zino

Hubsan Zino ? 

1 ώρα πριν, xx1100 είπε

fimix8 της xiaomi

Αν οντως ειναι αυτα τα πρωτα σου drone δεν βλεπω καποιον λογο να μην παει καποιος σε dji ακομα και την τιμη δλδ να δει καποιος...

Εστω στο mavic mini που θα ηθελα να επιμεινω σε αυτο λογω του βαρους του, με οτι αυτο συνεπαγεται... 

1 ώρα πριν, kostasbm είπε

το μίνι το έχω πετάξει....

Στο θεμα που παραθετεις προτεινεις ενα xiaomi 4k drone που το βαρος του ειναι 1,5kg ! ! !

Αν υπαρχει φοβος να γινει ζημια με 249gr. Δεν θελω να σκεφτω μια πτωση απο τα 100m

Η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει καποιος να δωσει 500€ και να παει στο mini combo. 

Τι θα χασει, τι θα κερδισει, αν ειναι ευκολο στην χρηση και και...περα απο την συμβουλη του να δουμε βιντεακια. 

Αν θα πηγαινα σε ενα Drone μικρο για να εξασκηθω σε αυτο, δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 50€-70€ . και παντα απο ελληνικο καταστημα...

Δημοσ.

Στην περίπτωση που καταλήξεις στο μίνι κατ'εμέ είναι μονόδρομος το κόμπο. Συν 3 μπαταρίες είναι τεράστιο συν. Ακόμα και να μην τις χρησιμοποιήσεις ποτέ ταυτόχρονα, να ξέρεις ότι η ζωή μίας μπαταρίας έχει ημερομηνία λήξης οπότε θα έχεις την καβάτζα σου. Συν ότι θα έχεις κιτ μεταφοράς, τεράστιο συν.

Το μίνι το θεωρώ ένα εξαιρετικό ντρόουν ειδικά για να ξεκινήσεις. Πολύ εύκολο, αξιόπιστο όπως όλα τα dji, μικρό και ελαφρύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Lshow είπε

Hubsan Zino ? 

Αν οντως ειναι αυτα τα πρωτα σου drone δεν βλεπω καποιον λογο να μην παει καποιος σε dji ακομα και την τιμη δλδ να δει καποιος...

Εστω στο mavic mini που θα ηθελα να επιμεινω σε αυτο λογω του βαρους του, με οτι αυτο συνεπαγεται... 

Στο θεμα που παραθετεις προτεινεις ενα xiaomi 4k drone που το βαρος του ειναι 1,5kg ! ! !

Αν υπαρχει φοβος να γινει ζημια με 249gr. Δεν θελω να σκεφτω μια πτωση απο τα 100m

Τι θα χασει, τι θα κερδισει, αν ειναι ευκολο στην χρηση και και...περα απο την συμβουλη του να δουμε βιντεακια. 

Αν θα πηγαινα σε ενα Drone μικρο για να εξασκηθω σε αυτο, δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 50€-70€ . και παντα απο ελληνικο καταστημα...

Ξεκίνησα με το zino (μιλάω για πέρυσι, 2019) με το σκεπτικό πως αν αποδειχθώ ανίκανος στον χειρισμό, δε θα κλάψω πολλά. 

Απέφυγα το dji διότι διαβάζοντας είδα πολλούς περιορισμούς σε περιοχές που θεωρούνται "ζώνες ασφαλείας" γύρω από αεροδιαδρόμους κλπ (το geofence). 

Με το xiaomi είμαι γενικά ευχαριστημένος. 

Δε γνωρίζω για το dji Mini καθώς έχω πάψει να διαβαζω για τεχνικές προδιαγραφές αλλά να ευχαριστιεμαι αυτό που έχω. 

Επεξ/σία από xx1100
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aris_rom είπε

Το μίνι το θεωρώ ένα εξαιρετικό ντρόουν ειδικά για να ξεκινήσεις

Πολυ ωραια. Πιστευεις πως με την τεχνολογια που κουβαλαει αυτο το πραγματακι ειναι μια αξιοπιστη λυση για να προχωρησει καποιος την αγορα του;

Θα μπορουσε κανεις να δοκιμασει μια λυση των 100€ οπως λενε ολοι ή δεν υπαρχει λογος να σπαταλησει εκει χρηματα...

Τωρα αν καποιος το παρει και θελει να ξεπερασει τις δικες του δυνατοτητες και του Drone ειναι αλλο ΄΄καπελο΄΄...

2 λεπτά πριν, xx1100 είπε

Δε γνωρίζω για το dji Mini καθώς έχω πάψει να διαβαζω για τεχνικές προδιαγραφές αλλά να ευχαριστιεμαι αυτό που έχω.

Σιγουρα ολοι αυτο θελουμε. Να ευχαριστηθουμε αυτη την εμπειρια απλα δεν μπορουμε να μην δουμε και τους περιορισμους που υπαρχουν σε αυτα. 

Ξαναγραφω...Δεν θα πεταει το drone στα ορια του...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Lshow είπε

Hubsan Zino ? 

