grenable Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γειας σας . Αυτα ειναι τα specs ενος υπολογιστη που φτιαχνω Ι3-9100f 2 x kingstone 2666 ddr4 630ww thermalteke Msi rx570 8gb ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS ROG STRIX B365-F GAMING RETAIL ssd western digital 240gb 2 x led ανεμιστηρες κουτιου ο κατασκευαστης της καρτας προτεινει 450 ww τροφοδοτικο για την καρτα . Ειμαι καλυμμενος οσο αφορα ολο το συστημα ομως . Επαρκουν τα 630 ww;;; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από grenable
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, grenable είπε Γειας σας . Αυτα ειναι τα specs ενος υπολογιστη που φτιαχνω Ι3-9100f 2 x kingstone 2666 ddr4 630ww thermalteke Msi rx570 8gb ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS ROG STRIX B365-F GAMING RETAIL ssd western digital 240gb 2 x led ανεμιστηρες κουτιου ο κατασκευαστης της καρτας προτεινει 450 ww τροφοδοτικο για την καρτα . Ειμαι καλυμμενος οσο αφορα ολο το συστημα ομως . Επαρκουν τα 630 ww;;; Ποιο μοντέλο ακριβώς έχετε;
vdanasto Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Σαν watt είναι υπεραρκετά. Απλά πες μας και το μοντέλο να δούμε αν αξίζει σαν τροφοδοτικό (τιμή, efficiency κλπ).
grenable Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, vdanasto είπε Σαν watt είναι υπεραρκετά. Απλά πες μας και το μοντέλο να δούμε αν αξίζει σαν τροφοδοτικό (τιμή, efficiency κλπ). PSU THERMALTAKE W0393RE BERLIN 630W ATX23( 67.9 ευρο ) . Ευχαριστω για το ενδιαφερον . Πως γινεται μα καταλαβω τη σχεση τιμης αποδοσης . Προφανως δεν ειναι μονο τα 630 wt που αναγραφονται . Καπου διαβασα οτι αυτες οι τιμες που δηλωνονται ειναι οι μεγιστες και οτι η σταθερη παροχη ειναι διαφορετικη . Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από grenable
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, grenable είπε PSU THERMALTAKE W0393RE BERLIN 630W ATX23( 67.9 ευρο ) . Ευχαριστω για το ενδιαφερον . Πως γινεται μα καταλαβω τη σχεση τιμης αποδοσης . Προφανως δεν ειναι μονο τα 630 wt που αναγραφονται . Καπου διαβασα οτι αυτες οι τιμες που δηλωνονται ειναι οι μεγιστες και οτι η σταθερη παροχη ειναι διαφορετικη . Ένα μέτριο τροφοδοτικό είναι ούτε του κιλού, ούτε καλό. Έχει λίγες δικλείδες ασφαλείας και πιστοποίηση 80+ δεν κατάλαβα ακριβώς. Το έχετε αγοράσει;
grenable Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι στα 68 ευρο δεν εβρισκα καποιο αλλο με τοσα watt πιο φθηνο . Υπαρχει και το προβλημα του οτι ερχεται συναρμολογημενο . Δυστυχως δεν εχω τη γνωση του να συναρμολογησω τον υπολογιστη μονος μου , οποτε υπαρχουν περιορισμοι . Ηδη αγορασα μια καρτα γραφικων απο ενα αλλο καταστημα και θα αντιμετωπισω καποιες δυσκολιες . Το εχω παραγγειλει , εχω πληρωσει για αυτο , αλλα δεν εχει αποσταλει η παραγγελια μιας και εγινε χθες Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από grenable
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 30 λεπτά πριν, grenable είπε Ναι στα 68 ευρο δεν εβρισκα καποιο αλλο με τοσα watt πιο φθηνο . Υπαρχει και το προβλημα του οτι ερχεται συναρμολογημενο . Δυστυχως δεν εχω τη γνωση του να συναρμολογησω τον υπολογιστη μονος μου , οποτε υπαρχουν περιορισμοι . Ηδη αγορασα μια καρτα γραφικων απο ενα αλλο καταστημα και θα αντιμετωπισω καποιες δυσκολιες . Το εχω παραγγειλει , εχω πληρωσει για αυτο , αλλα δεν εχει αποσταλει η παραγγελια μιας και εγινε χθες Και με 500-550 Watt θα είστε εντάξη. Από ποιο κατάστημα το πήρατε;
grenable Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Και με 500-550 Watt θα είστε εντάξη. Από ποιο κατάστημα το πήρατε; Εshop . Θα μπορουσα με αυτα τα χρηματα να κανω κατι καλυτερο ;;
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, grenable είπε Εshop . Θα μπορουσα με αυτα τα χρηματα να κανω κατι καλυτερο ;; Ναι, αλλά όχι από το e-Shop. Και με αυτό να μείνετε δε θα έχετε θέμα. Τουλάχιστον έχετε κάποιο UPS ή πρίζα ασφαλείας;
grenable Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε νομιζω . Πολυμπριζο θα χρειαστω , καλυπτομαι αν ειναι ασφαλειας ; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από grenable
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, grenable είπε Δε νομιζω . Πολυμπριζο θα χρειαστω , καλυπτομαι αν ειναι ασφαλειας ; Ναι, όσον αφορά την υπέρταση (κεραυνό). Αυτό είναι κορυφή στον τομέα. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
nikos5800 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
grenable Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Πλακα πλακα μενω σε αγροτικη περιοχη με εντονα καιρικα φαινομενα , κεραυνους etc , και ετσι σιγουρα θα το κοιταξω δεδομενου οτι ηδη απο κεραυνους εχουν καει δυο μοντεμ στο σπιτι μου . Παιδιά σας ευχαριστω πραγματικα γιατι με καθησυχασατε οσον αφορα την επιλογη psu .
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, grenable είπε Πλακα πλακα μενω σε αγροτικη περιοχη με εντονα καιρικα φαινομενα , κεραυνους etc , και ετσι σιγουρα θα το κοιταξω δεδομενου οτι ηδη απο κεραυνους εχουν καει δυο μοντεμ στο σπιτι μου . Παιδιά σας ευχαριστω πραγματικα γιατι με καθησυχασατε οσον αφορα την επιλογη psu . Εγώ θα σας πρότεινα άλλο, αλλά μετά από αυτή την αξιολόγηση δεν ξέρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα