Προς το περιεχόμενο

Αναμονή για σύνδεση πάνω απο 6 μήνες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Βρίσκομαι πλέον έξω από τα Χανιά απο τα μέσα Σεπτεμβρίου , κ έχω κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για νέα τηλεφωνική σύνδεση. Η αίτηση έγινε ακόμα από κατάστημα της Θεσσαλονίκης όπου και διέμενα. Σε ελάχιστες ημέρες με κάλεσε τεχνικός για να έρθει να με συνδέσει και μόλις του είπα για την περιοχή, ανέφερε ότι υπάρχει θέμα λόγω μη διαθεσιμότητας της γραμμής. Μου ζήτησαν να κάνω ανανέωση της αίτησης κάθε 90 μέρες, αν δεν κάνω λάθος, για να μη χάσω τη σειρά μου. Στην 1η ανανέωση σε κατάστημα υπάλληλος μου πρότεινε να κάνω και αίτηση για VDSL μήπως και πάρω γρηγορότερα προτεραιότητα από τυχόν διαφορετικό ΚΑΦΑΟ, οπότε και έχω 2 αιτήσεις για σύνδεση στο δίκτυο. Να σημειώσω πως κανένας άλλος πάροχος μου είπαν πως δεν είναι διαθέσιμος στην περιοχή που βρίσκομαι. Θα προτιμούσα επίσης να πληρώνω 5-10 ευρώ παραπάνω για να έχω σίγουρα σταθερή κ όσο το δυνατότερο γρήγορη γραμμή σε οικονομικό πάκετο.

Σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία με τεχνικό μου είπε ότι γνωρίζει το θέμα και απλά το προωθούν στο αρμόδιο "ανώτερο" τμήμα. Έμαθα επίσης πως είχα φτάσει στη σειρά του ΚΑΦΑΟ να είμαι ο επόμενος για να πάρω γραμμή και 2ος απο το ΚΑΦΑΟ για το σπίτι μου ή κάτι τέτοιο(δεν είμαι γνώστης 100%-συγχωρέστε τα λάθη μου) όμως δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές προς τα εμένα. Να σημειώσω πως το σπίτι είναι πολύ κοντά σε νέο ξενοδοχείο που χτίζεται τώρα και σε κεντρικούς δρόμους και όχι κάπου σε χωράφια μέσα. Γείτονες έχουν τηλεφωνο φυσικά αλλά πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Το αποτέλεσμα είναι πως 15 Απριλίου, μισό χρόνο αργότερα, περιμένω ΑΚΟΜΑ να με συνδέσουν. Μου είπαν να απευθυνθώ στο κεντρικό γραφείο τεχνικών της περιοχής Χανίων το οποίο δεν είναι για πολίτες ή ακόμα και στην ΕΕΤΤ. Όποιος μπορεί να προτείνει για το πως να προχωρήσω με αυτή την ντροπιαστική κατάσταση. 

Σας ευχαριστώ.

Στο σημείο που είμαι δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει ούτε η Sky Telecom έχω επικοινωνήσει μαζί τους. 100 μέτρα πιο βόρεια ήθελαν να είναι η οικοδομή που βίσκομαι.

Επεξ/σία από Lazarus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, bill27 είπε

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/simplefi-internet-xwris-stathero/?accept=1&refer=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F

 κοιτα και αυτο αν εχει καλες ταχυτητες 4G  η γουιντ εκει

Σ'ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ να εξαρτιέμαι από πακέτα κινητής. Χρειάζομαι πολλά GB χρήσης κάθε μήνα. Ρωτώ αν κάποιος γνωρίζει πως γίνεται να πιέσω για να κάνουν κάτι από θέμα δικτύου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω , σκέφτηκα αν μπορεις να συνεννοηθείς με κάποιο γείτονα που πήρε γραμμή να δεις αν μπορεί να βάλει αναβάθμιση σε 50 η 100 γτ με adsl δεν και να κόψετε το λογαριασμό στα 2 ,για τηλέφωνο δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς, υπάρχει και σε άλλες περιοχές αυτό το πρόβλημα (ακόμη και σε προάστια της Αθήνας). Αναμονή για αναβάθμιση/επέκταση της υποδομής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...