Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/4/2020 στις 11:51 ΠΜ, papoys1 είπε

Για το δικό μου opel vectra πωλούνται 60 με 70 ευρώ αν εμφανιστεί κάποια αλλά την έχουν προλάβει κάποιοι άλλοι.😊

αν εχεις ακομα το Β πολυ ομορφο

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mike15 είπε

αν εχεις ακομα το Β πολυ ομορφο

Οντως καλό και το Β Μάικ αλλά το c εχω του 2005.Λίγο μαούνα αλλά με βολεύει γιατί θέλω χώρους και πορτ μπαγκαζ. Εχει το απλό 16βάβιδο μοτερ xe 100 ιππους που μάλλον φοράει και το Β που είναι από τα πιο φιλικά για υγραέριο. Αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες έχω πιάσει ήδη τα 275.000 χιλιόμετρα με υγραέριο (δεν έχω ανοίξει μοτερ) χωρίς ψεκασμούς βενζίνας και κάποιοι μου λένε να το αλλάξω. Τι να πάρω να μου δίνει όσα μου δίνει το opel;;

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω καποτε την θεωρουσα υπεραπαραιτητη, (κι εχω και κανονικη στο πορτ μπαγκαζ) ωσπου ενας φιλος επαθε λαστιχο εκει που ειχαμε παρκαρει διπλα διπλα - μεγαλο SUV ογκωδες

Βγαζει το κομπρεσσερακι των 20 ευρω, κουμπωνει στον αναπτηρα, σε ενα τεταρτο φουσκωσε στα 30-32, πηγε στο κοντινοτερο βουλκανιζατερ, τερμα

Σε σχεση με την ταλαιπωρια  του βαλε/βγαλε ρεζερβα μεσα σε ζεστη 40 βαθμους η ακομη χειροτερα βροχη, η μερα με την νυχτα

• Like 1
Δημοσ.

Κομπρεσερακι απο τον κινεζο με 20€ και ενα υγρο και εισαι οκ 
Εμενα το hyundai i30 2010 ειχε ρεζερβα κανονικο λαστιχο με ζαντα αλουμινιου παρακαλω , την εβγαλα οταν εβαλα το αεριο γιατι μπηκε στην θεση της η δεξαμενη αεριου .
Απο τοτε αυτα τα 2 εχω μαζι μου 

Επισκευή Ελαστικού Slime Ανταλλακτικό Υγρό 473ml Sds-500/06-Inimage.png.e0004acedde47c5bf1c02499f9cee0ed.png

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tutuyo είπε

Και εγω καποτε την θεωρουσα υπεραπαραιτητη, (κι εχω και κανονικη στο πορτ μπαγκαζ) ωσπου ενας φιλος επαθε λαστιχο εκει που ειχαμε παρκαρει διπλα διπλα - μεγαλο SUV ογκωδες

Βγαζει το κομπρεσσερακι των 20 ευρω, κουμπωνει στον αναπτηρα, σε ενα τεταρτο φουσκωσε στα 30-32, πηγε στο κοντινοτερο βουλκανιζατερ, τερμα

Σε σχεση με την ταλαιπωρια  του βαλε/βγαλε ρεζερβα μεσα σε ζεστη 40 βαθμους η ακομη χειροτερα βροχη, η μερα με την νυχτα

4 ώρες πριν, villasg είπε

Εμενα το hyundai i30 2010 ειχε ρεζερβα κανονικο λαστιχο με ζαντα αλουμινιου παρακαλω , την εβγαλα οταν εβαλα το αεριο γιατι μπηκε στην θεση της η δεξαμενη αεριου .

Επισκευή Ελαστικού Slime Ανταλλακτικό Υγρό 473ml Sds-500/06-Inimage.png.e0004acedde47c5bf1c02499f9cee0ed.png

Σε καρφί/βίδα καλό ειναι.Αν έχει σκιστεί το λάστιχο όμως δεν...........

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και σε λακούβα να πέσεις, και να χάνεις αέρα λόγω του ότι στράβωσε η ζάντα, πάλι δεν θα κάνει δουλειά, αλλά το σύνηθες είναι το καρφί/βίδα που λές. Αρκετά μοντέλα δεν έχουν καν την ρεζέρβα ασφαλείας (γιατί κάπως έπρεπε να "πέσουν" οι ρύποι που παράγουν - με αποτέλεσμα κάποια καινούρια μοντέλα που βγαίνουν να είναι ελαφρύτερα από αυτά που αντικαθιστούν), οπότε μια οδική βοήθεια - που αν την κάνεις μαζί με την ασφάλειά σου θα κοστίσει περίπου όσο 10 καφέδες- την μία φορά που θα την χρειαστείς, θα την κάνεις απόσβεση.

Όσον αφορά την μικρή ρεζέρβα , είχα κάποτε αυτοκίνητο που είχε, αλλά ήταν πραγματικά για ώρα μεγάλης ανάγκης και δεν ήταν πρακτική. Πέραν του περιορισμού των 80km (ή 60? δεν θυμάμαι) έπρεπε να μπεί υποχρεωτικά στον πίσω άξονα. Οπότε αν πάθαινες λάστιχο στον εμπρός άξονα, έπρεπε να πάρεις την ρόδα του πίσω άξονα, να την βάλεις μπροστά και να βάλεις την βοηθητική πίσω (άρα περισσότερη δουλειά). Δεν την χρησιμοποίησα ποτέ για να είμαι ειλικρινής, μιά φορά που χρειάστηκε πήρα οδική, με πήγε στο πλησιέστερο βουλκανιζατέρ της Αθηνών-Κορίνθου, πλήρωσα λάστιχο παρμένο από ψαρότρατα για καινούριο - γούσταρα - και έφυγα...

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Timour21 είπε

Και σε λακούβα να πέσεις, και να χάνεις αέρα λόγω του ότι στράβωσε η ζάντα, πάλι δεν θα κάνει δουλειά, αλλά το σύνηθες είναι το καρφί/βίδα που λές. ...............

Όσον αφορά την μικρή ρεζέρβα , είχα κάποτε αυτοκίνητο που είχε, αλλά ήταν πραγματικά για ώρα μεγάλης ανάγκης και δεν ήταν πρακτική. Πέραν του περιορισμού των 80km (ή 60? δεν θυμάμαι) έπρεπε να μπεί υποχρεωτικά στον πίσω άξονα. Οπότε αν πάθαινες λάστιχο στον εμπρός άξονα, έπρεπε να πάρεις την ρόδα του πίσω άξονα, να την βάλεις μπροστά και να βάλεις την βοηθητική πίσω (άρα περισσότερη δουλειά). Δεν την χρησιμοποίησα ποτέ για να είμαι ειλικρινής, μιά φορά που χρειάστηκε πήρα οδική, με πήγε στο πλησιέστερο βουλκανιζατέρ της Αθηνών-Κορίνθου, πλήρωσα λάστιχο παρμένο από ψαρότρατα για καινούριο - γούσταρα - και έφυγα...

Σωστό και αυτό.

Τι αμάξι ήταν αυτό που ζήταγε τέτοια διαδικασία;Είχε τίποτα τεράστιες δαγκάνες μπροστά;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, papoys1 είπε

Οντως καλό και το Β Μάικ αλλά το c εχω του 2005.Λίγο μαούνα αλλά με βολεύει γιατί θέλω χώρους και πορτ μπαγκαζ. Εχει το απλό 16βάβιδο μοτερ xe 100 ιππους που μάλλον φοράει και το Β που είναι από τα πιο φιλικά για υγραέριο. Αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες έχω πιάσει ήδη τα 275.000 χιλιόμετρα με υγραέριο (δεν έχω ανοίξει μοτερ) χωρίς ψεκασμούς βενζίνας και κάποιοι μου λένε να το αλλάξω. Τι να πάρω να μου δίνει όσα μου δίνει το opel;;

αφου εχεις κλεισει 20 χρονια ,παλιατζουρα ειναι ! 😂.οπως και το δικο μου...αντε να παρουμε κανα καινουριο που δεν χαλαει και ειναι ομορφοτερα,NOT. 

τιποτα κρατα το οσο ειναι γερο και δεν βγαζει,να το χαιρεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

γιαυτο πληρωνω οδικη 35 χρονια και δεν τη εχω χρησιμοποιήσει ποτε 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σωστό και αυτό.

Τι αμάξι ήταν αυτό που ζήταγε τέτοια διαδικασία;Είχε τίποτα τεράστιες δαγκάνες μπροστά;

και στο εβο ετσι εκανες εαν σε επιανε λαστιχο εμπρος.

Το σηκωνες μονοπαντα απο το πλαι,εβαζες τον πισω τροχο εμπρος.και την ρεζερβα αναγκης πισω,

Μπροστα δεν χωραγε η αναγκης λογω των μεγαλων δισκων, και 4πιστονων δαγκανων.

• Like 2
Δημοσ.
23 hours ago, villasg said:

Και αν σκιστει το λαστιχο;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

Και αν σκιστει το λαστιχο;

13 ώρες πριν, villasg είπε

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, villasg είπε

Και γω την έχω την οδική μάλιστα την έχω χρησιμοποιήσει 5 φορές νομίζω τα τελευταία 4-5 χρόνια μεγάλη σωτηρία αλλά σαν πατροπαράδοτος papoys δεν μπορώ να αποχωριστώ και τη ρεζέρβα (όπως με πιάνει μελαγχολία αν περάσω έξω από τράπεζα) 🤣 αν και όσες φορές έμεινα από λάστιχο βίδα ήταν και αυτό το υγρό θα έκανε τη δουλειά του. Εχω ακούσει όμως πως αν το χρησιμοποιήσεις μια φορά  και δεν ξέρω αν ισχύει , πάει το λάστιχο άχρηστο και είσαι για καινούργιο και επειδή δεν μπορείς να αλλάξεις μόνο ένα πας ζευγάρι (170  έβαλα 2 πριν 5 μέρες)😜

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Σωστό και αυτό.

Δεν ήταν τόσο θέμα δαγκάνας (που δεν είμαι σίγουρος αν θα χώραγε η ζάντα της ρεζέρβας) όσο ασφάλειας, επειδή η κίνηση πήγαινε στους μπροστινούς τροχούς, ο κατασκευαστής πρότεινε να πηγαίνει πάντα η ρεζέρβα πίσω, και θυμάμαι ότι είχε και περιορισμό ανώτατης ταχύτητας (80 ή 60 δεν θυμάμαι καλά) αλλά και περιορισμό χλμ που μπορούσες να κάνεις με αυτή τη ρεζέρβα. Εννοώ ότι δεν μπορούσες πχ, να την βάλεις στα οινόφυτα και να φτάσεις Θεσ/νίκη με αυτή, αλλά μέχρι το πλησιέστερο βουλκανιζατέρ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Timour21 είπε

Δεν ήταν τόσο θέμα δαγκάνας (που δεν είμαι σίγουρος αν θα χώραγε η ζάντα της ρεζέρβας) όσο ασφάλειας, επειδή η κίνηση πήγαινε στους μπροστινούς τροχούς, ο κατασκευαστής πρότεινε να πηγαίνει πάντα η ρεζέρβα πίσω, και θυμάμαι ότι είχε και περιορισμό ανώτατης ταχύτητας (80 ή 60 δεν θυμάμαι καλά) αλλά και περιορισμό χλμ που μπορούσες να κάνεις με αυτή τη ρεζέρβα. Εννοώ ότι δεν μπορούσες πχ, να την βάλεις στα οινόφυτα και να φτάσεις Θεσ/νίκη με αυτή, αλλά μέχρι το πλησιέστερο βουλκανιζατέρ.

ρεζέρβα ανάγκης,δεν κάνεις τον γύρο της Ελλάδας .Πας μέχρι 80χλμ/ωρα.Να μην μπορείς να την βάλεις μπροστά όμως δεν το έχω ξανακούσει.

Τι αμάξι ήταν;

1-306.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...