δεν πρότεινα αγορά κανενός ...απλά έγραψα 2 εταιρείες για να κάνετε ερευνα και τις θεωρώ καλές ...έχω πετάξει τα περισσότερα μοντέλα

προσωπικά χρησιμοποιώ ηλεκτρονικά μέρη της dji σε κατασκευες μου...

το βάρος δεν είναι πάντα αρνητικό γιατί για να μείνει ένα drone στον αερα σταθερο πρεπει να εχει ενα βαρος 1 κιλο τουλαχιστον...αυτο βεβαια σημαινει καταναλωση αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει γιατι θελω να αντεχει και στον αερα και να μη πηγαινει βαρκα γιαλο οταν τραβαμε βιντεο   windsurf

το βαρύτερο που έχω είναι 2,5 κιλά και έχει ακτίνα 7 χιλ

τώρα για το μίνι το βάζεις στη τσέπη πας όπου θέλεις ....περιορισμοί τι τραβας και που πετάς πάντα υπαρχουν ..δε μπορείς να πας αεροδρόμιο πχ...σαν μείον είδα το τροπο που βιδώνουν οι έλικες στα μοτέρ.....εκτίμηση μου ...αν είχε 300 ευρώ θα το έπαιρνα για βιαστικές πτήσεις βίντεο ...τα 500 τα θεωρώ υπερβολικά ....γιατί παίρνεις ένα κοντρολ της πλάκας που θέλει κινητό για να δουλέψει σωστά και μερικά δεν παίζουν ,είναι ασύμβατα....γιαυτο ρωτήστε πριν το πάρετε ...επίσης η κάμερα όταν τραβάς λίγο κόντρα σε ήλιο  ποιότητα μηδέν....αυτά είναι για μένα τα μείον του

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasbm είπε

προσωπικά χρησιμοποιώ ηλεκτρονικά μέρη της dji σε κατασκευες μου...

Καταλαβαινω πως ασχολεισαι επαγγελματικα με τα drone σου και οτι εχεις πολυ μεγαλη εμπειρια. Σε ευχαριστω γι αυτο που μπαινεις στην διαδικασια να δωσεις καποιες συμβουλες που ισως καποιοι δεν γνωριζουμε και θελουμε να κανουμε τα πρωτα μας πεταγματα.

Το θεμα με τον κοντρα ηλιο το εχω δει σε βιντεο. Το βαρος ειναι ενα συν, επισης και η φορητοτητα. Ερχεται πακετο με 3μπαταριες, ανταλλακτικα, τσαντα μεταφορας...Ολ αυτα ειναι ενα μεγαλο συν... Τωρα εχεις δικιο σε αυτο που λες για το βαρος. Οσο πιο ελαφρυ ειναι ενα drone εχει λιγοτερη σταθεροτητα...Λογικο και αυτο. 

Τωρα για τον τροπο που βιδωνουν οι ελικες και το αναφερεις ειναι απο την εμπειρια σου αλλα καποιος απλος χρηστης δεν μπορει να καταλαβει το μειονεκτημα που μπορει να εχει αυτο.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Lshow είπε

Καταλαβαινω πως ασχολεισαι επαγγελματικα με τα drone σου και οτι εχεις πολυ μεγαλη εμπειρια. Σε ευχαριστω γι αυτο που μπαινεις στην διαδικασια να δωσεις καποιες συμβουλες που ισως καποιοι δεν γνωριζουμε και θελουμε να κανουμε τα πρωτα μας πεταγματα.

Το θεμα με τον κοντρα ηλιο το εχω δει σε βιντεο. Το βαρος ειναι ενα συν, επισης και η φορητοτητα. Ερχεται πακετο με 3μπαταριες, ανταλλακτικα, τσαντα μεταφορας...Ολ αυτα ειναι ενα μεγαλο συν... Τωρα εχεις δικιο σε αυτο που λες για το βαρος. Οσο πιο ελαφρυ ειναι ενα drone εχει λιγοτερη σταθεροτητα...Λογικο και αυτο. 

Τωρα για τον τροπο που βιδωνουν οι ελικες και το αναφερεις ειναι απο την εμπειρια σου αλλα καποιος απλος χρηστης δεν μπορει να καταλαβει το μειονεκτημα που μπορει να εχει αυτο.

είναι απλές σταυροβιδες...λύνουν με το σταυροκατσαβιδο και αν λέμε χρειαστεί να αλλάξεις έλικα θέλει προσοχή γιατί χαλάνε εύκολα οι στροφές ήδη φίλος μου έχει χαλάσει τη πατουρα και έχει πατέντα για να βιδώνει ο έλικας....το ανεφερα γιατί το ποιο συνιθισμενο  είναι να σπάσεις έναν έλικα  ....

το πακέτο είναι ελκυστικό όμως......βέβαια αν κατάφερνες να βρεις  από χέρι φάντομ 4 η 4 προ   θα είχες το πλεονέκτημα της πολύ καλής κάμερας 

μη βιαστείς μόνο ...μπες σε διαφορά φόρουμ συζήτησης ελληνικά και ξενα

τώρα συναρμολογω ένα φ450 για ένα ανηψακι μου για εκπαιδευση(και 'γώ σε αυτό έμαθα)  που είναι ότι ποιο απλό έχει βγάλει η dji 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...