PC_MAGAS Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Λόγο μερικής αναβάθμισης χρειάζομαι λίγη πάστα kinda ASAP. Όμως επειδή το delivery από οποιοδήποτε eshop μπορεί να μου κάνει και 20μέρες (τόσο μου έκανε να πάρω νέα CPU από το https://e-shop.gr ) δεν ξέρω εάν το ταχυδρομείο κάνει ταχύτερα ή όχι λόγο κορονοϊού.
filip123go Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Παρήγγειλα 2 προϊόντα την προηγούμενη Παρασκευή. Ένα ασύρματο πληκτρολόγιο από το eShop και μια βάση για το λάπτοπ από σκουτζ. Και τα δύο άμεσα διαθέσιμα. Και τα δύο από Αθήνα. Η βάση μου ήρθε την Τετάρτη , ένα το πληκτρολόγιο το περιμένω ακόμα. Υπέθεσα ότι επειδή το eShop.gr έχει δική του μεταφορική θα έρθει πιο γρήγορα. Υπό νορμάλ συνθήκες έχει τύχει να παραλάβω και ίδια μέρα από το eShop (να κάνω την παραγγελία στις 8 το πρωί και να μου την φέρουν στις 16:00).
The_Judas Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Επίσης και το πλαίσιο έχει δική του μεταφορική που είναι γρήγορη (εφόσον είναι διαθέσιμο άμεσα).
PC_MAGAS Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, The_Judas είπε Επίσης και το πλαίσιο έχει δική του μεταφορική που είναι γρήγορη (εφόσον είναι διαθέσιμο άμεσα). Όμως έχουν ελάχιστη παραγελία 20€ που μια θερμοαγωγική πάστα που θέλω δεν κοστίζει τόσο. Άρα θα πρέπει να πάρω και άλλα για να πληρώσω παραγγελία. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από PC_MAGAS
zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Ολα τα e-shops δεν έχουν μεταφορικά; Το eshop δεν έχει για παραλαβή από eshop point.
The_Judas Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Γενικά μιλάω για όλα τα eshops Είναι ανοιχτά και τώρα με την καραντίνα τα points του e-shop.gr? 1
zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, The_Judas είπε Γενικά μιλάω για όλα τα eshops Είναι ανοιχτά και τώρα με την καραντίνα τα points του e-shop.gr? Κάπου πήρε το μάτι μου πως ναι, αλλά δεν το λέω με σιγουριά.
Salvation81 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δεν εχεις κανεναν κοντα σου που να μπορει να σου δανεισει εστω μια;
thleorasakias Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 παραλαβη σε e-points 3 μερες απο αθηνα ροδο..Μαλιστα εκτος το μεσημερακι μεχρι τις 9 ειναι ανοιχτα...Λογικα ετσι θα παιζει παντου με τα e-points.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα