Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγο μερικής αναβάθμισης χρειάζομαι λίγη πάστα kinda ASAP. Όμως επειδή το delivery από οποιοδήποτε eshop μπορεί να μου κάνει και 20μέρες (τόσο μου έκανε να πάρω νέα CPU από το https://e-shop.gr ) δεν ξέρω εάν το ταχυδρομείο κάνει ταχύτερα ή όχι λόγο κορονοϊού.

Δημοσ.

Παρήγγειλα 2 προϊόντα την προηγούμενη Παρασκευή. Ένα ασύρματο πληκτρολόγιο από το eShop και μια βάση για το λάπτοπ από σκουτζ. Και τα δύο άμεσα διαθέσιμα. Και τα δύο από Αθήνα. Η βάση μου ήρθε την Τετάρτη , ένα το πληκτρολόγιο το περιμένω ακόμα. Υπέθεσα ότι επειδή το eShop.gr έχει δική του μεταφορική θα έρθει πιο γρήγορα. Υπό νορμάλ συνθήκες έχει τύχει να παραλάβω και ίδια μέρα από το eShop (να κάνω την παραγγελία στις 8 το πρωί και να μου την φέρουν στις 16:00).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Επίσης και το πλαίσιο έχει δική του μεταφορική που είναι γρήγορη (εφόσον είναι διαθέσιμο άμεσα).

Όμως έχουν ελάχιστη παραγελία 20€ που μια θερμοαγωγική πάστα που θέλω δεν κοστίζει τόσο. Άρα θα πρέπει να πάρω και άλλα για να πληρώσω παραγγελία.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Γενικά μιλάω για όλα τα eshops :P

Είναι ανοιχτά και τώρα με την καραντίνα τα points του e-shop.gr?

Κάπου πήρε το μάτι μου πως ναι, αλλά δεν το λέω με σιγουριά.

Δημοσ.

παραλαβη σε e-points 3 μερες απο αθηνα ροδο..Μαλιστα εκτος το μεσημερακι  μεχρι τις 9 ειναι ανοιχτα...Λογικα ετσι θα παιζει παντου με τα e-points.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...