ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Σαφως και πρεπει. Κανε χαρη στον εαυτο σου και περνα και τα expansion ειδικα το point lookout.
salamalekum Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ποιο fallout ρε σεις, εδώ δεν έχω τελειώσει το mass effect 2
salamalekum Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ποιο fallout ρε σεις, εδώ δεν έχω τελειώσει το mass effect 2
KRIKON Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Παιδια αυτο http://games.softpedia.com/get/Patch/Fallout-3-HD-Texture-Pack.shtml αξιζει να το βαλω?Υπαρχουν και αλλα τετοια πακετακια?
KRIKON Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Παιδια αυτο http://games.softpedia.com/get/Patch/Fallout-3-HD-Texture-Pack.shtml αξιζει να το βαλω?Υπαρχουν και αλλα τετοια πακετακια?
KRIKON Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Οποτε περναω το Nmc texture pack και ειμαι ok?Προτινεις κατι αλλο για μεγιστη απολαυση?
KRIKON Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Οποτε περναω το Nmc texture pack και ειμαι ok?Προτινεις κατι αλλο για μεγιστη απολαυση?
therock Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μια γρηγορη ερωτηση. Γνωριζω χωρις να εχω ακομα παιξει πως αυτη η σειρα παιχνιδιων ειναι πολυ καλη. Μπορει μηπως καποος να μου πει αν προοριζεται για consoles ή PC? Δηλαδη σε ποια πλατφορμα προτεινετε να το παοξτησω για να το υχαριστηθω περισσοτερο?
TheELF Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μια γρηγορη ερωτηση. Γνωριζω χωρις να εχω ακομα παιξει πως αυτη η σειρα παιχνιδιων ειναι πολυ καλη. Μπορει μηπως καποος να μου πει αν προοριζεται για consoles ή PC? Δηλαδη σε ποια πλατφορμα προτεινετε να το παοξτησω για να το υχαριστηθω περισσοτερο? Φίλε σαν το ποντίκι δεν υπάρχει (για μένα)
zaico Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Φίλε σαν το ποντίκι δεν υπάρχει (για μένα) Καλησπέρα παιδιά, Πριν κάτι μήνες που ξεκίνησα το Fallout προχώρησα μέχρι εκεί που εκπαιδεύεσαι να ρίχνεις με το όπλο σε ένα στόχο και λίγο παρακάτω …Αλλα δεν έγινε saved τίποτε. Δεδομένου ότι δεν διαθέτω πολύ χρόνο αλλά θέλω να μπω στην μάχη έξω από το vault Υπάρχει κάποιο tip για να μην περάσω όλο το εισαγωγικό κομμάτι ? Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά,Πριν κάτι μήνες που ξεκίνησα το Fallout προχώρησα μέχρι εκεί που εκπαιδεύεσαι να ρίχνεις με το όπλο σε ένα στόχο και λίγο παρακάτω …Αλλα δεν έγινε saved τίποτε. Δεδομένου ότι δεν διαθέτω πολύ χρόνο αλλά θέλω να μπω στην μάχη έξω από το vault Υπάρχει κάποιο tip για να μην περάσω όλο το εισαγωγικό κομμάτι ? Ευχαριστώ. Υπάρχουν διάφορα mod με τα οποία ξεκινάς απ ευθείας έξω από το vault. Π.Χ. αυτό
zaico Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχουν διάφορα mod με τα οποία ξεκινάς απ ευθείας έξω από το vault. Π.Χ. αυτό Σευχαριστω πολύ . Το mod είναι ότι πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα